کلسترول رژیم غذایی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد


بر اساس یک متاآنالیز منتشر شده در تغذیه، متابولیسم و ​​بیماری های قلبی عروقی. افرادی که کلسترول بیشتری را از غذاهایی مانند تخم مرغ و گوشت قرمز مصرف می کنند، بیشتر از کسانی که کمترین میزان کلسترول را مصرف می کنند، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند. به ازای هر 100 میلی گرم در روز کلسترول اضافه شده – یک تخم مرغ حدود 186 میلی گرم دارد – این خطر 5٪ افزایش می یابد. اجتناب از محصولات حیوانی، تنها منبع غذایی کلسترول، برای پیشگیری از دیابت بهترین است.