Rostfabrika Kokina Stroganoff – Laura Lea Equilibrium


  • 8 اونس رشته فرنگی پاپاردلا
  • 2 قاشق روغن زیتون ، بعلاوه بیشتر برای رشته فرنگی
  • 1 مرغ بریان مغازه ای خریداری شده (به دنبال نمک و فلفل ساده باشید)
  • 1/2 پیاز زرد، به چیپس 1/4 اینچی خرد شده است
  • 1 اونس قارچ های دکمه ای سفید بریده شده ، با یک حوله کاغذی مرطوب از خاک اضافی پاک می شوند
  • 4 سیر، پیکیتا
  • 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 1/2 قاشق چایخوری سس ووسترشر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک به اضافه طعم
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1 1/2 فنجان ها آب مرغ کم سدیم
  • 1 قاشق چایخوری نشاسته ساگرادیکا یا نشاسته ذرت
  • 2 قاشق کره بدون نمک
  • 1 فنجان ماست یونانی تخت FAGE BestSelf بدون لاکتوز

  1. رشته فرنگی تخم مرغ را در آب نمک به صورت بسته به روش بسته بندی (1 دقیقه کمتر از کمترین زمان توصیه شده) بجوشانید. یک فنجان آب ماکارونی نگه دارید. برای جلوگیری از ضربه ، کمی روغن زیتون بریزید.
  2. در حالی که آب رشته فرنگی در حال جوشیدن است ، مرغ بو داده را به نوارهای گازدار بریزید. من شخصاً پوست را حفظ می کنم. کنار بگذارید.
  3. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید. وقتی روغن به سرعت در اطراف ماهیتابه حرکت می کند ، پیاز و قارچ را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا قارچ ها بطور قابل توجهی کوچک شوند و لبه های قهوه ای طلایی رنگ داشته باشند ، حدود 10 دقیقه.
  4. به حالت متوسط ​​ملایم برگردانید و مقداری آب ، سیر ، خردل ، ورسترشایر ، نمک ، فلفل و فلفل به آن اضافه کنید. به طور مداوم به مدت 30 ثانیه هم بزنید ، سپس 1 فنجان آب گوشت را اضافه کنید. بجوشانید و 5 دقیقه بپزید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که بیشتر مایع از بین برود. حرارت را به پایین ترین حالت تنظیم کنید.
  5. در یک کاسه کوچک ، نصف فنجان آبگوشت و نشاسته را با همزن بزنید تا مخلوط شود ، سپس کره ، ماست و پاستای کم حجم را اضافه کنید.
  6. هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود و بتواند پشت قاشق را بپوشاند. مرغ ، سپس رشته فرنگی را اضافه کنید. ادویه بیشتری بچشید و بلافاصله لذت ببرید!
  7. ضایعات مواد غذایی محکم در یخچال تا 5 روز یا به مدت 2 ماه در یخچال نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید