روغنهای کتوژنیک روغنهای مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟


روغن گیاهی 533x400 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

رژیم کتوژنیک، رژیم غذایی (روغن کتوژنیک) بر اساس چربی زیاد و کربوهیدرات کم است. اما همه چربی ها و روغن ها در این رژیم جایی ندارند و ما می خواهیم از چربی های مفید استفاده کنیم.

در این مقاله در مورد انواع روغن ها و تفاوت آنها صحبت خواهیم کرد.

بهترین روغن های آشپزی در کتو:

روغن آووکادو همچنین از پوست شما در برابر آسیب محافظت می کند 1598981073 1920x930 1 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

1. روغن آووکادو

روغن آووکادو دست نخورده با فشار دادن میوه آووکادو به دست می آید. این روغن بی مزه است و مقاومت خوبی در برابر حرارت دارد.

روغن آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان است. از این روغن می توان برای تهیه غذاهای مختلف ، سیب زمینی سرخ کرده ، اسموتی و … استفاده کرد.

decv dsaw - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

2. کره حیوانات

کره حاوی چربی های اشباع شده با آنتی اکسیدان های بالا است که با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و از سلول ها محافظت می کند.

طعم کره بسیار خوشمزه است و می توان از آن در اکثر غذاها استفاده کرد.

1340 - روغن های مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟

3. چربی شتر (قوز)

شاید شما تا به حال نام چربی شتر را امتحان نکرده اید یا حتی نشنیده اید. چربی شتر سرشار از مواد مغذی و چربی های اشباع شده است و همچنین برای پختن روی حرارت زیاد مناسب است.

غذای کتوژنیک - روغن های مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟

چربی شتر حاوی ویتامین B12 ، امگا 9 (سه برابر روغن نارگیل) است و با داشتن زنجیره ای از اسیدهای چرب یا MCT به شما کمک می کند تا در مرحله کتوز بمانید.

نارگیل 1 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

4. روغن نارگیل:

به طور کلی ، روغن نارگیل دارای دو نوع تصفیه شده (بکر) و تصفیه نشده است.

روغن نارگیل یکی از محبوب ترین روغن ها در رژیم کاتا این است. نارگیل طعم خوبی دارد و به سرعت در کبد به انرژی تبدیل می شود.

روغن نارگیل همچنین می تواند برای پخت و پز و حرارت ملایم استفاده شود. روغن کتوژنیک

یکی از ویژگی های روغن نارگیل ظاهر آن است. این روغن در دمای اتاق یا کمتر سفت می شود.

DuckFatSpray GRAY min 59229 400x400 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

5. اردک چاق:

چربی اردک یکی از خوشمزه ترین گزینه ها برای پخت و پز است.

چربی اردک همچنین حاوی 50 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده به شکل اولئیک اسید است. روغن اردک همچنین سرشار از امگا 6 است و دارای خواص ضد التهابی است و به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.

610jwGOQIXL 448x400 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

6. روغن MCT:

روغن نارگیل به عنوان روغن تقویت کننده کتوز شناخته می شود زیرا حاوی نوعی چربی اشباع است که به ارتقاء تولید کتون کمک می کند. تری گلیسیریدهای پزشکی (MCT). اینها چربی هایی هستند که از روغن نارگیل (یا روغن هسته خرما) برای تولید روغن MCT استخراج می شوند.

روغن حیوانی چرب 1 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

7. روغن حیوانی (استفراغ)

روغن حیوانی فاقد پروتئین و شیر است و یکی از بهترین روغن ها برای پخت و پز است.

کنجد 4 صعود 1 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

8. روغن کنجد:

روغن کنجد برای کتو مناسب است اگر آن را کم مصرف کنید و در معرض حرارت قرار ندهید.

روغن کنجد معطر و معطر است. برای دستور العمل های آسیایی مانند سرخ کردن یا برش بسیار مناسب است ، بهتر است درست قبل از سرو از آن به عنوان چاشنی استفاده کنید.

روغن کنجد حاوی ویتامین E و B6 ، روی ، منیزیم ، کلسیم ، مس و آهن است.

2 - روغن های مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟

9. چربی زیتون:

تقریباً همه ما می دانیم که روغن زیتون برای سلامتی ما مفید است.

اما نکته مهم در خرید روغن زیتون خلوص آن و کیفیت روغن زیتون است. روغن کتوژنیک

روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است و همچنین می تواند برای سرخ کردن ملایم استفاده شود.

امگا 3 2 501x400 - روغن مجاز در رژیم کتوژنیک کدام است؟

ترکیبات اسیدهای چرب و انواع آنها:

به طور کلی سه نوع اسید چرب وجود دارد.

  • اسیدهای چرب اشباع شده پایدارترین نوع است. به همین دلیل است که روغن های دارای سطوح بالای چربی های اشباع به طور کلی در برابر حرارت مقاوم تر هستند. تری گلیسیریدهای زنجیره ای متوسط ​​(MCTs) نمونه ای محبوب از اسیدهای چرب اشباع شده هستند.
  • اسیدهای چرب اشباع نشده آنها دارای یک پیوند دوگانه کربن (پول) هستند. آنها همچنین نسبتاً مقاوم در برابر حرارت هستند. امگا 9 (اسید اولئیک) یک نمونه محبوب از چربی های غیر اشباع تک است.
  • تعداد زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) حاوی پیوندهای چند (چند) دو کربنی است و بنابراین به دلیل قرار گرفتن در معرض حرارت زیاد (یا حتی هوا) نسبتاً سریع اکسیژن رسانی می کند. اکثر آجیل ها و دانه ها دارای غلظت بالایی از PUFA (به ویژه امگا 6) هستند ، بنابراین استفاده از روغن را توصیه نمی کنیم.

نکته:

نقطه دود پایین به این معنا نیست که نمی توانید از روغن برای سرخ کردن استفاده کنید.

از نظر فنی نقطه دود اندازه گیری خوبی برای مقاومت در برابر حرارت نیست.

علم ، دودی که هنگام گرم شدن روغن مشاهده می کنید ترکیبی از اسیدهای چرب آزاد و سایر ناخالصی ها است.

توجه داشته باشید:

از روغن های گیاهی با انواع ادعاها که حاوی ویتامین ها و چربی های مفید هستند خودداری کنید.

روغنها دانه های روغنی مختلف مانند سویا ، کلزا و می با حرارت زیاد استخراج می شوند و این با فشرده سازی و پرس سرد تقریباً غیرممکن است.

بنابراین ، حتی در صورت تمیز کردن کامل این محصولات ، مزیت بسیار کمی در این روغن لحاظ می شود.

روغن زیتون 800x373 - روغن های مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟

روغن های غیر مجاز در کتو:

  • روغن سویا
  • روغن کلزا
  • روغن ذرت
  • روغن بادام زمینی
  • روغن آفتابگردان
  • روغن زعفران
  • کوتوسمولئو
  • روغن دانه انگور
  • شاخه برنج
سوالات متداول

آیا چربی های اشباع شده برای سلامتی مضر نیستند؟

قطعا نه. جدیدترین مطالعه سطح بالای چربی های اشباع شده ، هیچ ارتباطی بین چربی اشباع شده و بیماری های قلبی عروقی وجود ندارد (بیماری قلبی) نشان نمی دهد.

چرا منابع چربی حیوانی را که در مرتع کشت می شوند یا از علف تغذیه می کنند توصیه می کنید؟

حیواناتی که از علف و مراتع تغذیه می کنند دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 کمتری هستند. این باعث می شود گوسفند و گوشت گاو تغذیه شده با علف سالم تر و التهابی کمتری داشته باشند.
روغن آفتابگردان چقدر سالم است؟

با توجه به موارد فوق ؛ استفاده از این روغن توصیه نمی شود و در صورت تمایل از نوع پرس سرد این روغن به مقدار کم استفاده کنید.

ظرف MCT برای آشپزی استفاده کنید؟

بله، تو میتونی. با توجه به اینکه MCT ها اسیدهای چرب اشباع شده هستند ، دلیلی برای انجام این کار وجود ندارد.

این است نشان دهنده کره است آیا چربی ترانس دارد؟

قارچ کره حاوی چربی های ترانس مضر نیست. فقط کره هندی از روغن های گیاهی حاوی چربی های ترانس است ، زیرا تولید کنندگان آن را در طول تولید هیدروژن تولید می کنند.

آیا خوردن چربی می تواند به کاهش وزن کمک کند؟

بهترین راه برای کاهش وزن (به شکل چربی بدن) خوردن مقدار زیادی چربی سالم و کاهش مصرف کربوهیدرات نیست. بنابراین هنگام استفاده از روغن های آشپزی نترسید.

آیا نقطه دود بالاتر همیشه بهتر است؟

خیر ، نقطه دود روغن لزوماً نشانه قابل اعتماد مقاومت روغن نیست. به عنوان مثال ، روغن زیتون دود نسبتاً کمی دارد ، اما به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های محافظ بسیار مقاوم در برابر حرارت است.

کدام روغن بیشتر اسیدهای چرب امگا 3 دارد؟

هیچ یک از روغن های سالم ذکر شده در این مقاله منبع خوبی از امگا 3 نیستند. بنابراین اگر می خواهید سطح امگا 3 خود را افزایش دهید ، توصیه می کنم آنچوی ، ماهی قزل آلا ، ساردین و تخم مرغ محلی را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید