– ریشه های جدید من – شکلات گرانولا –


این شیرینی های گرانولایی وقتی بچه بودم مرا به خانه می آورد. من همیشه می خواستم برای تاریخ بازی به خانه های دیگر بروم نه به این دلیل که خانه خود را دوست نداشتم … بلکه به دلیل تنقلات بود.

اگرچه رژیم غذایی دوران کودکی من شامل مقدار کافی نان حلقه ای و رول سوسیس مایکروویو بود ، اما مادرم ایده های بسیار خاصی در مورد اینکه چه چیزی برای خوردن عادی خوب است و چه چیزی نیست ، داشت. Cheerios بادام زمینی ، خوب. جذابیت های خوش شانس ، مرتب نیست. البته میله های گرانولا. آجر گرانولای پوشیده از شکلات ، شماره. شیرینی دوست من با این چیزها ، که به آن ها هم می گویند ، مجهز بود کودوج، که به نحوی از نظر قانونی مجاز به استفاده از برچسب گرانولا هستند و به عنوان یک میان وعده سالم فروخته می شوند ، اما مطمئناً آزمایش مادرم را با یک ضربه طولانی قبول نمی کنند.

بنابراین ، من مجبور شدم خودم را ایجاد کنم تا به این نوار گرانول ساخارین دسترسی داشته باشم ، که روی آن کره بادام زمینی شیرین غلیظ و روی آن یک پوشش ضخیم با شکلات شیری قرار دارد. دندانهایم فقط با فکر کردن به آنها درد می کرد ، اما لعنت به آنها اگر متعلق به فرزند هفت ساله من باشد. من انواع بازی هایی را که نمی خواستم انجام دهم ، کمیک هایی را که نمی خواستم تماشا کنم ، حتی خواهران کوچک مزاحم را فقط برای دسترسی به گنجه بارهای Kudos بعد از مدرسه تحمل می کردم.

بهترین دستور العمل ها از طمع بیرون می آید

نسخه من از این دستور از حرص و طمع برخاسته است ، همانطور که اغلب این کار را می کنند. شاید دلم برای نوستالژی یا رابطه با زمان ساده تری تنگ شده بود ، زمانی که تنها روزمره مصرف قند و شکر به اندازه والدینم نبود. اوقات خوب، هاها! به هر حال ، من با موفقیت میله های Kudos را بازسازی کردم ، با ترکیبات بسیار بهبود یافته و ارتقاء بزرگسالان. نسخه من به طور طبیعی شیرین است (دیر) ، از شکلات تلخ به جای شکلات شیری استفاده می کند ، و من کره بادام زمینی را با کره فندق عوض کردم زیرا بسیار خوشمزه تر است! انجیر را به چوب گرانولو اضافه کردم چون خیلی خوب با فندق ترکیب می شود. و نکته آخر اینکه مقدار متعادل نمک را برای متعادل کردن اضافه کردم. دسرهای ظریف باعث می شود موهایم روشن شود.

به طور کلی این آب نبات گرانولی هوس های جدی است. ترد ، ترد ، خامه ای ، مزه دار ، شیرین و شور ، کاملاً غنی و دهان آور و خوشمزه است. من تقریبا ست دوم خود را به پایان می رسانم و در حال برنامه ریزی بعدی ام هستم. من احساس می کنم ذخیره این مواد در یخچال تقریباً همه چیز را برای من به ارمغان می آورد ، حتی پنجمین دور نادانی آب نبات با پسرم ، که قلب او را برکت می دهد ، فقط می خواهد مانند من قند بد بخورد. کندی لند تا آنجا که به او نزدیک است.

شکلات و انرژی

برای شما که اینستاگرام را دنبال می کنید ، می دانید که هر ماه در سال 2020 موضوعی دارد و مارس انرژی است. من فکر کردم مناسب است که در مورد شکلات و نحوه تأثیر آن در سطح انرژی صحبت کنیم. بسیاری از مردم تصور می کنند که شکلات حاوی کافئین است و مقدار کمی نیز دارد ، اما کافئین در واقع محرک ترین ترکیب کاکائو نیست. اسمش چیز دیگری است تئوبرومینبه

