طبق مطالعه جدیدی که توسط محققان کمیته پزشکان منتشر شده است، خوردن یک رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش 79 درصدی محصولات نهایی گلیکوزیون پیشرفته رژیم غذایی (AGEs) در مقایسه با کاهش 15 درصدی رژیم غذایی حاوی گوشت و محصولات لبنی می شود. علم و عمل چاقی. کاهش AGE ها با کاهش وزن متوسط 14 پوند و بهبود حساسیت به انسولین همراه بود. AGE ها ترکیباتی هستند که در جریان ترکیب پروتئین ها یا چربی ها با گلوکز ایجاد می شوند و باعث التهاب و استرس اکسیداتیو می شوند که در نهایت منجر به بیماری های مزمن از جمله دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی می شود. محصولات حیوانی به طور کلی در AGEs بالاتر از غذاهای گیاهی هستند. این یافتهها مشاهدات قبلی از اثرات مطلوب رژیمهای غذایی کم سن بر وزن، چربی بدن و مقاومت به انسولین را تأیید میکند.