در آشپزخانه با جیک و دانیل – سارا گلدشتاین


نام (S): جیک و دانیل گلدبرگ

حرفه (ها): جیک کارآفرین و بنیانگذار NIKUFarms.com است. دانیل مدیر محصول است ، در حال حاضر در مرخصی زایمان است.

در طول این مدت چه کسانی مجبور هستید؟ ما دو نفر هستیم و کودک 3 ماهه ما!

1-2 عبارت برای خلاصه کردن زندگی خود در حال حاضر: اتاق نوزاد هم اتاق او است و هم دفتر جیک ، بنابراین ما در طول روز تعدادی فریس اتاق انجام می دهیم. قهوه درست کنید و روی ایوان بنشینید ، برای کار به اتاق نوزاد بروید ، کودک با مادر پیاده روی کند ، ناهار بخورد ، با کودک بازی کند ، کمی نظافت کند ، شام را آماده کند ، نوزاد را بخوابد ، بخواند و تکرار کند!

یکی از غذاهایی که بعداً دوست داشتید چیست؟ ما وسواس هوموس خانگی داریم. هر زمان که جیک مجموعه جدیدی تهیه می کند ، ما آن را تمام روز می خوریم تا تمام شود.

فقط 3 برنامه غیرقابل مذاکره چیست؟

  1. نخود خشک شده
  2. ویندو
  3. سیب

چگونه و از کجا برای آشپزی الهام می گیرید؟ ما قسمتهای بیشتری از کانال YouTube Bon Appetite را مشاهده کردیم و از آنجا الهام گرفتیم. جیک برخی از دستور العمل های کتاب آشپزی “Ottolenghi Simple” را امتحان کرد ، اما بسیاری اوقات ما همه مواد لازم برای تهیه بیشتر دستور العمل ها را نداریم ، زیرا در این مدت به دست آوردن برخی اقلام دشوار است.

صفحه مورد علاقه شما که در طول کوارنتین تهیه کرده اید چیست؟ استیک کنار سیر عسلی BBQ’d. جیک صاحب nikufarms.com است ، بنابراین ما به طور مرتب گوشت های چریده را به خانه خود تحویل می دهیم و نگران نباشیم که کالاهای گوشتی در فروشگاه مواد غذایی تمام شود. یکی از مزارع شرکت او نیز عسل می فروشد ، بنابراین ما می دانیم که تقریباً همه چیز لازم برای این کار را در اختیار داریم.

جیک استیک جانبی را به مدت 24 ساعت در: ⅓ فنجان عسل (مزرعه NIKU) 1 فنجان سس سویا 4 بسته سیر خرد شده و خرد شده ترشی می کند. سپس کباب پز ذغال ما را تا 140 درجه ادامه می دهد (ما معتقدیم که گوشت را با دماسنج می پزیم ، بنابراین هر بار گوشت درست بیرون می آید). ما گوشت را نازک برش می دهیم و سپس آن را یا سالاد ، پوره سیب زمینی ، ساندویچ ، حمص ، یا فقط به تنهایی مصرف می کند.

یک نکته کوچک که در گذشته آموخته اید چیست؟ در حین پخت ، تخم مرغ شما باید در دمای اتاق باشد. ظاهراً این به تخم مرغ ها کمک می کند تا یکنواخت تر مخلوط شوند و خمیر یکنواخت تر شود!

در صورت سفارش ، رستوران دار مورد علاقه شما چیست؟ با کمال تعجب ، ما تنها یک بار از زمان انزوای اجتماعی رزرو کرده ایم. این پیتزا پیتزا نوا بود ، و جالب اینکه بعد از خوردن آن متوجه شدیم که غذا خوردن در بیرون ممکن است بیش از حد باشد.

هر گونه دوست داشتن جدید / کتابهای مورد علاقه / POVS مورد علاقه؟ دانیل شروع به پختن دسر (چه کسی نکرد) و نقاشی کرد. ما همچنین علاقه زیادی به مجموعه کتاب های دانیل سیلوا گابریل آلون در مورد یک مامور مخفی اسرائیلی داریم. مجموعه کتابها خوب هستند زیرا شما کتابهای زیادی در اختیار خواهید داشت که بعداً می توانید آنها را بخوانید. این کتاب 20 کتاب دارد!

آیا می توانید یک اقدام را پیشنهاد دهید که در این مدت باعث رشد و تمیز شدن شما شود؟ حداقل یک بار در روز بیرون بروید حتی زمانی که بیرون هوا بسیار سرد است. برای ما این بدان معناست که حتی در انتهای روز فقط از یک لیوان شراب در ایوان جلویی لذت ببرید.



دیدگاهتان را بنویسید