کیک کلیدی آووکادو در گلدان: دوستدار سرخپوشان و وگان


آووکادو سنگ آهک کلیدی

نکته جالب درباره Key Lime: من آن را تا پنج یا شش سال پیش امتحان نکردم. برای طولانی ترین مدت ، من فکر می کردم که “لاک پشت” نیستم. اما وقتی آن را امتحان کردم ، عاشق شدم. بله ، من برای تعطیلات Key Lime دیر رسیدم ، اما این من را از تلاش برای جبران زمان از دست رفته با جوشاندن این دسر باز نمی دارد. زیرا نکته دیگر در مورد من این است که من به معنای سنتی زیاد نمی پزم. من از دسرهای آسان ، بدون پخت و خوشمزه خوشم می آید که می توانم همه اشتباهات و عیوب خود را در آن پنهان کنم. بنابراین پوسته کیک نپخته ، بله لطفا! صادقانه بگویم ، پای لیمو آووکادویی من در یک قوطی هر چیزی جز معتبر یا سنتی نیست ، اما خوشمزه است ، و این تنها چیزی است که اهمیت دارد. اگر می توانید از کلیدها استفاده کنید ، لطفاً از آنها استفاده کنید. من فقط از آهک معمولی استفاده کردم تا مطمئن شوم که این “پای” کاملاً معتبر نیست و من از این بابت خوب هستم.

آووکادو سنگ آهک کلیدی

اگر فکر می کنید آووکادو در کلسیت کلیدی عجیب به نظر می رسد ، ممکن است حق با شما باشد. اما ، خوشمزه است من عاشق مخفی کردن آووکادو در دسرهای خامه ای و همچنین در آووکادوی شکلاتی مورد علاقه ام هستم. آنها توانایی شگفت انگیزی در ایجاد دسرهای ابریشمی و خامه ای دارند و می توانند * تقریباً * بدون توجه بمانند. من می گویم تقریباً به دلیل طعم ملایم آنها. اما با سایر مواد اضافه شده ، به ویژه آب لیمو ، طعم آن بیشتر رقیق شده است.

مواد تشکیل دهنده

این پای آهکی هسته آووکادویی در یک شیشه کاملاً آسان است و همچنین با مقدار کمی از مواد تشکیل شده است. برد – برد!

مواد لازم برای ظروف آهکی کلید آووکادو

در اینجا آنچه برای پوسته نیاز دارید:

نارگیل خرد شده بدون شیرینی: برای آن طعم نارگیل عالی و چون نارگیل و آهک فقط با هم خوب ترکیب می شوند.

Pecans: برای کمی ترک خوردن و طعم دادن

خرما Medjool: برای کمک به جمع شدن پوسته و شیرینی طبیعی.

در اینجا آنچه برای تکمیل نیاز دارید:

آووکادو: برای پر کردن خامه. حتما از آووکادوی رسیده استفاده کنید که برای بهترین طعم قهوه ای یا کبود نشده باشد.

آب لیمو: برای این کار به مقداری آهک احتیاج دارید تا آب کافی به دست آید تا طعم آن شبیه آهک اصلی شود. می توانید از آهک ها یا کلیدهای معمولی (در صورت پیدا کردن آنها) استفاده کنید.

عسل خام (یا شیرین کننده مایع دیگر): برای کمی شیرینی. جایگزین گزینه های دیگر را ببینید.

کره نارگیل: برای افزودن کمی خامه و طعم نارگیل بیشتر.

خامه نارگیل (برای روکش): روی مقداری شلاق نارگیلی خامه ای برای لذت بردن و طعم خوب قرار دارد. این اختیاری است ، اما توصیه می شود. شما می توانید طرز تهیه خانه خود را در این پست ببینید.

طرز تهیه پای آهک کلیدی در یک گلدان

تنها چیزی که برای تهیه این پایهای آهکی سالم ضروری است مواد بالا و غذاساز (یا مخلوط کن) است.

