تفاوت بین سدیم و بیکینگ پودر


تفاوت بین سدیم و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو جزء تهیه خمیر هستند. آنها قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا با تولید گاز دی اکسید کربن حجم محصول نهایی را افزایش دهند. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان ، قصد داریم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

باکسودا در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذاها مخلوط می شود. در دمای کوره گاز دی اکسید کربن تولید می کند. این واکنش به محض ترکیب شدن ترکیبات شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید. مواد را سریع آماده کرده و در فر بگذارید. در غیر این صورت ، گاز تولید شده از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و حاوی جوش شیرین با یک ترکیب اسیدی کننده مانند اسید تارتاریک و پرکننده هایی مانند نشاسته است. هنگام استفاده از بیکینگ پودر ، به محض مخلوط شدن مواد در دمای اتاق ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور پخت استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


باکسودا یک ترکیب قلیایی است و باعث ایجاد طعم تلخ در محصول می شود ، مگر اینکه با ترکیبات اسیدی موجود در مخلوط مانند آب میوه و ماست تضاد داشته باشد ، اما بیکینگ پودر حاوی هر دو جزء اسیدی و قلیایی است و بنابراین تقریبا هیچ تاثیری بر طعم آن ندارد.

دستورالعمل هایی که از بیکینگ پودر استفاده می کنند به طور کلی حاوی مواد دیگری هستند که طعم خنثی دارند ، مانند شیر. البته می توان به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر استفاده کرد اما به عنوان مثال در مواردی که در دستور تهیه کیک بیکینگ پودر توصیه شده است ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم نیست. از کیک ، اما می توان به خامه ترش اضافه کرد. باکسودا از آن به جای بیکینگ پودر استفاده کرد.

تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر پرستار اصفهانا


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

پرستار اصفهانا


مطالب پیشنهادی:

با رژیم غذایی از شر بوی بد دهان خلاص شوید

کاهش وزن نامناسب و پوکی استخوان

با پنج ماده غذایی چربی شکم را کاهش دهید

خمیر ترش یا نوشابه




دیدگاهتان را بنویسید