گوجه فرنگی سوخته گازپاچو | آشپزخانه ابرا


به سراغ دستور العمل کلاسیک جالب سوپ گازپاچو بروید. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون های ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

اگر عاشق دستور العمل های گوجه فرنگی هستید ، این سالاد گوجه فرنگی و این خورش سینمای گوجه فرنگی را ببینید.

2 ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

خوب ، برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من محصول گوجه فرنگی دارم!

قبل از مهاجرت به خانه جدید ، صاحب قبلی 4 بوته بزرگ گوجه فرنگی برای ما کاشت ، و سخاوت فرا رسید!

سبد بزرگ گوجه فرنگی روی چمن سبز - سالم سوخته گازپاچو

از بین همه دستور العمل های گوجه فرنگی که در آرزوی رسیدن گوجه ها بودم ، این گازپاچو یک امر ضروری بود! گازپاچو یک دستور سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان شراب بزرگ سرو می شود ، به طرز ماهرانه ای سرد شده و بسیار خوش طعم است.

گازپاچو مرا به یک روز گرم داغ در سویا اسپانیا باز می گرداند ، این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو هفته گشت و گذار ، غذا خوردن و ماجراجویی بود. خسته شده بودم و همه خوشحال بودم. برای استراحت بعدازظهر در بالکن کوچک هتل خود مستقر شدیم ، با لیوان های بسیار بلند گازپاچو. خیابانهای زیر آن oticaosas بود ، زیرا روز یکشنبه نخل بود و هزاران نفر برای جشن گرفتن به سویا آمدند. ما گازپاچوی خود را پر از گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل و مقداری سرکه میل کردیم ، به جمعیت نگاه کردیم و فکر کردیم … خوب ، این لحظه فقط عالی است.

شما عاشق این دستور العمل خواهید بود!

  • آسان! 10 دقیقه وقت دارید؟ بسیار خوب ، پس شما فقط زمان کافی برای تهیه یک دسته گازپاچو سوخته سالم دارید. به طور جدی ، این دستور غذا آسان است
  • مواد اولیه فصلی ‘فصلی بیشتر از این نمی شود. آنچه را که در باغ خود پرورش ندادم ، در بازار روستایی خریدم. از آنچه در دست دارید استفاده کنید ، جایگزین های زیر را ببینید.
  • کمی تند و دودی است – من عاشق گازپاچو هستم که کمی ادویه دارد و طعم دودی سبزیجات زغالی دارد

نی کویرو!

گوجه فرنگی ، پیاز ، خیار ، ژالاپنو در زمینه سفید

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها:

اندازه ها و ترکیبات دقیق را می توانید در انتهای این پست در کارت دستور پیدا کنید.

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ – شما برای این دستور گوجه فرنگی تازه فصلی می خواهید. بله ، گازپاچو در مورد آن گوجه فرنگی است! می توانید از گوجه فرنگی رومی (نوع مورد علاقه من برای گازپاچو) یا استیک بزرگ استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچکتر با پوست زیاد استفاده نمی کنم.
  • هالاپنو یا فلفل دلمه ای – من فلفل هالاپینو را ترجیح می دهم زیرا گرما را دوست دارم ، اگر تمایل به ادویه جات دارید به جای آن از فلفل دلمه ای سبز استفاده کنید.
  • سیر – از 4 حبه سیر بزرگ استفاده کنید. این دستور سیر را جذاب می کند ، بنابراین ملایم و شیرین و دودی است.
  • سیپو – 1 پیاز بزرگ ، هر نوع پیاز کار می کند ، موسیر نیز به صورت خرج کردن کار می کند.
  • سرکه شری – سرکه گیلاس در گازپاچو اسپانیایی سنتی است ، به راحتی می توانید سرکه را با شراب قرمز جایگزین کنید.
  • خیار – در این دستور ، خیار را خرد کرده و در هر کاسه به عنوان چاشنی استفاده می کنید.
  • کروتون – خانگی بهترین است ، و به من اعتماد کنید ، میخک های مخمر ترد روی گازپاچو رویایی است که محقق می شود! گازپاچو سنتی نان روزانه را با سوپ مخلوط می کند تا غلیظ شود. من ترجیح می دهم گازپاچو من کمی نازک و پر از سبزیجات با کروتون های نازک در بالا باشد.
  • گیاهان تازه – همیشه اختیاری است ، اما گیاهان تازه همه چیز را بهتر می کنند. من مقدار زیادی پیازچه در باغ دارم بنابراین قبلاً استفاده می کردم اما ریحان ، پونه کوهی ، آویشن یا جعفری نیز خوشمزه خواهند بود.
  • روغن زیتون اضافی – روغن زیتون خوب روی آن می ریزد. زمان آن رسیده است که به آن بطری گران قیمت روغن زیتون که برای غذاهای خاص پس انداز می کنید برسید. این یک غذای خاص است.
  • نمک دریایی فلوکا “مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

سبک گریل یا ماهیتابه چدنی

مخلوط کن

فولیو پان

دستورالعمل ها:

یک کاسه گازپاچو سوخته سالم

  • شروع به خرد کردن سبزیجات کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در دیگ چدنی خشک با حرارت انجام دادم. همچنین می توانید این کار را در شبکه انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه برای هر طرف طول بکشد

تابه چدنی با گوجه فرنگی و پیاز و ژالاپنو

  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بکارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و مواد را در مخلوط کن بریزید.

مخلوط کن پر از مواد برای دستور پخت گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • مخلوط کنید تا یکدست شود ، یا اگر کمی بافت را ترجیح می دهید ، آن را کمی روستیک تر بگذارید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • حداقل یک ساعت یا شب خنک شوید.

2 ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

  • با خیارهای خرد شده ، تره فرنگی تازه و کروتون های سرخ شده سرو کنید (به نکات مربوط به طرز تهیه کروتون خانگی توجه کنید)
  • روغن زیتون را روی آن بریزید و نمک دریا را بپاشید

س Fالات متداول و توصیه هایی از متخصصان برای این دستور:

س Qالات متداول ؛

آیا می توانید بدون نان گازپاچو درست کنید؟

آره! در واقع ، این دستور بدون نان تهیه می شود ، من کوزه ها را در بالا اضافه کردم ، اما این کاملاً اختیاری است. گازپاچو سنتی از نان یک روزه برای غلیظ کردن سوپ استفاده می کند ، اما من فکر می کنم سوپ بدون نان به همان اندازه خوشمزه است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست باشد و گازپاچویی که من در اسپانیا داشتم به ندرت یا هرگز تند بود. ترجیح می دهم گازپاچو کمی تکان بخورد اما اگر بوی ادویه می دهید از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل قرمز شیرین به جای جالاپنو استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! مقدار زیادی از محصولات فصلی ، منظورم این است که بهتر از این نمی شود!

نکات:

  1. از گوجه فرنگی های واقعا خوب استفاده کنید ، من نمی توانم به این اندازه استرس داشته باشم!
  2. از روغن زیتون واقعاً خوب استفاده کنید – وقتی دستور غذا فقط چند ماده دارد ، می خواهید مطمئن شوید که هر ماده خوب است!

روی یک قاشق غذاخوری سالم Charred Gazpacho را ببندیدخدمات پیشنهادات:

یک کاسه سرد گازپاچو و یک سالاد بزرگ تابستانی ایده من از یک غذای کامل است. در اینجا چند سالاد وجود دارد که عالی به نظر می رسند:

سالاد مدیترانه ای با پنیر هالومی

سالاد کرک یونانی

سالاد فرارو با بادمجان

بیشتر ایده ها:

  • کوزه های ماکارونی خام (نکات مربوط به نحوه تهیه کوزه های خانگی را ببینید)
  • خیار خیار
  • شوید تازه ، فلفل قرمز ، ریحان یا جعفری خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • فلفل قرمز تفت داده شده
  • میگوی کرن بری
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های مختلف:

  • گازپاچو هندوانه ای
  • هازپاچو هلو
  • گوجه فرنگی / گازپاچو سبز
  • بتا گازپاچو
  • گازپاچو خیار / گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های ذخیره سازی / ایجاد یخ:

ذخیره سازی – به مدت 2 تا 3 روز در یخچال در محفظه ای غیرفعال و در یخچال نگهداری کنید

یخ من فریز کردن گازپاچو را توصیه نمی کنم

اصلاح رژیم غذایی برای این دستور غذا:

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • سنگلوتنا – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا شیشه ها را با هم جدا کنید
  • Tuta30 / Paleo / Keto – کوزه ها را بردارید

سوپ های اضافی که می خواهید دوست داشته باشید:

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مغذی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

یک کاسه گازپاچو سالم ببندید

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما این دستور پخت گاز سوخته را امتحان کنید! وقتی این کار را کردید ، عکسی بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید یا از هشتگ #abraskitchen استفاده کنید تا بتوانم عکس شما را ارسال کنم!

اگر این دستور غذا را امتحان کرده اید ، فراموش نکنید که به آن امتیاز دهید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن حرفهایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند!

2 ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

سوخته گازپاچو

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

به سراغ دستور العمل کلاسیک جالب سوپ گازپاچو بروید. گوجه فرنگی های سوخته و دودی ، فلفل ، پیاز و سیر با هم مخلوط شده و با کروتون های ترد و سبزیجات تازه سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل سالم آسان برای لذت بردن در یک روز گرم تابستان.

آماده سازی زمان 10 دقیقه

زمان پخت 8 دقیقه

البته آپریتیف ، سوپو

غذا آمریکایی ، اسپانیایی

بخش ها 6 بخش ها

کالری 42 کیلوکالری

عناصر

  • 5 عالی گوجه فرنگیها
  • 1 عالی هالاپینیو
  • 4 بسته سیر
  • 1 عالی cepo
  • 2 قاشق سرکه شری
  • کوزه ها
  • تره فرنگی زنجیره ای
  • روغن زیتون اضافی
  • نمک دریا floka

دستورالعمل ها

  • شروع به خرد کردن سبزیجات کنید تا پوست آن کاملاً سیاه شود و گوشت زیر آن نرم شود. من این کار را در دیگ چدنی خشک با حرارت انجام دادم. همچنین می توانید این کار را در شبکه انجام دهید. پوست پیاز و سیر را نگه دارید و بگذارید سیاه شوند. این باید حدود 2-3 دقیقه برای هر طرف طول بکشد ، به سبزیجات نگاه کنید و مرتباً بچرخانید.
  • سپس پوست سیر و پیاز را بردارید ، ژالاپنو را بکارید (اگر نمی خواهید سوپ خیلی تند باشد) و همه مواد را در مخلوط کن بریزید.
  • مخلوط کنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • حداقل یک ساعت یا شب خنک شوید

  • با خیارهای خرد شده ، تره تازه و کروتون های ترد سرو کنید (به نکات مربوط به طرز تهیه کروتون خانگی توجه کنید) روغن زیتون را روی آن بریزید و نمک دریا را بمالید.

یادداشت

نکات تغذیه ای: حقایق تغذیه ای بدون کروتون ، روغن زیتون و روکش خیار محاسبه می شود.
ذخیره سازی – به مدت 2 تا 3 روز در یخچال در محفظه ای غیرفعال و در یخچال نگهداری کنید
یخ من فریز کردن گازپاچو را توصیه نمی کنم
برای ساخت تاج خانه:
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به دو قطعه تقسیم کنید
نان را در یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی پهن کنید. روغن آووکادو یا روغن زیتون بپاشید (یا نمک بزنید و بریزید)
بپزید تا قهوه ای طلایی شود و نیمه پخت را بچرخانید. این معمولاً حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

خدمت کرد: 1کاسهکالری: 42کیلوکالریکربوهیدرات ها: 9گرمپروتئین: 2گرمچربی: 1گرمچربی های اشباع شده: 1گرمچربی های غیر اشباع: 1گرمچربی اشباع نشده: 1گرمسدیم: 9میلی گرمپتاسیم: 412میلی گرمفیبر: 2گرمقند: 5گرمویتامین A: 1289IUویتامین سی: 26میلی گرمکلسیم: 25میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا می توانم به شما در خوردن برنامه کمک کنم؟

ایمیل خود را برای بارگیری برنامه غذایی رایگان (یک هفته ای) رایگان من (عمدتا گیاهی) در زیر وارد کنید. لیست مواد غذایی ، دستور العمل ها ، برنامه آماده سازی ، همه چیز برای شما مناسب است



دیدگاهتان را بنویسید