تئوبرومین یک آلکالوئید است که به شکلات تلخی خاصی می بخشد. هرچه شکلات تیره تر ، تلخ تر و بیشتر تئوبرومین باشد. تئوبرومین و کافئین در سطح مولکولی تقریباً یکسان هستند ، که باعث می شود آنها به شیوه های مشابه و نشاط آور رفتار کنند. تفاوت این است که تئوبرومین دارای یک گروه متیل کمتر (یک کربن با سه هیدروژن متصل) است ، که باعث می شود محرک کمتری باشد زیرا به راحتی کافئین از سد خونی مغزی نمی گذرد. ترجمه: تئوبرومین به جای نیش و تصادف کلاسیک ، انرژی آرام تر و طولانی تری نسبت به کافئین ارائه می دهد. هر دو ترکیب روی سیستم عصبی مرکزی ما تأثیر می گذارند ، اما فقط کافئین می تواند ما را مضطرب و عصبی کند. پاداش: تئوبرومین نیز وابسته نیست (اگر به این آب نبات های گرانولی وابسته باشید من نمی توانم به شما کمک کنم)

جزئیات شکلات تلخ

یک وعده 1½ اونس / 43 گرم شکلات تلخ (70٪ جامد کاکائو) حدود 115 میلی گرم تئوبرومین و 20 میلی گرم کافئین به شما می دهد. در مقایسه ، یک فنجان 8 اونسی / 250 میلی لیتر قهوه حاوی حدود 95 میلی گرم کافئین و فاقد تئوبرومین است. حداکثر مصرف روزانه توصیه شده برای کافئین حدود 400 میلی گرم است ، در حالی که تئوبرومین (خوشبختانه) حدود 1000 میلی گرم در روز بیشتر است. با این حال ، باید به خاطر داشته باشیم که اکثر شکلات ها حاوی قند یا سایر شیرین کننده ها و مواد افزودنی بسیار محرک هستند. جای تعجب نیست که برای افراد حساس ، تئوبرومین موجود در کاکائو به همراه شکر و مقداری کافئین می تواند انرژی جدی به ما بدهد و بیش از یک فنجان قهوه به شکلات تبدیل شود! مصرف شکلات خود را در ساعات پایانی روز به یاد داشته باشید ، به خصوص اگر برای خوابیدن یا خوابیدن در شب مشکل دارید.

بریم سراغ دستور غذا! من از عسل برای شیرین کردن این شیرینی های گرانولی و ترکیب همه مواد استفاده می کنم ، اما یک جایگزین خوب وگان می تواند خمیر خرما باشد. فقط مطمئن شوید که ویسکوزیته بالایی دارد (مانند ، واقعا چسبنده). این دستور العمل فاقد گلوتن است ، فقط مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن خریداری می کنید اگر حساسیت دارید. پیدا کردن فندق سخت است و بسته به جایی که هستید ، گران است. اگر به دنبال جایگزینی هستید ، بادام یا بادام هندی بهترین است! بادام ممکن است به مدت زمان بیشتری در فر ، تا 25 دقیقه نیاز داشته باشد ، اما مراقب آنها باشید زیرا می توانند سریع بسوزند.

کره فندقی

البته برای این دستور نیازی به تهیه کره فندقی ندارید ، اما من خیلی کار می کنم سه توصیه می کند که انجام دهید این واقعا آسان است و گامی است که به هر حال برای ساخت میله های گرانول مناسب است. کافی است 2 فنجان اضافی / 270 گرم فندق به صفحات پخت اضافه کرده و مانند سایر مواد تفت دهید. فندق را در غذاساز مخلوط کرده و هر از گاهی کناره ها را خراش دهید و در نهایت کره فندق خواهید داشت. ممکن است ده دقیقه طول بکشد ، بنابراین صبور باشید. در صورت لزوم ، یک قطره روغن زیتون برای شروع آن اضافه کنید. این مقدار 1 فنجان / 250 میلی لیتر درست می کند ، دقیقاً همان چیزی که برای دستور غذا نیاز دارید. نه ممنون!

