رژیم های غذایی گیاهی مرگ و میر را در میان بیماران مبتلا به سرطان ریه کاهش می دهد


طبق یک مطالعه جدید در بیمارستان Shengjing دانشگاه پزشکی چین، رژیم غذایی گیاهی خطر مرگ ناشی از سرطان را در افرادی که سرطان ریه تشخیص داده شده است، کاهش می دهد. از میان 447 بیمار مبتلا به سرطان ریه که به تازگی تشخیص داده شده است، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی سالم پیروی می کنند و غذاهای فرآوری شده و حیوانی را محدود می کنند، 34 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان ریه قرار دارند.1 همچنین نشان داده شده است که رژیم های غذایی گیاهی به ویژه در برابر سرطان های گوارشی مانند سرطان پانکراس و کولورکتال محافظت می کنند.2