کیک شکلاتی مرطوب خوشمزه به سبک ترکی


اگر با این دستور کیک بپزید، دیگر هرگز کیک خیس دیگری را دوست نخواهید داشت!

به وقت صبح – با این دستور، مانند سایر نان های مرطوب، بوی تخم مرغ خام نمی دهید.

*توجه: حجم استفاده شده ۲۰۰ml می باشد.

عناصر:

۳ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف لیوان شیر
روغن مایع ۱ فنجان
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو (۲۵ گرم).
۱ بسته وانیل
۱ ساشه بکینگ پودر
۲ لیوان آرد

مواد لازم کیک:

۱ فنجان مخلوط کیک
نصف لیوان شیر

طرز تهیه کیک خیس:

تخم مرغ ها را در دمای اتاق با شکر بزنید تا کف کند.

سپس شیر، روغن و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید.

یک فنجان از مخلوط کیک را جدا کرده، سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب مستطیلی که با روغن چرب کرده اید بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

بعد از پخته شدن کیک به خمیر مایه ای که از قبل جدا کردیم شیر اضافه کرده و در تابه می جوشانیم.

وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط را روی کیک بریزید و بعد از ۳-۴ ساعت سرو کنید.

ترجمه: به وقت صبح