در آشپزخانه با KELLY و JEFF – سارا گلدشتاین


نام ها: کلی گراهام و جف سووا

حرفه ها: کلی برنامه ریز شهری است و جف مدیر پروژه

در طول این مدت چه کسانی مجبور هستید؟ یکدیگر!

1-2 عبارت برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: ما وارد یک روال قرنطینه شدیم. ما هر دو در خانه کار می کنیم و در اوقات فراغت از آشپزی ، ورزش ، گردش در محله و البته تماشای Netflix لذت می بریم!

یکی از غذاهایی که بعداً دوست داشتید چیست؟ وکیل. من (کلی) اغلب آووکادو می خرم ، اما گاهی اوقات مشغول می شوم و آنها را فراموش می کنم و آنها خیلی رسیده می شوند! اکنون که من همیشه در خانه هستم ، می توانم آنها را زمانی که کاملا رسیده باشند بخورم! من عاشق آووکادو له شده روی کیک برنج هستم.

3 فروش غیر قابل مذاکره / ظروف چوبی در حال حاضر چیست؟

  1. قهوه
  2. شیر
  3. پنیر

چگونه و از کجا الهام بخش برای تعظیم را پیدا می کنید؟ از گذراندن وقت در جستجوی کتابهای آشپزی که داریم و پیدا کردن یک ایده جدید لذت بردم. خوشحالم که وارد فصل میوه ها و سبزیجات تازه می شویم زیرا من یک کتاب عالی دارم به نام برداشت محصول خانگی.

FAORRATA برنامه شما چیست ، در طول کوارانتین چه کردید؟ غذایم تمام شد ، بنابراین این غذای گیاهی «سینک آشپزخانه» را تهیه کردم (دستور و عکس های زیر را ببینید).

یک نکته کوچک که به تازگی یاد گرفته اید چیست؟ جف برای اولین بار از کودکی نان درست کرد! مادر جف نانواست ، بنابراین در جوانی با او غذاهای زیادی می پخت ، اما تصمیم گرفت خودش این کار را انجام دهد. ما با مادرش تماس ویدیویی گرفتیم تا ما را با آن آموزش دهد!

در صورت سفارش ، رستوران دار مورد علاقه شما چیست؟ ما سعی کردیم از چند نقطه در محله خود سفارش دهیم. پدرش سیدر در هاربرد یک ناهار خوشمزه دارد!

هر گونه دوست داشتن جدید / کتابهای مورد علاقه / POVS مورد علاقه؟ من به روال معمول یوگا و آهسته دویدن برگشته ام و واقعاً از هر دو لذت می برم!

آیا می توانید یک توصیه یا اقدامی ارائه دهید که در اینجا از نظر زمینی و سالم ما را حفظ کند؟ در هفته اول بیشتر داخل خانه ماندم و کمی دیوانه شدم. از آن زمان من سعی می کنم حداقل یک بار در روز بیرون بروم و گهگاه با دوستانی ملاقات کنم که برای پیاده روی های اجتماعی دور در آنجا زندگی می کنند. این یک روش خوب برای ثبت نام در افراد و به یاد آوردن “زمانهای عادی” است!

دستور غذا برای مسیح گیاهی KELLY + JEFFS ‘KUCHEN TANK’

اقتباس از https://www.veganricha.com/chickpea-coconut-curry-instant-pot-recipe/

عناصر:

  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1/2 (0.5) پیاز خرد شده
  • 4 ادویه سیر ریز خرد شده
  • 1 عدد فلفل قرمز تند ، خرد شده (مانند سرانو ، ژالاپنو) یا از فلفل چیلی نرم استفاده کنید یا حذف کنید
  • 1 قاشق غذاخوری پودر چیلی
  • زیره سبز 1 قاشق چایخوری
  • گشنیز 1 قاشق غذاخوری
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1/4 قاشق چایخوری (0.25 قاشق چای خوری) دارچین
  • 1/3 قاشق چایخوری (0.33 قاشق چای خوری) فلفل دلمه ای یا به مزه
  • 1/4 قاشق چایخوری (0.25 قاشق چایخوری) مریم گلی
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز ، خرد شده یا برش خورده
  • یک مشت قارچ ، خرد شده
  • 1 کدو تنبل کوچک ، ورقه شده
  • 1 سیب زمینی شیرین ، مکعبی
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • 3/4 قاشق چایخوری (0.75 قاشق چای خوری) نمک
  • نخود 1 قوطی
  • 13.5 قوطی اوز شیر نارگیل
  • بسته به اولویت کاری ، 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
  • 1 فنجان نخود فرنگی یخ زده
  • آب لیمو / لیمو ، گشنیز ، تکه های فلفل برای تزئین

دستورالعمل ها:

  1. فشار دهید تا روی قابلمه فوری سرخ شود و روغن نارگیل اضافه کنید. پیاز ، سیر ، فلفل قرمز ، زنجبیل و یک نمک خوب را اضافه کنید. 3 تا 4 دقیقه بپزید تا شفاف شود. در صورت لزوم با آب گلوله کنید. (به نکات قابلمه مراجعه کنید)
  2. ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. فلفل دلمه ای ، کدو ، قارچ و سیب زمینی شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید. نخودها را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید. نمک ، شیر نارگیل و آب اضافه کنید و مخلوط مناسبی را برای برداشتن تکه های مسدود شده به آن بدهید.
  4. سس را لغو کنید ، درب را ببندید تا بسته شود. فشار دهید تا با فشار زیاد به مدت 5 دقیقه بپزد. اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود ، سپس درب را باز کنید.
  5. 5. برای تبخیر مقداری مایع به حالت تفت برگردید. وقتی به غلظت دلخواه رسید ، یک قابلمه فوری را خاموش کرده و نخود فرنگی یخ زده را اضافه کنید.
  6. 6. با لیمو ، تکه های فلفل ، باقی مانده شیر نارگیل و گشنیز تزئین کرده و روی برنج یا دانه ها سرو کنید.
  7. با برنج سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید