10 دروغ بزرگ درباره تغذیه! – نکات تغذیه تلفنی


10 دروغ بزرگ درباره تغذیه!

اطلاعات غلط زیادی در زمینه تغذیه وجود دارد. مقاله بدترین نمونه ها را لیست می کند ، اما باید بدانید که اینها تنها چند نمونه از کوه اطلاعات غلط است. در اینجا 10 مورد از بزرگترین دروغ های تغذیه ای آورده شده است.

  1. تخم مرغ یک غذای ناسالم است.

یکی از مواردی که بسیاری از افراد را موفق کرده است ، شوخی آنها با غذاهای بسیار سالم است. بدترین نمونه تخم مرغ است که گفته می شود فقط به دلیل داشتن کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد. اما اخیراً نشان داده شده است که کلسترول موجود در رژیم غذایی کلسترول خون را افزایش نمی دهد. در حقیقت تخم مرغ کلسترول “خوب” را افزایش می دهد و با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط نیست.

در حقیقت ، تخم مرغ یکی از مغذی ترین غذاهای روی زمین است. تخم مرغ سرشار از بسیاری از غذاها و آنتی اکسیدان ها است که از چشم ما محافظت می کند.

مهمتر از همه ، اگرچه تخم مرغ یک غذای پرچرب است ، اما خوردن تخم مرغ برای صبحانه باعث کاهش وزن قابل توجهی در مقایسه با شیرینی های صبحانه می شود.

  1. چربی اشباع شده برای شما مضر است.

چند دهه پیش ، تصمیم گرفته شد که سوء استفاده از چربی های اشباع به عنوان منبع بیماری همه گیر قلبی در نظر گرفته شود. این بر اساس مطالعات بسیار ناقص و تصمیمات سیاسی بود ، که در حال حاضر کاملا اشتباه ثابت شده است. یک مقاله مروری جامع که در سال 2010 منتشر شد ، 21 مطالعه اپیدمیولوژیک آینده را با 347،747 موضوع مورد بررسی قرار می دهد. یافته ها: هیچ ارتباطی بین چربی اشباع شده و بیماری قلبی وجود ندارد.

این ایده که چربی های اشباع شده خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهند یک نظریه تأیید نشده است که تا حدودی متداول شده است. خوردن چربی های اشباع شده کلسترول HDL (“خوب”) را در خون افزایش می دهد و LDL را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تبدیل می کند که خوش خیم است. دلیلی برای ترس از خوردن گوشت ، پنیر ، کره و روغن نارگیل وجود ندارد.

  1. همه باید غلات بخورند.

این ایده که انسان باید رژیم غذایی خود را بر اساس غلات و دانه ها بنا کند منطقی نیست. انقلاب کشاورزی به تازگی در تاریخ توسعه انسان رخ داده است و ژن های ما تغییر چندانی نکرده است. غلات نسبت به سایر غذاهای طبیعی مانند سبزیجات از نظر مواد مغذی نسبتاً ضعیف هستند. آنها همچنین سرشار از ماده ای به نام اسید فیتیک هستند که مواد معدنی ضروری را در روده متصل کرده و از جذب آنها جلوگیری می کند. رایج ترین غلات در رژیم غذایی مناطق مختلف جهان گندم است … و گندم می تواند مشکلات بهداشتی جزئی و جدی ایجاد کند.

گندم حاوی مقدار زیادی پروتئین به نام گلوتن است ، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد بخش قابل توجهی از مردم به آن حساس هستند. خوردن گلوتن می تواند به روده ها آسیب برساند و باعث درد ، تورم ، شیر ، یبوست و خستگی شود. مصرف گلوتن همچنین با اسکیزوفرنی و آتاکسی مغزی ، هر دو بیماری جدی مغز همراه است.

  1. خوردن مقدار زیادی پروتئین برای استخوان ها و کلیه های شما مضر است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا با پوکی استخوان و بیماری های کلیوی ارتباط دارد. درست است که خوردن پروتئین باعث افزایش دفع کلسیم از استخوان ها در کوتاه مدت می شود ، اما مطالعات طولانی مدت در واقع تأثیر معکوس را نشان می دهند. در دراز مدت ، پروتئین به شدت با بهبود سلامت استخوان و کاهش خطر شکستگی همراه است. علاوه بر این ، مطالعات هیچ ارتباطی بین مصرف زیاد پروتئین و بیماری کلیوی در افراد سالم نشان نمی دهد.

در واقع ، دو عامل خطر اصلی برای نارسایی کلیه دیابت و فشار خون بالا هستند که هر دو با رژیم غذایی با پروتئین بالا تقویت می شوند. با این حال ، رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند از نارسایی کلیه و پوکی استخوان جلوگیری کند.

  1. رژیم های کم چرب برای شما مفید است.

آیا می دانید وقتی چربی از غذاها حذف می شود چه طعمی دارد؟ خوب ، طعم آن شبیه مقوا است. هیچ کس طعم آن را دوست نخواهد داشت. تولیدکنندگان مواد غذایی این را می دانند ، بنابراین چیزهای دیگری را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا کمبود چربی را جبران کنند. شیرین کننده هایی مانند شکر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام اغلب جایگزین چربی ها می شوند. اما فراموش نکنید که شیرین کننده ها ، گرچه کالری نیستند ، بهتر از قندها نیستند.

در حقیقت ، بسیاری از مطالعات مشاهده ای ارتباط مداوم و چشمگیری از شیرین کننده ها با انواع بیماری ها از جمله چاقی ، سندرم متابولیک ، دیابت ، بیماری های قلبی ، زایمان زودرس و افسردگی را نشان داده اند. در این محصولات کم چرب ، چربی های طبیعی سالم با مواد بسیار مضر جایگزین می شوند.

  1. شما باید در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک بخورید.

این ایده که شما در طول روز مقدار زیادی وعده غذایی کوچک می خورید تا “متابولیسم خود را حفظ کنید” یک باور رایج است که بی معنی است. درست است که خوردن کمی متابولیسم بدن را در طول وعده غذایی افزایش می دهد ، اما مقدار کل غذاها تعیین کننده انرژی مصرف شده است ، نه تعداد وعده های غذایی.

این شماره در واقع چندین بار محاکمه و رد شده است. در یک مطالعه کنترل شده ، دو گروه از غذاهای یکسان با جیره بالا و پایین استفاده کردند ، اما هیچ تفاوتی در متابولیسم آنها وجود نداشت.

نتایج یک مطالعه روی مردان چاق نشان داد که شرکت کنندگان در گروه 6 وعده غذایی نسبت به گروه 3 وعده ای احساس سیری کمتری داشتند. این شیوه غذا خوردن نه تنها برای برخی افراد بی فایده است ، بلکه برای برخی مضر است.

طبیعی نیست که بدن انسان به طور مداوم تغذیه شود.

وقتی مدتی غذا نمی خوریم ، یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی مواد زائد را از سلول های ما خارج می کند. خوب است که هر از گاهی روزه بگیرید یا نخورید. چندین مطالعه مشاهده ای افزایش 90 درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ (چهارمین سرطان شایع که باعث مرگ و میر بسیاری می شود) را در افرادی که روزانه 4 وعده غذا می خورند در مقایسه با دو مورد نشان داده است.

  1. کربوهیدرات ها باید منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی باشند.

فرض اساسی این است که همه باید از رژیم غذایی کم چربی استفاده کنند ، کربوهیدرات های آن حدود 60-50 از کل کالری را تشکیل می دهند. این نوع رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی غلات و قندها و غذاهای چرب بسیار کمی مانند گوشت و تخم مرغ است. این نوع رژیم می تواند برای برخی افراد ، به ویژه افرادی که به طور طبیعی لاغر هستند ، خوب عمل کند. اما برای کسانی که چاق هستند یا سندرم متابولیک یا دیابت دارند ، این مقدار کربوهیدرات کاملاً خطرناک است. این موضوع بسیار مورد مطالعه قرار گرفته است.

در یک مطالعه کنترل شده ، رژیم غذایی کم چرب و پر کربوهیدرات با رژیم غذایی پرچرب و کم کربوهیدرات مقایسه شد. نتایج به طور مداوم رژیم غذایی سرشار از چربی و کم کربوهیدرات را ترجیح می دهد.

  1. روغن های گیاهی و دانه های امگا 6 برای شما بسیار مفید هستند.

چربی های اشباع نشده به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می شوند زیرا برخی مطالعات نشان می دهند که خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهند. اما انواع مختلفی از چربی های اشباع نشده وجود دارد و همه آنها یکسان نیستند. مهمتر از همه ، ما هم اسیدهای چرب امگا 3 داریم و هم اسیدهای چرب امگا 6.

