کاری تایلندی قرمز وگان با توهوو


آیا به دنبال یک غذای خوب هستید که به ساعت ها در آشپزخانه نیاز نداشته باشد؟ این کاری گیاهی ولگرامی گرم همه جعبه ها را می چیند: سالم ، خوشمزه و آماده در 20 دقیقه یا کمتر. در مورد سبزیجات مورد علاقه خود خلاق باشید یا اگر گوشت می خورید مرغ اضافه کنید. در هر صورت ، این غذای راحت سریع مطمئناً در ماه های سردتر به یک شام اصلی تبدیل می شود.

آماده در: 20 دقیقه یا کمتر • انجام دادن 4 وعده

1 پنج ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا ماریناد توهوان درست شود. توفو مکعبی را با ماریناد به کاسه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا مطمئن شوید که توفو به خوبی پوشانده شده است. روی آن را با بستنی بپوشانید و به یخچال منتقل کنید.

2 در یک قابلمه بزرگ ، پیاز ، سیر و زنجبیل را در 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

3 فلفل و کدو تنبل را اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات پخته شوند ، هرچند نرم باشند.

4 شیر نارگیل ، آب لیمو ، خمیر کاری ، نمک ، فلفل و علف لیمو را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.

5 در همین حال ، برنج را در جهت بسته بندی تهیه کنید.

6 حوله را از یخچال بیرون بیاورید. 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل را در تابه ای روی حرارت زیاد گرم کنید. وقتی تابه خیلی داغ شد ، توفو را اضافه کنید و به مدت 3-5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای رنگ و کشدار شود. Bone tohu به طور مرتب برای اطمینان از اینکه همه طرف ها فر هستند.

7 در صورت اضافه ساقه های لیمو را از قابلمه بردارید.

8 روی برنج سرو کنید و روی آن را با تزیین بپوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید