کیک Crumble کتانی توت فرنگی – Laura Lea Balanced


مجموع زمان:40دقایق20دقایق

  • مواد اولیه آشپزی:
  • 2 1/2 فنجان ها توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان ذوب شده منجمد)
  • 3/4 فنجان به علاوه 1 قاشق غذاخوری شیرین کننده میوه (زیر شکر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1 فنجان بلغور جو دوسر (من این کار را در خانه با Vitamix یا غذاساز انجام می دهم!)
  • 1/2 فنجان غذای کتان (اگر فقط بذر کتان دارید ، آنها را در غذای Vitamix یا غذاساز فشار دهید ؛ زیر آرد بادام)
  • 3/4 فنجان آرد بادام سفید شده
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری باکسودو
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 عالی تخم مرغ
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • مواد اولیه لوله کشی:
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • 1/4 فنجان شیرین کننده میوه (زیر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1/2 فنجان آرد بادام سفید شده
  • 2 قاشق بلغور جو دوسر
  • 1/2 فنجان بادام را خرد کنید
  • تجهیزات خاص:
  • 9 “ کیک سیلیکونی (می تواند از فلز استفاده کند ، اما بیرون آمدن از آن سخت تر است)

  1. فر را روی 350 درجه گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (من حتی قالب سیلیکونی خود را اسپری می کنم). روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی را به قطعات ¼ ”برش دهید و به همراه 1 قاشق غذاخوری میوه به یک کاسه اضافه کنید. کت را استخوان بندی کرده و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ ، بلغور جو دوسر ، آرد تخم کتان ، آرد بادام سفید شده ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه مخلوط کن جداگانه ، نصف فنجان میوه ، تخم مرغ ، روغن نارگیل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.
  5. مواد مرطوب را اضافه کرده تا خشک شوند و هم بزنید تا فقط مخلوط شوند. توت فرنگی را اضافه کنید. مخلوط را به قالب کیک خود اضافه کنید ، با یک کاردک مرطوب به یک لایه صاف پهن کنید.
  6. یکی از کاسه های مخلوط خود را بشکنید: روغن نارگیل ، شکر قهوه ای و آرد بادام را مخلوط کنید تا قوام ماسه مرطوب را تشکیل دهد. بادام را وارد کنید ، سپس به طور مساوی توزیع کنید تا روی کیک خرد شود ، به آرامی در خمیر فشار دهید.
  7. 40 دقیقه بپزید ، تا قهوه ای طلایی شود و اطراف آن سفت شود. قبل از برداشتن از قالب به مدت 30 دقیقه سرد کنید. یک بشقاب بزرگ یا سینی فر را روی آن می گذارم و می اندازم ، از دو طرف آن را فشار می دهم تا به هم بچسبد. در این مرحله ، کیک وارونه است ، بنابراین من آن را با یک بشقاب یا ورقه پخت دیگر تکرار می کنم. قبل از برش با چاقوی تیز ، 20 دقیقه دیگر خنک شوید. کیک باقی مانده تا 5 روز در یخچال محکم بسته می شود. قبل از لذت بردن ، برش ها را به مدت 10 ثانیه در مایکروویو قرار می دهم. من انجماد را پیشنهاد نمی کنم



دیدگاهتان را بنویسید