امگا 3 ضد التهاب است و خطر بسیاری از بیماری های التهابی را کاهش می دهد. در حقیقت مردم باید نسبت خاصی از امگا 6 و امگا 3 دریافت کنند. اگر امگا 6 در این نسبت بسیار زیاد باشد ، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. در حال حاضر بزرگترین منبع امگا 6 در رژیم غذایی فرآوری شده ، دانه ها و روغن های گیاهی مانند سویا ، ذرت و روغن آفتابگردان بود. در طول تکامل ، انسان هرگز چنین فراوانی چربی امگا 6 نداشته است. این برای بدن انسان غیر طبیعی است.

امگا 3 بخورید و مکمل روغن کبد ماهی ماهی بخورید ، اما از غلات صنعتی و روغن های گیاهی خودداری کنید.

  1. رژیم های کم کربوهیدرات خطرناک است.

رژیم های کم کربوهیدرات یک درمان احتمالی برای بسیاری از شایع ترین مشکلات سلامتی در کشورهای مختلف است. رژیم های کم چرب مضر هستند و شما نمی توانید بسیاری از غذاها را بدون آن به درستی جذب کنید. به زبان ساده ، آنها کار نمی کنند. با این حال ، رژیم های حاوی کربوهیدرات کم (که توسط متخصصان تغذیه و متخصصان تغذیه استفاده می شود) نتایج بسیار بهتری را به دنبال دارد.

نتایج تحقیقات کنترل شده در مورد رژیم های کم کربوهیدرات نشان می دهد که:

  • کاهش بیشتر چربی بدن در مقایسه با کالری کم ، حتی در این رژیم ها محدودیتی در میزان غذاها وجود ندارد.
  • آنها فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
  • آنها قند خون را کاهش می دهند و علائم دیابت را بسیار بیشتر از رژیم های کم چرب بهبود می بخشند.
  • آنها کلسترول HDL (خوب) را بسیار بیشتر افزایش می دهند.
  • کاهش قابل توجه تری گلیسیرید در مقایسه با رژیم های بدون چربی رخ می دهد.
  • این الگوی کلسترول LDL (بد) را از LDL کوچک ، متراکم (بسیار بد) به LDL بزرگ تغییر می دهد که خوش خیم است.
  • رعایت رژیم های کم کربوهیدرات بسیار ساده تر از رژیم های کم چرب است زیرا نیازی به محدودیت کالری ندارند و شما در طول روز گرسنه نخواهید ماند.

با این حال ، بسیاری از کارشناسان بهداشت و متخصصان تغذیه معتقدند که این رژیم ها مضر هستند و رژیم های کم چرب ، با کربوهیدرات زیاد را توصیه می کنند ، اما واقعیت این است که رژیم های حاوی کربوهیدرات زیاد برای شما بیش از یک مزیت است. آنها با آنها به شما آسیب می رسانند.

  1. غذاهای چرب شما را چاق می کند.

به نظر می رسد خوردن چربی شما را چاق می کند. چیزهایی که زیر پوست ما جمع می شوند و نرم و متورم به نظر می رسند ، ضخیم هستند. خوب ، خوردن چربی قطعاً بدتر خواهد شد. اما به این سادگی ها هم نیست. با وجود این واقعیت که چربی کالری بیشتری در هر گرم نسبت به کربوهیدرات یا پروتئین دارد ، رژیم های چربی باعث چاقی افراد نمی شود. مانند سایر موارد ، بستگی به شرایط دارد.

رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات و چربی می تواند شما را چاق کند ، اما هیچ ارتباطی با چربی ندارد. در حقیقت ، رژیم های کم چرب بسیار بیشتر از رژیم های غذایی کم باعث چربی سوزی می شوند.

یک مشاور با شما صحبت می کند

در این مقاله ، که ترجمه آن در اختیار شما عزیزان قرار گرفت ، تنها به 10 مورد از اشتباهات زیاد که در باور عمومی رایج است ، اشاره شد. انتخاب و تصمیم گیری از میان حجم زیاد اطلاعات موجود بسیار مشکل است. به ویژه اکنون که در زمینه تغذیه تفاوت های زیادی بین طب سنتی ، طب اسلامی و تغذیه مدرن وجود دارد. اما فراموش نکنید که بهترین انتخاب ایجاد تنوع و تعادل در غذاها است. آزمایشات سالانه و ارجاع به متخصصان مربوطه را برنامه ریزی کنید. در این بین ، مشاوره با مشاور تغذیه یا مشاور تغذیه ورزشی و همچنین مربی ورزش ، بهترین گزینه برای داشتن اندامی ایده آل و از همه مهمتر سلامت جسمی و روحی شما خواهد بود.

مترجم: معصومه کریم نجات

منبع: خط سلامت

دیدگاهتان را بنویسید