اولین کاری که باید انجام دهید ایجاد پوسته است. در یک غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، پکن ، خرما و نمک را فشار دهید تا مخلوط به هم بچسبد. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

مواد ترد در غذاساز

سپس ، زمان انجام چاشنی ها فرا رسیده است. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

مواد را در غذاساز پر کنید

زمان ترکیب آن است. مخلوط پرکن را روی پوسته قرار دهید و شیشه ها را در یخچال قرار دهید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. وقتی برای خوردن آماده شدید ، مقداری خامه نارگیل روی آن بپیچید و با برش های آهک تزیین کرده و سرد کنید.

در اینجا طرز تهیه خامه نارگیل خود را ببینید!

آووکادو سنگ آهک کلیدی

چگونه ذخیره کنیم

ضایعات غذا تا 3 روز در شیشه های بسته در یخچال نگهداری می شود. به دلیل آب آهک ، رنگ پرکننده باید سبز روشن باقی بماند.

اینها را برای چند روز در یخچالم گذاشتم و به لطف آب لیمو و آووکادوی رسیده هنوز سبز روشن بودند.

آووکادو سنگ آهک کلیدی

نکات

  • برای اطمینان از عملکرد این دستور غذا ، آووکادوی رسیده را در دست بگیرید. شما نیاز دارید که آنها در آن حالت رویایی باشند – نه قهوه ای و کاملا بالغ. این باعث می شود که طعم پر شده خوب باشد و قهوه ای نشود یا طعم بدی نداشته باشد.
  • همیشه آهک و شیرین کننده را مطابق میل خود بچشید و تنظیم کنید.
  • مقداری نمک در پوسته و در پر کردن فراموش نکنید. این به طعم و شیرینی بیشتر کمک می کند.

جایگزین ها

  • عسل: این را با یک شیرین کننده مایع دیگر عوض کنید. شربت افرا کار می کند ، ممکن است رنگ آن کمی تغییر کند ، اما ساده ترین تبادل خواهد بود.
  • ایمن: از دانه کدو تنبل به جای پکن استفاده کنید.
  • کره نارگیل: اگر کره را ندارید می توانید آن را حذف کنید. روغن نارگیل را جایگزین نکنید ، زیرا آنها محصولات کاملاً متفاوتی هستند. کره نارگیل خامه و طعم خاصی به آن می بخشد ، به همین دلیل من آن را دوست دارم.
آووکادو سنگ آهک کلیدی

سایر دستور العمل های پخته شده ثابت شده است

اگر قصد دارید این کوزه های آهکی کلیدی آووکادو را بسازید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام نشانک گذاری کنید ، و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی به صورت رایگان برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

کیک کلیدی آووکادو در گلدان

این پای خامه ای آووکادویی خالص در یک کوزه تمام طعم آهک هسته ای را دارد ، بدون محصولات لبنی! عالی به عنوان یک دسر سریع و بدون پخت که به زودی آماده می شود.

زمان خنک کننده 20 دقایق

عناصر

برای پر کردن

  • 2
    عالی
    آووکادوها
    رسیده ، قهوه ای نشده
  • 1/4
    فنجان
    آب لیمو
    به علاوه اشتیاق 1/2 آهک ، برای تزئین
  • 2 1/2
    قاشق
    عسل خام
    یا سایر شیرین کننده های مایع
  • 2
    قاشق
    کره نارگیل
  • 1/8
    قاشق
    نمک کوشر

دستورالعمل ها

  1. در یک غذاساز یا مخلوط کن ، نارگیل خرد شده ، پکن ، خرما و نمک را فشار دهید تا مخلوط به هم بچسبد. مخلوط پوسته را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کرده و کنار بگذارید.

  2. غذاساز یا مخلوط کن را پاک کنید و آووکادو ، آب لیمو ، عسل ، کره نارگیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا بسیار یکدست و کرمی شود.

  3. مخلوط پرکن را روی پوسته قرار دهید و شیشه ها را در یخچال بگذارید تا حداقل 1 ساعت خنک شوند. وقتی برای خوردن آماده شدید ، مقداری خامه نارگیل در بالا بپیچید (اختیاری) و با برش های آهک تزئین کرده و سرد کنید.



دیدگاهتان را بنویسید