Sugar Snap Pea Antipasto – Laura Lea Balanced


  • 12 اونس تنقلات شکر تازه
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز ریز خرد شده (حدود 1/3 پیاز قرمز متوسط)
  • 2 اونس سالامی ، به نوارهای ضخیم 1/4 اینچ برش دهید
  • 2-3 اونس پنیر آبی ، جنین یا بز ، خرد شده
  • 2 قاشق روغن زیتون فوق بکر ، به اضافه طعم
  • 2 قاشق چایخوری سرکه انتخاب شده ، به اضافه طعم (شراب برنج ، شراب قرمز ، سیب ، مومیایی سفید همه کار می کند)
  • 1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده (مطمئن شوید تازه است)
  • 1/3 فنجان پسته بوداده و شور (یا زیر هر چیزی که دوست دارید)

  1. یک قابلمه متوسط ​​Fill پر از آب پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. جوشانده و تنقلات را اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه بپزید ، سپس در قابلمه ای بریزید و آب سرد را به دمای اتاق بریزید. برای برش دادن به قطعات ¾ ”کاملاً خشک کنید و پاشیده یا از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.
  2. در یک مخلوط بزرگ ، پیاز قرمز ، سالامی و پنیر را ترکیب کنید.
  3. نخود فرنگی ، روغن زیتون ، سرکه ، پونه کوهی و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شود ، سپس مزه ها را بچشید و به دلخواه تنظیم کنید.
  4. روی آن را بپوشانید و حداقل دو ساعت و یک شب در یخچال بگذارید. قبل از سرو با پسته پر کنید. ضایعات غذا تا سه روز محکم در یخچال باقی می ماند ، اما توجه داشته باشید که ممکن است لازم باشد مایع اضافی را بریزید.



دیدگاهتان را بنویسید