انجیر و شیرینی گرانولی فندقی

  • 1 فنجان ها / 150 گرم جو دوسر
  • 1 فنجان / 135 گرم فندق خام به علاوه دو فنجان دیگر اگر کره فندق خودتان تهیه می کنید ، توجه داشته باشید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل من طعم خنثی را توصیه می کنم
  • 1/3 فنجان / 80 میلی لیتر عسل ضخیم کرم یا سفید
  • 1/3 فنجان / 80 میلی لیتر tahini
  • 1 قاشق. عصاره وانیل خالص
  • 1/3 فنجان / 60 گرم انجیر خشک خرد شده بدون گوگرد
  • 1 فنجان / 20 گرم غلات برنج قهوه ای پف کرده
  • ¼ قاشق. نمک دریا floka بعلاوه بیشتر برای تزئین
  • 1 فنجان / 250 میلی لیتر کره فندق
  • 1 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص
  • ½ قاشق. نمک دریایی خوب
  • 200 گرم شکلات تلخ 80 or یا بیشتر ، برای باران بیشتر و در صورت امکان دست بیشتری داشته باشید!
  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. جو دوسر و فندق را روی یک ورقه پخت لبه قرار دهید ، سعی کنید آنها را تا آنجا که ممکن است جدا نگه دارید ، و یک یا دو بار هم بزنید تا جو دوسر طلایی شود و بوی برشته داده شود ، 12 تا 15 دقیقه آن را از فر خارج کرده ، بگذارید خنک شود و فندق ها را تقریبا خرد کنید.

  • در یک قابلمه کوچک ، روغن نارگیل را روی حرارت ملایم ذوب کنید. عسل ، تاهینی و وانیل را اضافه کنید ؛ تا زمان ترکیب کامل هم بزنید.

  • انجیرهای خشک شده را تقریبا خرد کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، جو دوسر خنک شده و فندق خرد شده را با انجیر ، غلات پف کرده و نمک ترکیب کنید. مواد مرطوب را روی خشک بریزید و سریع مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • یک کیک 8 × 8 اینچی را با روکش پلاستیکی یا کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط را داخل و با دستهای کمی مرطوب بریزید و آن را محکم در ماهیتابه فشار دهید ، مخصوصاً در اطراف لبه ها و گوشه ها.

  • کره فندق را با ½ قاشق چایخوری نمک و شربت افرا ترکیب کنید – باید از آبکش به خمیر جامد تری تبدیل شود. قسمت بالای میله های گرانول را پخش کنید. حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کنار بماند.

  • وقتی میله ها آماده پوشیدن شکلات شدند ، آنها را از فریزر خارج کرده و پایه را به 12 قسمت مساوی برش دهید.

  • یک دیگ بخار دو نفره را روی اجاق گاز قرار دهید ، کمتر. شکلات را به قطعات خرد کنید. در یک دیگ بخار دوگانه روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. هر قطعه را در شکلات ذوب شده آغشته کنید ، سپس روی یک تکه پوست بگذارید تا خنک شود و قرار دهید. شکلات باقی مانده را روی آن بریزید ، سپس کمی نمک پوسته پوسته تر بپاشید. وقتی سرد شد ، لذت ببرید! میله ها را تا یک ماه در یخچال یا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این دستور غذا اینجا را کلیک کنید

من می دانم که این دستور غذا با کودک درون شما که فقط سعی می کند والدین خود را متقاعد کند که گرانول های روکش شده با شکلات سالم هستند متقاعد می شود. زیرا حداقل در حال حاضر ، خوب ، آنها در واقع هستند.

همه عشق و هدیه شاد ،
سارا بی.

هدایای خود را در اینستاگرام به من نشان دهید: #mnrgranolacandybars

* * * * * * *

خوب ، یک چیز دیگر قبل از رفتن ، فقط به این دلیل که خیلی در مورد آن تحریک شده ام … من یک نمایش دارم! این عنوان Baker جایگزین نام دارد و در پلت فرم دیجیتال Food Network کانادا ظاهر می شود. این سریال در 25 مارس در Facebook Watch پخش می شود ، بنابراین می توانید آن را در هر کجای جهان که هستید ببینید. من جزئیات بیشتری در مورد آن در اینستاگرام و فیس بوک ارسال خواهم کرد ، بنابراین لطفاً در آنجا با ما همراه باشید. از همه کسانی که نظر یا ایمیل حمایتی ارسال کردند متشکرم – این برای من معنای زیادی دارد و این فرصت برای شما امکان پذیر شد. پس متشکرم!



دیدگاهتان را بنویسید