نان موز میرتل بدون گلوتن با بلغور جو دوسر


نان را از این نان موز کم قند (طبیعی شیرین شده) بپزید که با زغال اخته آبدار ترکیده شده است! این نان سریع با بلغور جو دوسر برای یک میان وعده سالم بدون گلوتن در هر زمان تهیه می شود!

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، این نان موز شکلاتی شگفت انگیز و کلوچه های موز مورد علاقه من را امتحان کنید!

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

من آماده هستم که در مورد دستور العمل های مافین و فست فود با پلیس قند تماس بگیرم.

آیا به دستور العمل های نان کدو ، کدو و موز که حاوی مقدار نامناسبی شکر هستند توجه کرده اید؟ دستور العمل ها ، و همچنین برای فروش ما یک بیماری همه گیر بمب مافین / کیک سریع داریم!

این مشکل به دلایل زیادی وجود دارد:

  1. شما فقط شکر را بچشید! دلتان برای کدو تنبل ، موز طبیعی شیرین ، گردوی ترد ، زغال اخته شیرین تنگ شده است.
  2. ما مافین ها و نان های تند را نسبتاً سالم می دانیم. برش ها را در جعبه های ناهار بچه های خود می پیچیم و قرار می دهیم. آنها صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی تقویت کننده برای شروع روز سرو می کنند ، و در واقع این فقط یک تکه کیک است که مبدل شده است.

بگذارید واضح بگویم – من هیچ مشکلی در مورد دسرها و کیک ها ندارم ، ترجیح می دهم کلوچه ها و نان های سریع من به تنهایی در یک دسته باشند.

من اینجا هستم تا این معضل را حل کنم! کلوچه های مافین و دستور نان سریع که شهرهای دیوانه کننده ای خوشمزه هستند و شکر کمتری دارند. برنده شدن!

این چالش سختی نیست دوستان من!

  • همیشه می توانید یک صفحه از کتاب من بردارید و قند موجود در دستور غذا را کاهش دهید. من این کار را دائما انجام می دهم.
  • همچنین تبادل شکر تصفیه شده را با شیرین کننده های طبیعی مانند شربت افرا ، عسل یا شکر نارگیل در نظر بگیرید.
  • میوه به طور طبیعی شیرین است ، وقتی موز ، توت یا هر میوه ای را اضافه می کنید ، می توانید شکر اضافه شده در دستور غذا را به راحتی برش دهید.

بعد از کاهش قند ، بدن شما تنظیم می شود و انگار وقتی چیزی خیلی شیرین است زنگ هشدار داخلی دارید. زبان شما زنگ می زند ، ممکن است سردرد داشته باشید. در نهایت ، ما در مورد میزان قند موجود در بدن خود انتخاب داریم. من عاشق کار روی دستور العمل هایی هستم که حاوی شیرین کننده های تصفیه نشده و مقدار قابل توجهی از مواد مغذی است به طوری که آنچه را که در اتاق ناهار خوری و روی میز پسر قرار می دهید به خانواده شما غذای مورد نیاز خود را می دهد.

نی کویرو!

مواد لازم برای نان موز بلوبری تهیه شده از بلغور جو دوسر

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در انتهای این پست در کارت دستور پیدا کنید.

  • موز – به طور طبیعی به تنهایی شیرین است! دستور العمل های زیادی وجود دارد که از موز به تنهایی به عنوان شیرین کننده استفاده می کند. برای تهیه نان موز خوب ، می خواهید مطمئن شوید که موز قهوه ای است یا حداقل شروع به قهوه ای شدن می کند. این نشان دهنده افزایش شیرینی است و اطمینان حاصل می کند که خرد کردن موز آسان است!
  • آونو – جو دوسر مناسب برای این دستور غذا یا بلغور جو دوسر است. برای تهیه سریع بلغور جو دوسر ، جو دوسر را مخلوط می کنید. من توصیه می کنم از “جو دوسر سریع” دوری کنید وقتی مخلوط شده و در غذاهای پخته شده استفاده شود می تواند کمی چرب شود.
  • تخم مرغ – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ.
  • شکر نارگیل – این انتخاب مورد علاقه من برای شکر تصفیه نشده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو – روغن نارگیل هم کار می کند ، یا کره
  • شیر Avenka – یا هر شیر که در دست دارید
  • عصاره وانیل و عصاره بادامt – افزودن کمی عصاره بادام به نان موز یک جادوی محض است.
  • بلوبری – تازه چیزی است که من در این دستور غذا استفاده کردم ، اما شما به راحتی می توانید از یخ زده نیز استفاده کنید.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

  • میکسر سریع یا غذاساز (برای تهیه بلغور جو دوسر یا خریدن بلغور جو دوسر)
  • پانپانو
  • مخلوط کردن کاسه ها
  • لیوان و قاشق اندازه گیری
  • چنگال برای کوبیدن موز
  • کاغذ پوستی

تازه از فر در یک نان آبی نان بلوبری موز تهیه شده با بلغور جو دوسر

طرز تهیه نان موز میرتل بدون گلوتن با جو دوسر

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • نان استاندارد را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • موز را با چنگال در یک کاسه مخلوط کنید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، شیر و عصاره ها را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  • مواد خشک: بلغور جو دوسر ، نمک ، سدیم و بیکینگ پودر را در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید. بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را در مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

خمیر نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر با زغال اخته را هم بزنید

  • بلوبری را وارد کنید و مقداری را ذخیره کنید تا روی آن تزئین شود.
  • 45 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان در مرکز قرار بگیرد ، بپزید.

خمیر نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر

نکاتی برای تهیه نان مرطوب بدون نان بلغور جو دوسر موز

  1. زیاد پخت نکنید. این قانون طلایی است. اگر نان را برای مدت طولانی در فر بگذارید خشک می شود و رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. دستور العمل را دنبال کنید و همه مواد مایع را در آن قرار دهید. این باید اطمینان حاصل کند که نان موز مرطوب و نرم دارید.
  3. خفاش را زیاد کار نکنید بعد از ترکیب مواد ، خمیر را در قالب بریزید و بپزید. خمیر بیش از حد ساخته شده از بلغور جو دوسر می تواند بافتی صمغی ایجاد کند.

شات نزدیک نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر با لقمه ای که از آن خارج شده استس Fالات متداول:

طرز تهیه بلغور جو دوسر:

به سادگی 1 فنجان جو دوسر را اندازه کنید ، به مخلوط کن سریع اضافه کنید و مخلوط کنید تا جو دو سر شبیه آرد شود. خیلی ساده!

چه چیزی باعث می شود این دستور نان موز Myrtle بدون گلوتن باشد؟

این نان موز مرغ با بلغور جو دوسر تهیه می شود که می توانید آن را با بلغور جو دوسر زده شده در مخلوط کن تهیه کنید. مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

جو دوسر به طور طبیعی حاوی گلوتن نیست اما اغلب در مراکزی که گندم را پردازش می کند و / یا نگرانی های مربوط به آلودگی متقابل است ، پردازش می شود.

آیا برای تهیه نان زغال اخته بدون گلوتن باید از بلغور جو دوسر استفاده کنم؟

شما می توانید از هر آرد فاقد گلوتن که مایل هستید استفاده کنید ، اما من یک دستور العمل پیدا می کنم که مخصوصاً از آن آرد استفاده می کند. این دستور غذا با بلغور جو دوسر آزمایش شد.

برش های ضخیم نان موز بلوبری ساخته شده با بلغور جو دوسرآیا می توان از زغال اخته منجمد برای نان موز بلوبری استفاده کرد؟

بله ، می توانید از زغال اخته یخ زده استفاده کنید ، اما بهتر است ذوب شده و مایع اضافی تخلیه شود.

نحوه سرو نان موز Myrtle

نان موز را به عنوان کلوچه یا آجر سرو کنید. سرو کره و مربا یا پنیر خامه ای به عنوان اسپری یک همراه خوب برای این نان است. همچنین می تواند به عنوان دسر با قهوه یا چای سرو شود.

بهترین راه برای ذخیره نان موز بلوبری

نانوایی هایی که از بلغور جو دوسر استفاده می کنند به سرعت خراب می شوند. حداکثر 5 روز در یخچال و 2 روز روی پیشخوان (خوب بسته بندی شده) نگهداری کنید.

آیا می توانم نان موز میرتل بدون گلوتن را فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد می شود. توصیه می کنم نان را در یک بسته بندی ساران بپیچید و سپس نان را در کیسه فریزر قرار دهید. این روش تضمین می کند که نان به خوبی منجمد می شود. برای ذوب شدن ، نان را از فریزر خارج کرده و بگذارید چند ساعت روی پیشخوان آب شود.

حافظه:

  • جو دوسر یک جایگزین عالی در نانوایی ها است
  • بلوبری باعث بهبود نان موز می شود
  • نان موز خود را زیاد نپزید
  • همیشه هنگام نگهداری نان موز خود را خوب بپیچید ، بهتر است جو دوسر را در یخچال نگهداری کنید
  • این نان موز یک میان وعده عالی با یک فنجان چای در پایان روز است

بلوبری روی سطح سفیدزاویه سیاه تغذیه

BLUEBERRIES (AKA bloobs) از طریق نیروگاه آنتی اکسیدان:

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به دلیل توانایی آنها در مبارزه با رادیکال های آزاد مضر ، مزایای زیادی برای سلامتی دارند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری کرده و می توانند در برابر بیماری های مزمن محافظت کنند.

