لوبیا سبز سرخ شده با کره دیژون (گیاهخوار)


آیا به دنبال راهی جدید و خوشمزه برای تهیه لوبیا سبز تفت داده شده هستید؟ لوبیا سبز تازه را با این سس کره گیاهی بسیار ساده گیاهی بپوشید. این دستور العمل آسان برای لوبیا سبز در کمتر از 30 دقیقه جمع آوری می شود. این یک افزونه سبزیجات تازه و خوشمزه است که هم گیاهی است و هم فاقد گلوتن.

لوبیا سبز ممکن است به اندازه سایر سبزیجات سبز مانند کلم بروکلی یا کلم پیچ توجهی نداشته باشد ، اما متخصص تغذیه در من می خواهد به شما یادآوری کند که لوبیا سبز به همان اندازه شایسته قرار گرفتن در بشقاب شام شماست! آنها از تغذیه زیادی برخوردارند و بدون تلاش زیاد ، می توانند خوشمزه – و غیرقابل قبول – به اضافه هر وعده غذایی باشند.

در خانه من لوبیا سبز به دو صورت سرو می شد: یا به صورت خورشتی ، یا بدون جنجال زیاد جوشانده می شد. بنابراین آنها واقعاً مورد علاقه من نبودند … اما اکنون من نمی توانم به اندازه کافی از آنها استفاده کنم! ترفند این است که طعم بیشتری از لوبیا سبز تازه با تفت دادن آن گرفته تا شیرین شود و مقدار زیادی سیر و یکی از ادویه های مورد علاقه من اضافه شود: خردل دیژون.

(مایونز نگویید ، زیرا حسادت می شود ، اما من ممکن است دیژون را به همان اندازه دوست داشته باشم!)

طرز تهیه لوبیا سبز تازه

لوبیا سبز تازه ، که با نام لوبیا یا لوبیا فلفلی نیز شناخته می شود ، واقعاً ساده است. در مغازه ، به دنبال رنگ سبز قوی بدون قهوه ای زیاد باشید ، سپس آنها را به خانه بیاورید و این 3 مرحله را دنبال کنید:

  • آنها را در آب سرد در یک قوطی اسپری خوب بشویید
  • انتهای آن را با بیل برش دهید یا با انگشتان خود بردارید. اکثر لوبیا سبز دیگر طنابی در امتداد درز ندارند ، اما در صورت وجود ، قطع یک سر به شما کمک می کند که بند ناف را ببندید.
  • می توانید آنها را کامل بگذارید ، یا آنها را به طول دلخواه برش دهید.
  • سپس می توانید آنها را در قابلمه ای با آب جوش برای چند دقیقه سفید کنید ، آنها را روی ورقه پخت با کمی آووکادو به مدت حدود 10 دقیقه در دمای 425 تفت دهید ، یا آنها را در یک باتری تفت دهید ، همانطور که در دستور زیر دارم!
مواد لوبیا سبز سرخ شده

آنچه شما برای تهیه این لوبیا سبز تفت داده شده با کره گیاهی دیژون نیاز دارید

برای تهیه این لوبیا سبز تازه و خوشمزه ، فقط به 7 ماده اصلی ، علاوه بر نمک و فلفل ، نیاز دارید!

  • لوبیا سبز تازه
  • سیر
  • روغن زیتون فوق بکر یا روغن آووکادو
  • گردو
  • خردل دیژون
  • کره گیاهی (من میوکو یا Melt Organic را دوست دارم)
  • لیمو

غذاهای روی لوبیا سبز

لوبیا سبز ممکن است نظرات تغذیه ای زیادی نداشته باشد ، اما از نظر تغذیه چیزهای زیادی برای ارائه دارد.

غذاهای جانبی سبزیجات خوشمزه تر

لوبیا سبز سرخ شده تازه از فر

دستور تهیه کنید
دستور پین

لوبیا سبز سرخ شده با کره دیژون (گیاهخوار)

آیا به دنبال راهی آسان برای تهیه لوبیا سبز تازه هستید تا بسیار خوشمزه شود؟ این لوبیا سبز بو داده با سس کره گیاهی ساده گیاهی مطمئناً افزونه سبزیجات مورد علاقه شما خواهد بود.

آماده سازی زمان15 دقیقه

زمان پخت15 دقیقه

کل زمان30 دقیقه

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: سنگلوتنا ، وگانا ، گیاهخواری

کلمه کلیدی: دیژون ، لوبیا سبز ، گردو

رژیم غذایی که من ترجیح می دهم: بدون لبنیات ، بدون گلوتن ، گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 6

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

  • 1 پوند لوبیا سبز متناسب
  • 1 قاشق روغن زیتون فوق بکر یا آووکادو
  • 2 بسته سیر پیکیتا
  • 2 قاشق خردل دیژون
  • 2 قاشق کره گیاهی (من میوکو یا Melt Organic را دوست دارم) دمای اتاق
  • 2 قاشق اب
  • ¼ قاشق چایخوری نمک به علاوه بیشتر به مزه
  • فلفل ترک خورده کراکوس
  • لیمو را فشار دهید
  • ½ فنجان گردو

دستورالعمل ها

  • آجیل را در یک قابلمه خشک بزرگ با حرارت متوسط ​​برشته کنید تا معطر شود و بو داده شود ، 2-3 دقیقه. رزرو کنید تا خنک شود و تقریبا خرد شود.

  • در یک کاسه کوچک ، دیجو را با کره نرم شده و نمک مخلوط کنید ، سپس آب را اضافه کنید. خوب اگر اکنون شبیه سس نباشد ، در تابه می چسبد.

  • در همان قابلمه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. لوبیا سبز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبز روشن و نرم شود ، حدود 5-7 دقیقه. اگر لوبیا سبز به اندازه کافی ضخیم است ، بر خلاف لوبیای نازک فرانسوی ، ظرف را در 3-4 دقیقه اول با درب بپوشانید تا به بخار پز کمک کند.

  • حرارت را به متوسط ​​کم کنید ، سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مدام هم بزنید. سس کره دیژون را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا سس تاول زده و خامه ای به نظر برسد ، حدود 1-2 دقیقه. نمک و فلفل را مزه دار کرده و لیمو تازه را برای طعم دادن فشار دهید.

  • برای سرو ، لوبیا را روی یک بشقاب بریزید و آجیل خرد شده بپاشید.

یادداشت

ضایعات غذا به مدت 1-2 روز در یخچال نگهداری می شوند و سرد هستند ، در سالاد خرد شده یا با دو قاشق غذا گرم می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید