اهمیت غذاهای سرد و گرم


اهمیت غذاهای سرد و گرم

در واقع این چهار مخلوط شامل سودا ، بلغم ، خون و صفرا است و خواص آنها باعث ناراحتی افراد می شود. ما چهار مزاج مرکب داریم که در آنها دو ویژگی گرما و سرما غالب است و دو ویژگی دیگر آن خشک و مرطوب است ، اما در مجموع نه نوع مزاج داریم (4 مزاج ساده شامل گرم ، سرد ، خشک ، مرطوب و 4 مزاج مختلط) در بالا ذکر شد انجام شد). اگر چهار مخلوط متعادل در بدن وجود داشته باشد و هیچ یک از آنها بر دیگری غلبه نکند ، یکی مزاج نهم را بدست می آورد ، از این رو مزاج مزاج. اهمیت گرما و سردی غذاها در اینجا نشان داده می شود که با هماهنگی گرما و سردی غذاها برعکس با خلق و خوی انسان ها ، می توان تعادلی را برای رسیدن به مزاج معتدل ایجاد کرد. Atminani در مورد اهمیت غذاهای سرد و گرم ما به شما اطلاعات می دهیم. به ما بپیوند.

سعدی این را به زیبایی بیان کرد:

چهار مخالف شورشی چند روزی خوشحال بودند

به عنوان یکی از این چهار نفر حکم می کرد ، شیرین جان از قالب بیرون آمد

دو خلط اصلی ، یعنی بلغم و سودا ، اسیدی هستند و افرادی که توسط این دو بلغم کنترل می شوند مزاج سردی دارند. اما دو مورد دیگر ، خون و صفرا ، قلیایی هستند و طبیعتی گرم دارند.

حالات خنک:

اکثر مردم سرد مزاج هستند. بیشتر آنها سفید رنگ هستند و در هوای سرد به راحتی گرم نمی شوند و سرما به مدت طولانی در بدن آنها باقی می ماند. آنها تمایل زیادی به خوابیدن دارند و به طور کلی ضعیف هستند. مردم خونسرد هستند و معمولاً عصبی نیستند. درون گرا هستند و کمتر احساسات خود را بیان می کنند. موهای آنها تمایل به ریزش دارد و به زودی سفید می شوند. از آنجا که سیستم سرماخوردگی آنها فعال است ، اسیدیته خون آنها بیشتر است و بیشتر اوقات به بیماریهای خود ایمنی مانند MS و پارکینسون مبتلا می شوند. ضعف ، ناتوانی ، کمبود انرژی و ضعف در این افراد شایع است. نبض آنها کند است و عروق باریک هستند.

فازی های گرم:

افرادی که دارای خلق و خوی گرم هستند خوشایندتر و خوشایند هستند ، اما به سرعت عصبی می شوند. آنها همیشه احساس گرما می کنند و سریع گرم می شوند. مصرف زیاد شیرینی باعث آکنه و خارش بدن می شود و تمایل بیشتری به مصرف آب دارند. تعداد این افراد نسبت به گروه اول کمتر است. بدن آنها در هوای سرد به راحتی گرم می شود ، اما خنک کردن آنها در هوای گرم آسان نیست. این افراد پرانرژی ، برون گرا و فعال هستند و احساسات خود را به سرعت بیان می کنند. امروزه به طور علمی ثابت شده است که غذاهای گرم بر سیستم عصبی سمپاتیک تأثیر می گذارد و غذاهای سرد سیستم پاراسمپاتیک را فعال می کند. همانطور که می دانید سیستم سمپاتیک با افزایش ضربان قلب و هایپرمی اعضای بدن ارتباط دارد و در بیشتر اندام ها دارای خواص تحریک کننده و فعال کننده است.

غذاهای متوسط:

غذاها نیز بین این دو مزاج (که ملایم هستند) قرار می گیرند. به عنوان مثال در برخی متون از شیر ، ماست گوسفندی و نان گندم به عنوان غذاهای معتدل نام برده شده است.

اهمیت غذای گرم و سرد پرستار اصفهانا

غذای گرم:

نان گندم ، عسل ، گوسفند ، بوقلمون ، مرغ ، اردک و اردک ، گوشت شتر ، گوشت کبوتر ، آب سبزیجات ، آبگوشت ، انجیر ، انگور ، بادام ، تخم خربزه ، توت ، خربزه ، چای سیاه ، خردل ، خرما ، ریحان ، اغلب ادویه جات ، نخود فرنگی ، عدس ، لوبیا و تخم مرغ.

غذاهای سرد:

نان جو ، ماش ، لوبیا ، مرغ ، ماهی ، محصولات لبنی (شیر ، پنیر ، دوغ و ماست) ، گوشت گاو ، برنج ، کدو ، اسفناج ، ریواس ، قارچ ، بیشتر میوه ها ، خرفه ، تخمه کدو ، ذرت ، کشک ، مرغ ، تمر هندی و خروس.

علائم دیگر طبیعت متفاوت:

الف) درجه حرارت پوست: گرما و سردی پوست نشانه گرما و خنک شدن روحیه است. رطوبت و زبری پوست نشان دهنده خشکی و رطوبت است.

ب) هارکرسکو: رشد سریع و سیاهی نشانه گرما و نور کوتاه و سفید نشانه سرما است. کورل نشانه خشکی و صاف بودن نشانه رطوبت است.

ج) رنگ بدن: بیشتر افراد با رنگ سرد سفید هستند و پوست گرم و قرمز نشانه گرما است.

د) رویا: خواب بیش از حد نشانه سرما و رطوبت است ، کم خوابی نشانه گرما یا خشکی است.

ه) آری کارها را انجام دهید: افراد گرم کار را سریع انجام می دهند ، اما افراد سرد به آرامی کار می کنند.


دکتر رضا اطمینانانی

پرستار اصفهانا


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه روشهای اساسی تغذیه و میزان و نحوه غذا خوردن می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

چربی مناسب برای سالم ماندن

محصولات تراریخته و تغذیه ای

آسیب مواد قندی را بررسی کنید

غذاهای دودی پرخطر



دیدگاهتان را بنویسید