Cake Candy Apple Bundt – Laura Lea Balanced


  • مواد تشکیل دهنده سیب:
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3 فنجان ها سیب ها را پوست بگیرید و به قطعات 1/2 اینچ خرد کنید (من از فوجی یا لانه زنبوری استفاده می کنم)
  • 2 قاشق شیرین کننده میوه گرانوله (من مارک Lakant را دوست دارم ؛ زیر شکر سفید)
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • مواد تشکیل دهنده لایه:
  • 2 1/4 فنجان ها آرد همه کاره بدون گلوتن (می تواند تحت آرد معمولی AP)
  • 3/4 فنجان آرد بادام سفید شده
  • 1 قاشق دارچین
  • 1 قاشق چایخوری باکسودو
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • مقدار کمی 1/2 فنجان درخت سیب خشک شده (دمای اتاق ؛ measure فنجان را اندازه بگیرید و 2 قاشق غذاخوری بردارید)
  • 1 فنجان شیرین کننده میوه گرانوله (من مارک Lakant را دوست دارم ؛ زیر شکر سفید)
  • 1/2 یک فنجان پر شکر قهوه ای روشن (زیر شکر نارگیل)
  • 3 عالی تخم مرغ (دمای اتاق)
  • 1 فنجان روغن آووکادو
  • مواد اولیه لعابدار:
  • 6 قاشق کره بدون نمک (زیر روغن نارگیل تصفیه شده)
  • 2 قاشق چایخوری شیر انتخاب شده
  • 1/4 یک فنجان پر شکر قهوه ای روشن

  1. تهیه سیب: یک قابلمه بزرگ را روی متوسط ​​گرم کنید و روغن اضافه کنید. وقتی روغن به سرعت در تابه حرکت می کند ، سیب را اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار تفت دهید تا سیب ها با لبه های قهوه ای طلایی نرم شوند ، 8-10 دقیقه. برای جلوگیری از بیش از حد ، می توانید آب مورد نیاز را به میزان لازم اضافه کنید. میوه و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. در یک کاسه داغ خرد کرده و در یخچال قرار دهید.
  2. کیک درست کنید: فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب پخت خود را روی یک ورقه پخت قرار دهید. من جلو می روم و روغن / قالب را چرب می کنم ، فقط برای محافظت بیشتر در برابر ضربه! در یک کاسه بزرگ ، آرد GF AP ، آرد بادام ، دارچین ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. در یک مخلوط جداگانه ، سس سیب ، تک میوه ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، روغن و وانیل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. مواد مرطوب را به خشکی اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط شوند مخلوط کنید ، سپس سیب های سرخ شده را با هم مخلوط کنید (مطمئن شوید که کاملاً خنک شده اند).
  5. خمیر را به قالب اضافه کرده و به آرامی ضربه بزنید تا حباب های هوا آزاد شود. به مدت 60-70 دقیقه بپزید ، تا زمانی که یک خلال دندان عمدتاً تمیز شود (به دنبال چند خرده باشید ، اما لازم نیست ظاهری مرطوب داشته باشد). به مدت 25 دقیقه در قالب سرد کنید.
  6. در این مدت لعاب کارامل درست کنید: هر سه ماده را در یک قابلمه کوچک مخلوط کنید. بجوشانید و یک دقیقه بجوشانید ، مرتباً هم بزنید. کنار بگذارید.
  7. کیک را از قالب جدا کرده و بلافاصله لعاب دهید. قبل از برش کیک را 30 دقیقه دیگر خنک کنید. پس از خنک شدن کامل ، کیک به مدت 2 روز در دمای اتاق پوشانده می شود ، سپس 4 روز دیگر در یخچال نگهداری می شود. همچنین می توانید کیک را تا 4 ماه فریز کنید.



دیدگاهتان را بنویسید