قنادی بیسکویت بیکن بیسکی پنیر با پروتئین بالا


من انواع مختلفی از ماکارونی را تجربه کرده ام – بسیاری از آنها پروتئین بیشتری نسبت به ماکارونی سنتی گندم دارند و اغلب قابل هضم هستند. برخی از آنها با پروتئین نخود ساخته می شوند ، برخی از عدس ، برخی غلات دیگر و یکی با محتوای کالری بسیار کمتری که از آرد کنیاک تهیه شده است استفاده می کنند (نسخه من آنها را رشته فرنگی صفر می نامید – کاملاً دقیق نیست ، اما اصل مطلب را می فهمید). غالباً پروتئینهای پایه اصلی هنوز گندم هستند ، اما مکمل آنها به شکل آرد ، جو و جو دوسر یا آرد نخود فرنگی است.

من در هضم ماکارونی مشکلی ندارم ، اما می دانم که بسیاری از بیماران مبتلا به WLS این کار را انجام می دهند ، بنابراین این تغییرات می تواند ماکارونی را به منوی بعد از عمل که در آن وجود نداشت ، بازگرداند. من از زمانی که مجذوب محتوای پروتئین بیشتر و “لقمه” اضافی آنها در هنگام پخت و پز شدم ، آنها را امتحان کردم.

من به دنبال یک دستور العمل بودم که تقریباً از نظر تناسب اندام همه را پوشش دهد و به نظرم این دستور در کل خوب است. این شامل سس گوشت است – از گوشت گاو استفاده می شود ، همچنین بیکن در سس سرخ شده ، که سپس با مقداری پنیر غنی شده و پخته می شود (با خمیر تا طلایی و تاول زده شود). می توانید آن را از قبل آماده کنید و در صورت تمایل می توانید تمام ظرف را فریز کنید. من ترجیح می دهم سس را درست کنم و آن را فریز کنم و سپس وقتی وقت داشتم ، خمیر را تازه برای مونتاژ بپزم ، اما به هر دو صورت کار می کند.

من از بیکن دودی برای کباب کردن بهتر استفاده می کنم و پنیر سخت نیمه چرب را روی آن می ریزم – شما می توانید از دود برای دود بیشتر استفاده کنید ، اما باید به خوبی ذوب شود تا یک حالت چسبناک عالی داشته باشد. فکر نمی کنم به جز سالاد کمی به غذاهای جانبی احتیاج داشته باشد ، اما اگر ترجیح می دهید می توانید سبزیجات سبز پخته را در فصل اضافه کنید. و البته اگر بتوانید آن را تحمل کنید و از آن لذت ببرید ، هنوز هم می توانید این کار را با ماکارونی معمولی انجام دهید.

ULTIMATE BBQ BACON CHEINEBURGER بالا پروتئین پاستا پخت

عناصر

METRIC / ایالات متحده

4 برش بیکن دودی ، چربی بریده و خرد شده

450 گرم / 1 پوند گوشت گاو خرد شده / گوشت چرخ کرده بسیار نازک

1 پیاز ، خرد شده

350 گرم / 1½ فنجان سیب زمینی له شده (گوجه فرنگی خرد شده)

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 قاشق غذاخوری سس سویا

2 قاشق غذاخوری شربت افرا (یا بدون شربت شکر)

1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یا لعاب بالزامیک

4 قاشق چایخوری فلفل دودی

خردل 1 قاشق غذاخوری

1 حبه سیر ، خرد شده

4 قاشق غذاخوری ترشی شوید خرد شده

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

250 گرم ماکارونی پروتئینی به انتخاب من (من از پروتئین بالا استفاده کردم)

100 گرم / 4 اونس پنیر سخت چربی کم شده ، شکسته یا خرد شده به قطعات

2 پیاز / موسیر ، خرد شده

روش

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد / 400 درجه فارنهایت / گاز گرم کنید 6.
  2. بیکن را در یک تابه ناخوانا قرار دهید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا طلایی و ترد شود. با قاشق شکاف دار بردارید و کنار بگذارید.
  3. گوشت گاو و پیاز را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و نرم شوند.
  4. گوجه فرنگی و 350 میلی لیتر / 1½ فنجان آب ، رب گوجه فرنگی ، سس سویا ، شربت ، فلفل ، خردل ، سیر ، ترشی و نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. بیکن پخته شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شود. بجوشانید ، حرارت را کم کنید و بپزید ، حدود 15-20 دقیقه بدون درپوش تا کمی غلیظ شود.
  5. در همین حین ، ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته (تا زمانی که خالی شود) بپزید و کنار بگذارید.
  6. خمیر را با سس پخته مخلوط کرده و به یک ظرف پخت بزرگ منتقل کنید. نیمی از پنیر را به آرامی مخلوط کرده و بقیه را روی آن بپاشید. به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود و کمی طلایی شود در فر بپزید.
  7. پیازهای بهاری را برای سرو بپاشید.

سرویس 6

WLS PORTION:

* مناسب برای انجماد

کالری برای خدمات: 285

پروتئین: 31.8 گرم

کربوهیدرات ها: 18.5 گرم (5.5 گرم قند)

چربی: 8.9 گرم

دستور و تصویر © کپی رایت Bariatric Cookery (UK) Ltd.

دیدگاهتان را بنویسید