بلوبری حاوی انواع خاصی از آنتی اکسیدان ها به نام فنول ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در غذاها با چیزی به نام مقیاس ORAC انجام می شود. ORAC ، به معنای ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن ، یک آزمایش آزمایشگاهی است که “تلاش می کند تا ظرفیت آنتی اکسیدانی کل یک غذا را تعیین کند.

محققان ORAC در مرکز ژان مایر پیشنهاد می کنند که افزایش مصرف روزانه به 3000 تا 5000 واحد ORAC تأثیر قابل توجهی بر آنتی اکسیدان پلاسما و بافت دارد.

زغال اخته وحشی دارای ارزش ORAC 9،621 (هر فنجان) و بلوبری غیر وحشی 46669 است. هر دو نمرات بسیار بالایی دارند و راهی عالی برای دریافت آنتی اکسیدان های حمایتی سالم هستند.

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور غذا:

این دستور فاقد گلوتن و گیاهی است.

  • گیاهخوار – در این دستور تخم مرغ های کتان را با تخم مرغ های سنتی جایگزین کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را با جو دوسر جایگزین کنید.

بیشتر در مورد دستور العمل هایی که دوست خواهید داشت:

پوسته خامه ترش بلوبری

بلوبری و جو دوسر پخته شده

کیک زغال اخته Bundt بدون گلوتن

تکه هلو و زغال اخته

شات نزدیک نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر با مقدار زیادی زغال اخته اضافی در بالا

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور العمل خرده موز بدون گلوتن را با بلغور جو دوسر امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را ارسال کنم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

نان موز بلوبری ساخته شده از بلغور جو دوسر در زمینه سفید ، برش های ضخیم

پرسی

نان موز میرتل بدون گلوتن با بلغور جو دوسر

# wprm-recept-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * {fill: # 343434؛ } # wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url ( # wprm-recipe-user-rating-0-33)؛ } # wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url ( # wprm-recipe-user-rating-0-50)؛ } # wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url ( # wprm-recipe-user-rating-0-66)؛ } linearGradient # wprm-recipe-user-rating-0-33 stop {stop-color: # 343434؛ } linearGradient # wprm-recipe-user-rating-0-50 stop {stop-color: # 343434؛ } linearGradient # wprm-recipe-user-rating-0-66 stop {stop-color: # 343434؛ }

این نان موز مرطوب فوق العاده مرطوب کاملاً مملو از بلوبری آبدار است. مربا پر از خواص جو دوسر و روغن آووکادو ، یک تکه از این نان موز بلوبری راهی عالی برای شروع روز شماست.
البته باکیتا بونو
غذا آمریکایی
آماده سازی زمان 20 دقایق
زمان پخت 45 دقایق
بخش ها 8 ضخامت برش
کالری 242کیلوکالری
نویسنده ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

عناصر

  • 3موزبا چنگال کوبید
  • 2فنجان هاجو دوسردر مخلوط کن آسیاب کنید تا بلغور جو دوسر تهیه شود
  • 2عالیتخم مرغ
  • 1/2فنجانشکر نارگیل
  • 1/4فنجانروغن آووکادو
  • 2قاشقشیر جو دوسر یا هر شیر دیگری
  • 1قاشق.عصاره وانیل
  • 1/2قاشق.عصاره بادام
  • 1/4قاشق.نمک
  • 1قاشق.باکسودو
  • 1/2قاشق.پودر خمیرمایه
  • 1فنجانبلوبری
  • شکر نخل نارگیل برای نقاشی(اختیاری)

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • نان را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • موز را در یک کاسه پوست بگیرید. تخم مرغ ، شکر ، روغن ، عصاره بادام ، عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شود
  • در یک کاسه جداگانه ، بلغور جو دوسر ، نمک ، جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را بریزید تا خشک شوند و مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
  • بلوبری را وارد کنید.
  • خمیر را در نان آماده شده بریزید ، روی آن را با شکر نارگیل بپاشید.
  • 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز بیرون بیاید ، بپزید.

یادداشت

باقی مانده و ذخیره سازی:

برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگه دارید.

تغذیه

خدمت کرد: 1تکه | کالری: 242کیلوکالری | کربوهیدرات ها: 36گرم | پروتئین: 5گرم | چربی: 10گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | چربی های غیر اشباع: 2گرم | چربی اشباع نشده: 6گرم | چربی ترانس: 1گرم | کلسترول: 47میلی گرم | سدیم: 270میلی گرم | پتاسیم: 298میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 14گرم | ویتامین A: 113IU | ویتامین سی: 6میلی گرم | کلسیم: 40میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

 

پوستر نان موز بلوبری بدون گلوتن با بلغور جو دوسر ابتدا در آشپزخانه Abra ظاهر شد.



دیدگاهتان را بنویسید