5 روش برتر استفاده از بادام هندی


با این 5 نکته در مورد نحوه استفاده از بادام هندی در آشپزخانه ، درباره مزایای بادام هندی و نحوه طبخ با آنها آشنا شوید.

آجیل بادام زمینی ، اگرچه اغلب آجیل نامیده می شود ، اما در واقع بذر گیاه شناسی محسوب می شود! این منابع غذایی متنوع و غنی از پروتئین در اصل بومی برزیل هستند ، اما امروزه در آب و هوای گرم در سراسر جهان رشد می کنند. در واقع ، من درختان کاکتوس را دیدم که در برخی مناطق گرمسیری که از آنها دیدن کرده بودم رشد می کردند (تصویر زیر). درختان بادام هندی به شکل دستکش بوکس تولید می کنند و هر یک از این میوه ها حاوی یک بادام هندی در داخل یک پوست بیرونی محافظ – و سمی – هستند. بادام هندی ها باید به دقت فرآوری شده و قبل از خوردن بو داده یا بخارپز شوند تا از خوردن پوسته خارجی جلوگیری شود. جالب است بدانید که سم پوست به اوروشیول ، روغن حساسیت زا موجود در توکسیدودندرون اشاره دارد.

در اینجا یک کشک روی درخت رشد می کند – عکسی که من در مزرعه ای در سنت لوسیا گرفتم.

میوه بادام زمینی ، که به رنگ زرد مایل به قرمز است (در بالای مهره بادام زمینی نشان داده شده است) ، می تواند به طرق مختلف خورده شود: تازه ، پخته شده در یک ماهیتابه ، برای تهیه مربا ، یا تخمیر در سرکه و الکل. همچنین می توان از آن برای ایجاد یک نوشیدنی میوه ای شیرین در برزیل و سایر فرهنگ ها استفاده کرد.

بادام زمینی ، ستاره نمایش ، منبع خوشمزه ای از چربی های سالم ، پروتئین ها و مواد معدنی رژیمی از جمله آهن ، مس ، منیزیم و چندین ویتامین B است. یک وعده بادام هندی که حدود 18 عدد آجیل است یا به اندازه کافی برای مصرف کف دست ، تنها 157 کالری و کمتر از 9 گرم کربوهیدرات دارد. یک وعده غذایی نیز 5 گرم پروتئین ، 12 گرم چربی و 1 گرم فیبر را تأمین می کند که هر دو برای یک رژیم سالم مهم هستند!

یک مطالعه نشان داد که گنجاندن بادام هندی در رژیم غذایی باعث کاهش LDL (لیپوپروتئین با چگالی پایین) می شود که به آن کلسترول “بد” نیز می گویند و یک مطالعه متفاوت نشان داد که خوردن بادام هندی HDL یا کلسترول “خوب” را افزایش می دهد. به طور کلی ، بادام هندی نه تنها منبع خوبی از درشت مغذی ها و ریزمغذی ها است ، بلکه یک میان وعده خوشمزه و مفید برای قلب است.

یکی دیگر از جنبه های بزرگ بادام هندی عملکرد و تنوع آنها در تغذیه گیاهی است. آنها در آشپزخانه برقی گیاهی ضروری هستند ، زیرا می توان آنها را به عنوان جایگزین های لبنی خامه ای مخلوط کرد و انواع غذاها را متناسب با هر وعده غذایی و هر طبقه تست کرد! این 5 روش اصلی استفاده از بادام هندی را بررسی کنید!

بادام زمینی را به دستور مخلوط دنباله دار اضافه کنید ، مانند این مخلوط انرژی شکلات تیره گیلاس.

1. مخلوط خود را مخلوط کنید. مسافرت رفتن یا سفر طولانی؟ سعی کنید آثار را با بادام زمینی بو داده ، آجیل و دیگر مغزها مانند بادام و بادام زمینی مخلوط کنید. همچنین می توانید گرانول خانگی را به طعم شیرین اضافه کنید – این دستور گرانول دارای ترکیبی خوشمزه از دانه های کدو تنبل ، نارگیل ، کشمش ، فندق ، زغال اخته و اسطوخودوس است که برای ترکیب مخلوط شما عالی خواهد بود.

شستن شیر چای

2. یک لیوان شیر کاجو درست کنید. از بادام یا شیر سویا ، اما برای غلات خود به چیزی نیاز دارید؟ برای تهیه شیر بادام زمینی ، کافی است مقداری بادام زمینی را یک شب خیس کرده و با کمی شیرین کننده ، عصاره وانیل و نمک مخلوط کنید! شما یک نوشیدنی خامه ای خوشمزه دریافت خواهید کرد که برای قهوه یا غلات مناسب است ، یا می توانید از آن برای تهیه این گیاه گیاهی Lavender Chai Latte با الهام از بهار استفاده کنید.

پارمیسان بادام زمینی وگان

3. کمی پارمزان مخلوط کنید! اگر غذاهای ماکارونی جزء اصلی خانه شما هستند ، حتماً باید یک شیشه پنیر خامه ای خامه ای در دست داشته باشید. این دستور فقط سه ماده (بادام زمینی ، مخمر مغذی و نمک) دارد و فقط در چند دقیقه آماده می شود. بهتر است طعم آن درست مانند پارمسان خرد شده باشد ، بنابراین می توانید آن را روی هر چیزی بپاشید ، از اسپاگتی گرفته تا پیتزا!

به این سبزیجات هم بزنید و با برنج ممنوع سرخ کنید

4. به Stir-Fry یا Curry خود اضافه کنید. بادام هندی معمولاً در غذاهای آسیای جنوب شرقی استفاده می شود و می توان آن را در کاری مخلوط یا مستقیماً به یک سرخ کن اضافه کرد تا طعم دلپذیر و خوشمزه ای داشته باشد. سعی کنید آنها را از قبل تفت دهید تا بافت فرفری تری داشته باشد. آنها همچنین منبع پروتئین عالی هستند ، بنابراین آنها را به همراه توفو یا تمپه در این دستور سرخ کرده برای غذای پروتئینی اضافه کنید!

کرم خامه ای

5. مخلوط کرم کرم. این اضافه کردن همه کاره به برنامه آشپزی گیاهی شما به سادگی قابل غلبه نیست. خامه خامه ای را می توان به غذاهای خوشمزه مانند لازانیا ، سس ، تاکو و سالاد و همچنین دسرهایی مانند پودینگ ، کیک و شیرینی اضافه کرد. طرز تهیه خامه بادام زمینی را در این مرحله به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.

این دستور تهیه بادمجان Easy Vegan Parmigiana حاوی کرم بادام زمینی است.

شما خواهید رفت آجیل برای این دستور العمل های دیگر که شامل بادام هندی هستند:

پیاز و قارچ سیپولینی کارامل شده با ماکارونی و آویشن بادام هندی پارمسان
پایهای آهسته با کرم ریحان ریحان
پنیر بادام زمینی “چدار”

برای راهنمایی های دیگر در مورد نحوه استفاده از غذاهای گیاهی ، موارد زیر را بررسی کنید:

5 روش اصلی استفاده از سیب زمینی شیرین
5 روش اصلی استفاده از توت سیاه
5 روش برتر استفاده از وکلا
5 روش برتر برای استفاده از عاشقانه

نوشته شده توسط کاترین اتکینسون ، کارآموز رژیم با شارون پالمر ، MSFS ، RDN

عکسهای شارون پالمر ، MSFS ، RDN

دیدگاهتان را بنویسید