یک عدد سس کره پان گوجه فرنگی


کدو تنبل در سس کره گوجه فرنگی شام روزانه جدید مورد علاقه شما خواهد بود. فیله های ظریف و پوسته پوسته ماهی کادو در کره غنی از گوجه فرنگی جوشانده می شوند و با پراکندگی گیاهان سبز به پایان می رسند. این شگفت انگیز نرم با طعم کم ، تمام طعم لوکس را دارد. این هفته “دستور غذای خوشمزه ماهی” را به برنامه غذایی خود اضافه کنید!

در نزدیکی وان کاد در سس کره گوجه فرنگی

چرا شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • این یک شام یک تابه است!
  • این دستور غذا کاملاً در یک تابه جمع می شود ، به این معنی که تمیز کردن آن آسان ، سریع ، آسان و سریع است. برای همه ما که ساعت های بی شماری را بعد از شام در سینک ظرفشویی می گذرانیم ، این مجازات خوش آمدید است.
  • طعم آن به همان اندازه لوکس است که به آسانی درست می شود!
  • چیزی در مورد ترکیب سس گوجه فرنگی و کره وجود دارد که احساس لوکس بودن می کند. این یک ترکیب فوق العاده خوشمزه است که با افزودن غذاهای دریایی می خواند. ماهی کاد فروتن در این آبگوشت پرورش داده می شود و شکار ملایم ماهی یک فیله نرم و لطیف می دهد. دارای گوجه فرنگی و یک حمام کره خوشمزه است.

نی کویرو!

مواد لازم برای یک عدد ماهی نان در سس کره گوجه فرنگی / گوجه فرنگی ، کره ، ماهی کاد ، گیاهان تازه

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در انتهای این پست در کارت دستور پیدا کنید.

  • گوجه فرنگی“بیایید گوجه فرنگی صحبت کنیم. اگر گوجه فرنگی تابستانی زیادی در دسترس دارید ، توصیه می کنم از این دستور العمل استفاده کنید. هیچ جایگزینی برای گوجه فرنگی های رسیده وجود ندارد. آنها شیرینی طبیعی باشکوهی دارند. دوم از این گزینه یک گوجه فرنگی است که به خوبی حفظ شده است. من تمایل دارم یا گوجه فرنگی کامل سان مارزانو پوست کنده و یا انواع وارداتی آن را دوست دارم. همچنین لطفاً آنچه را که در کمد است ، بپوشید.
  • کره نمک– این یک ترفند آشپزی است. کره نمک در یک مرحله آسان نمک را به ظرف شما اضافه می کند. بهترین انواع کره از خوراک دام و گیاهان ارگانیک تهیه می شود که امروزه به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی موجود است. البته ، اگر افراد ناسالم دارید ، می توانید به جای آن از آن استفاده کنید. کافی است طعم آن را بریزید و به میزان لازم نمک را به سس کره خود اضافه کنید.
  • فیله ماهی کاد– من ماهی کاد را دوست دارم چون خوشمزه ، شلوغ و ارزان است. شما می توانید انواع دیگر ماهی های سفید ملایم را در این دستور غذا مانند هک ، سمور یا باس دریایی جایگزین کنید. Vital Choice منبع مورد علاقه من برای غذاهای دریایی است ، پایدار است و به درب منزل شما تحویل داده می شود.
  • اره برقی تازه یا ریحان– من فکر می کنم هر گیاه سبز یا ترکیبی که دوست دارید در این دستور غذا به زیبایی کار می کند. ترخون ، جعفری ، پونه کوهی تازه ایده های دیگری هستند. امسال بازارهای کشاورزی علف فراوان دارند. قدرت آنها در بلند کردن ظرف را دست کم نگیرید.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

دستورالعمل ها:

گوجه فرنگی تازه باغی

توجه: در صورت استفاده از گوجه فرنگی تازه – سفید شدن در آب جوش به مدت 2 دقیقه * سفید کردن فقط کل گوجه فرنگی را برای چند دقیقه در یک قابلمه بزرگ آب جوش می اندازد ، این کار پوست کندن پوست را بسیار راحت تر می کند * پوست را جدا کرده و به آن اضافه کنید. یک باتری بزرگ بالا گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید (من از پوست کن سیب زمینی استفاده کردم).

در صورت استفاده از کنسرو گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی کامل را با دستگاه سیب زمینی یا پشت قاشق چوبی خرد کنید.

کره ای که در سس گوجه فرنگی در یک تابه بزرگ می جوشد

به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم با کره بجوشانید.

یک تابه بزرگ سس کره گوجه فرنگی با یک قاشق چوبی

چاشنی را بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را بجوشانید

فیله های ماهی کاد کاملا با تجربه در زمینه سفید

ماهی ها را با دستمال کاغذی پاک کنید تا رطوبت باقی مانده را جذب کند (مخصوصاً اگر یخ بزند). فیله ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید

ماهی کاد را در تابه ای با سس گوجه فرنگی در اطراف آن قرار دهید

ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی قرار دهید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید ، ظرف را با درب بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه یا تا زمانی که ماهی دیگر کدر نشود یا ماهی به 130-140 برسد دماسنج را فوراً بپزید.

یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی در تابه ای که در آب گوجه فرنگی می جوشد

از روی حرارت بردارید. روی آن را با فلفل تازه یا جعفری یا ریحان بپاشید.

یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی در یک کاسه سفید

با گوجه فرنگی های تازه خرد شده و ریز دانه ها سرو کنید.

نکات دستور العمل:

  • ماهی نخورید – به رنگ در حال تغییر فیله نگاه کنید ، باید از کدر به سفید برفی تبدیل شود. هنگام پخت و پز باید به اندازه کافی محکم باشد و همچنین می توانید از چنگال استفاده کنید تا ببینید آیا ماهی به راحتی در حال جمع شدن است یا خیر. اگر این همه ترسناک به نظر می رسید ، از دماسنج استفاده کنید. وقتی ماهی در محدوده 130-140 درجه قرار می گیرد ، پختن آن را متوقف کنید.
  • از کره واقعا خوب استفاده کنید – این سس دارای دو ماده است. گوجه فرنگی + کره – همین. شما می خواهید مطمئن شوید که کره خوشمزه و با کیفیت است. من طرفدار کره “Kerrygold” هستم ، طعم آن را دوست دارم. من همچنین کره گیاهی Vital Farms را دوست دارم.
  • می توانید سس کره گوجه فرنگی را از قبل ، حتی دو روز قبل آماده کنید. سس را در یخچال نگه دارید و وقتی آماده تهیه ماهی کاد هستید ، به معنای واقعی کلمه به سرعت در حال جمع شدن است. من همچنین اکیداً توصیه می کنم دستور العمل را برای سایر موارد استفاده کنید.
  • ذوب ماهی های یخ زده – بهترین روش این است که ماهی را یک شب در یخچال نگه دارید. گاهی اوقات متوجه می شوید که ماهی هنوز کمی یخ زده است ، اگر چنین است ، فیله ها را زیر آب خنک بشویید تا ماهی کاملاً ذوب شود. قبل از پخت حتما قبل از پخت رطوبت اضافی فیله ها را پاک کرده و از بین ببرید.

FLANDERS FABULOUS PLADIDES برای خدمت با این کتاب مد خوب!

امکاناتی که می توانید در کنار این غذا یک غذای دلچسب ایجاد کنید بی پایان است. هر کدام از غذاهای جانبی که آب گوشت دریایی را انتخاب می کنید آنقدر خوشمزه است که قطعاً می خواهید نان داغ پر شود!

یک عدد ماهی کاد در سس کره گوجه فرنگی در کاسه های سفید روی سطح سفیددستورالعمل های ذخیره سازی / گرم کردن مجدد / یخ:

باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال به مدت حداکثر دو روز نگهداری کنید. من توصیه نمی کنم این دستور را فریز کنید.

سوالات: (به سوالات اینجا پاسخ دهید)

آیا کره اسیدیته سس گوجه فرنگی را کاهش می دهد؟

سحر و جادو زمانی رخ می دهد که کره به سس گوجه فرنگی اضافه شود. اسیدیته را مهار کرده و لبه های گوجه فرنگی را نرم می کند. چربی تا حدی حس دهان ظریف ایجاد می کند و به مواد سس گوجه فرنگی درخشش می بخشد.

آیا می توانم ماهی کاد با رژیم مدیترانه ای بخورم؟

ویژگی بارز دریای مدیترانه آبهای سرلوئی آبی است. این شهر به دلیل مجاورت با دریا شناخته شده است. منطقی است که ماهی و غذاهای دریایی عناصر مهم رژیم مدیترانه ای هستند. ماهی کاد ماهی کم چرب و سرشار از پروتئین است. این یک افزودنی عالی برای رژیم مدیترانه ای خواهد بود.

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور غذا:

این دستور العمل فاقد گلوتن ، کم چرب ، سرخپوش و کتو پسند است.

  • سرخپوش – در دستور غذا از کره کره استفاده کنید.

دستورهای شام سریعتر که دوست خواهید داشت:

یک عدد ماهی کاد مدیترانه ای

برگ نان سوسیس و سبزیجات

ماهی ترد ماهی قزل آلا و کلم بروکلی

شامی تخت ورق گوشت بوقلمون بوقلمون

ماهی قزل آلا کاری پان سبز

در نزدیکی وان کاد در سس کره گوجه فرنگی

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پخت نان کدو را با سس کره گوجه فرنگی امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را ارسال کنم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

در نزدیکی وان کاد در سس کره گوجه فرنگی

یک عدد ماهی کاد با سس کره گوجه فرنگی

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

فیله های ظریف و پوسته پوسته کادو را در کره غنی گوجه فرنگی می جوشانند و با پراکندگی گیاهان سبز به پایان می رسانند.

آماده سازی زمان 25 دقیقه

زمان پخت 55 دقیقه

البته غذای اصلی

غذا آمریکایی

بخش ها 4 بخش ها

کالری 333 کیلوکالری

عناصر

  • 2 لعنتی گوجه فرنگی (تازه یا کاملا جدا شده از قوطی)
  • 4 قاشق کره نمک زده
  • 2 لعنتی ماهی کاد به چهار قسمت برش دهید
  • نمک و فلفل
  • تره فرنگی یا ریحان تازه ، خرد شده
  • گوجه فرنگی تازه و سبزیجات خرد شده برای تزئین

دستورالعمل ها

  • در صورت استفاده از گوجه فرنگی تازه – به مدت 2 دقیقه در آب جوش سفید کنید ، پوست را برداشته و به یک قابلمه بزرگ بلند اضافه کنید. گوجه فرنگی را به قطعات کوچکتر مخلوط کنید (من از پوره سیب زمینی استفاده کردم).

  • در صورت استفاده از گوجه فرنگی کنسرو شده ، گوجه فرنگی کامل را یا با سیب زمینی یا پشت قاشق چوبی خرد کنید.
  • کره (تکه تکه شده) را در یک قابلمه اضافه کنید.

  • به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.

  • چاشنی را بچشید ، در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. سس را بجوشانید.

  • ماهی را با دستمال کاغذی پاک کنید تا رطوبت باقی مانده را جذب کند (مخصوصاً اگر یخ بزند). فیله ماهی کاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • ماهی کاد را در سس کره گوجه فرنگی قرار دهید ، حرارت را به متوسط ​​ملایم کاهش دهید ، درب ظرف را بپوشانید و به مدت 5-8 دقیقه یا تا زمانی که ماهی دیگر مات نشود یا ماهی به دماسنج 130-140 برسد بپزید.
  • از روی حرارت بردارید. روی آن را با فلفل تازه یا جعفری یا ریحان بپاشید.

  • با گوجه فرنگی های تازه خرد شده و ریز دانه ها سرو کنید.

یادداشت

ذخیره سازی و بقایای مواد غذایی:
باقی مانده را در ظرف دربسته در یخچال به مدت حداکثر دو روز نگهداری کنید.
گوجه فرنگی تازه در مقابل کنسرو گوجه فرنگی:
شما واقعاً می توانید از هر دو در این دستور غذا استفاده کنید ، اما اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی تازه دارید ، این یک راه عالی برای استفاده از آنها است.
اگر از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده می کنم ، گوجه فرنگی “San Marzano” ایتالیا را توصیه می کنم ، آنها طعم خوبی دارند!

تغذیه

کالری: 333کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9gپروتئین: 43gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 8gچربی های غیر اشباع: 1gچربی اشباع نشده: 3gچربی ترانس: 1gکلسترول: 129میلی گرمسدیم: 239میلی گرمپتاسیم: 1478میلی گرمفیبر: 3gقند: 6gویتامین A: 2349IUویتامین سی: 33میلی گرمکلسیم: 63میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم به شما در خوردن برنامه کمک کنم؟

ایمیل خود را برای بارگیری برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان من (عمدتا گیاهی) در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما مناسب است



دیدگاهتان را بنویسید