سوپ های گیاهی مورد علاقه من – Osinga Nutrition


من می شنوم: شما می خواهید سوپ های سبزیجات آماده بخورید ، بنابراین آنها را دریافت خواهید کرد! امروز من گزینه های مورد علاقه پاپ گیاهی خود را به اشتراک می گذارم – مناسب برای هوای پاییز!

سوپ ها لزوماً غذاهای جانبی نیستند و نباید پیچیده نیز باشند! برخی از این سوپ ها دارای پروتئین لوبیا ، نشاسته ، مقداری چربی و مقدار زیادی سبزیجات هستند. این فرمول شما برای یک وعده غذایی متعادل است!

به من بگویید کدام را می خواهید ابتدا امتحان کنید!

سوپ ماکارونی گوجه فرنگی

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1 سلروتیگو هاکیتا
  • 1 cepo هاکیتا
  • 2 سیر هاکیتا
  • 14 اوز گوجه فرنگی خرد شده
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1.5 فنجان سبزیجات یخ زده مخلوط شده
  • 1/2 قاشق آویشن
  • 1/2 قاشق رزماری
  • 1 فنجان ماکارونی نپخته
  • در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​، روغن را داغ کنید. کرفس ، پیاز و سیر را اضافه کنید ؛ 5 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید. آبگوشت ، گوجه فرنگی خرد شده را با مایع ، سبزیجات مخلوط و ادویه جات ترشی جات اضافه کنید. بولی

  • حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بپزید. ماکارونی را اضافه کرده و 8 تا 10 دقیقه دیگر ، یا تا زمانی که ماکارونی نرم شود ، بپزید.

سوپ سبزیجات خامه ای یک قابلمه

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 4 بسته سیر هاکیتا
  • 1 مزا cepo هاکیتا
  • 3 هویج هاکیتا
  • 1/2 فنجان ذرت
  • 1 فنجان نخود فرنگی
  • 4 ساقه ها کرفس هاکیتا
  • 1/2 قاشق آویشن
  • 1/2 قاشق رزماری
  • 3 قاشق مخمر مغذی
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1/3 فنجان آرد همه منظوره
  • 1 فنجان بدون شیر
  • 1/3 فنجان بدون کره شیر
  • 1/2 فنجان لوبیا سفید
  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از گرم شدن ، روغن ، پیاز ، هویج ، کرفس و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها شفاف شوند بپزید. کره را به قابلمه اضافه کنید.

  • پس از ذوب شدن آرد را مخلوط کرده و سبزیجات را با آرد مخلوط کنید. این مخلوط قرمز غلیظ و چسبناک خواهد بود. آب سبزیجات ، آویشن و رزماری را به آرامی اضافه کرده و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. سوپ را مرتب هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید. با گرم شدن سوپ متوجه می شوید که سوپ غلیظ می شود.

  • نخود ، ذرت ، مخمر مغذی ، لوبیا و شیر را در قابلمه ترکیب کنید. 5-7 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم یا تا زمانی که نخود و ذرت گرم شوند بپزید. سوپ را به کاسه ها تقسیم کرده و سرو کنید

سوپ برگ گل کلم و سیب زمینی شیرین

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 45 دقیقه

  • 2 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده
  • 1 سر گل کلم فقط گلها
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 1 قاشق زیره
  • 1 کم اهمیت پیاز سفید هاکیتا
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • فر را با کاغذ روغنی روی 375 درجه فارنهایت F گرم کنید.

  • سیب زمینی شیرین و گل کلم را با 1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو و زیره اضافه کنید. در یک لایه روی برگ های آماده شده پخش کنید. تفت دهید تا سبزیجات در لبه های آن قهوه ای شوند و سیب زمینی های شیرین نرم شوند – حدود 30 دقیقه.

  • باقی مانده روغن آووکادو را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازها را اضافه کرده و 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

  • سیب زمینی شیرین پخته ، گل کلم و پیاز را در مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید. آب سبزیجات را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سوپ سیب زمینی و هویج سرخ کرده

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

  • 3 سیب زمینی های شیرین پوست کنده و خرد شده
  • 2 هویج هاکیتا
  • 3 قاشق روغن آووکادو
  • 2 پیازها هاکیتا
  • 2 بسته سیر هاکیتا
  • 1/2 فنجان شیر نارگیل
  • 4 فنجان آب سبزیجات
  • فر را روی 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سبزیجات خرد شده را به کاغذ روغنی آغشته کرده و روغن اضافه کنید. 25-30 دقیقه در دمای 425 فارنهایت تفت دهید.

  • سبزیجات بو داده را با 1 لیتر آب سبزیجات به مخلوط کن اضافه کنید. قبل از سرو با شیر نارگیل بریزید.

سوپ گوجه فرنگی لوبیا سفید

  • 4 گوجه فرنگی رومی ، چهارم
  • 1/2 پیاز قرمز
  • 3 بسته سیر هاکیتا
  • 1.5 فنجان لوبیا سفید پخته شده
  • 6 فنجان ها آب سبزیجات
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • گوجه فرنگی و پیاز را روی یک لایه روی صفحات پخت آماده شده قرار دهید. باران با روغن.

  • به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده تفت دهید. سیر را اضافه کنید ؛ تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط نرم شود ، حدود 15 دقیقه دیگر.

  • آبگوشت را به یک کاسه در یک قابلمه بزرگ با حرارت زیاد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید.

  • در همین حال 1/2 مخلوط گوجه فرنگی را به همراه نیمی از لوبیا سفید در مخلوط کن بریزید. روی را بپوشانید و 3 بار فشار دهید ، سپس مخلوط کنید تا یکدست شود و در صورت نیاز آب گوشت داغ اضافه کنید. با آبگوشت داخل قابلمه بریزید. این کار را با بقیه مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا سفید تکرار کنید ، سپس در قابلمه مخلوط کنید تا یکدست شود.

سوپ فلفل قرمز و سوپ لوبیا سفید

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

  • 4 فلفل قرمز قطع كردن
  • 2 فنجان ها لوبیا سفید پخته
  • 1 پیاز زرد قطع كردن
  • 4 ترک های سیر
  • 3 قاشق مخمر تغذیه ای
  • 1 قاشق رزماری
  • 3 فنجان پیراشکی
  • 1.5 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1 فنجان شیر گیاهی
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • فلفل ها ، لوبیا سفید ، پیاز ، سیر و ادویه جات ترشی جات را به یک ظرف مناسب برای پخت در فر اضافه کنید (من از تابه چدنی استفاده کردم). بدون پوشش در فر بگذارید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.

  • در همین حین ، آجیل را به فر اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا کمی ترد شود.

  • محتویات سبزیجات و لوبیا را به غذاساز یا مخلوط کن منتقل کنید. آب سبزیجات و شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • سوپ را در کاسه ها بریزید. چند شب به هر کاسه اضافه کنید و لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید