کوکی های شکلاتی با آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن


شیرینی شکلاتی آرد بادام

من اتفاقاً کوکی ها را بسیار جدی می گیرم. از آنجایی که می توانیم از برخی کوکی ها لذت ببریم ، باید آنها خوشمزه باشند. و این کوکی های شکلاتی آرد بادام فوق العاده خوشمزه هستند. نرم و لطیف با تکه های شکلات تلخ و کره قهوه ای طعم بدی در سبک پخت ایجاد می کند.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

نحوه ایجاد کوکی های کامل

این کوکی ها چندین بار تکرار شد. من واقعاً می خواستم طعم آنها شبیه یک کوکی عالی باشد. و برای من یک کوکی پخته خانگی کامل این است:

  • طعم غنی و شیرین
  • نرم و لطیف
  • دارای حوضچه های شکلات تلخ است
  • آغشته به نمک پرک (برای آن طعم شیرین و خوشمزه)
  • آسان برای انجام دادن

بنابراین اگر شما هم از موارد بالا استفاده می کنید ، فکر می کنم این کوکی های شکلاتی رایگان را دوست خواهید داشت.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

عناصر

همراه با مواد زیر ، به نمک و پخت نیز احتیاج دارید.

نمک پوسته پوسته:

نمک پوسته پوسته شده برای روکش بسیار توصیه می شود! این به کاهش شیرینی و صادقانه کمک می کند ، آنها بسیار بهتر هستند. من دوست دارم از نمک پودینگ نمک دار در بالا استفاده کنم و بلافاصله بعد از پخت آن را اضافه کنم ، در حالی که هنوز از فر داغ هستند. اگر نمک پوسته را ندارید ، می توانید آن را حذف کنید.

آرد بادام:

توصیه می کنم از آرد بادام بسیار آسیاب شده برای بهترین نتیجه استفاده کنید. من این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب را دوست دارم.

آرد تاپیوکا:

هر زمان که من چیزهایی بدون گلوتن می پزم ، استفاده از بیش از یک آرد را ضروری می دانم. آرد تاپیوکا آرد دیگری است که همیشه در دست دارم. همچنین توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یک چیز هستند ، فقط بستگی به نحوه برچسب گذاری آنها دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است و برای غلیظ کردن سس ها ، سوپ ها یا هر چیز دیگری که نیاز به غلیظ شدن دارد بسیار مناسب است. برای پخت ، کمک می کند تا کمی مزه دار و ترد شود ، دو نکته مهم در هر دستور کوکی.

کره:

بیشتر چیزها با کره بهتر است. کره این کلوچه ها را غنی می کند و همچنین طعم می دهد. اگر نمی توانید کره درست کنید ، قهوه نیز کار می کند. من اینها را با روغن نارگیل امتحان نکرده ام ، بنابراین مطمئن نیستم که آیا به همان شیوه عمل می کند یا خیر. کره در این دستور برای طعم بیشتر قهوه ای می شود. اگر نیاز به استفاده از کره دارید ، این کره کره قهوه ای را امتحان کنید!

شکر نارگیل:

برای این کوکی های شکلاتی بادام سالم تر ، از مخلوطی از شکر نارگیل و کمی شکر سفید استفاده می کنم. شکر نارگیل طعم بیشتری می بخشد ، بیشتر از آنچه شکر سفید معمولی می تواند ارائه دهد. اگر این شکر را در دست دارید می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. همچنین می توانید شکر سفید را کنار گذاشته و از تمام شکر نارگیل نیز استفاده کنید.

شکر سفید:

فقط کمی در این دستور غذا استفاده می شود و در صورت لزوم می توان آن را حذف کرد.

تخم مرغ:

من این دستور را بدون تخم مرغ امتحان نکرده ام زیرا آنها برای بستن این کوکی ها و ایجاد رطوبت به دستور غذا کلیدی هستند.

عصاره وانیل:

کمی عصاره وانیل طعم بیشتری می بخشد.

شکلات تلخ:

شما می توانید چیپس شکلات تلخ را جایگزین این دستور غذا کنید ، اما من فقط شکلات تلخ را دوست دارم. من شخصاً بافت (و ظاهر) شکلات خرد شده را به این دستور غذا ترجیح می دهم. من عاشق این مارک شکلات تلخ هستم!

شیرینی شکلاتی آرد بادام

چطور انجام دادن

شما از سهولت این کوکی های شکلاتی پالئو شگفت زده خواهید شد. فقط با 10 ماده و یک کاسه ، تنها چند دقیقه با بهترین کوکی های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید! سخت ترین قسمت این است که خمیر کیک را یک ساعت قبل از پخت سرد کنید.

براون کره

در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در کل حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای آب شد

مواد مرطوب را بزنید

شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید ، حدود 30 ثانیه هم بزنید.

مواد مرطوب در یک کاسه
مواد مرطوب را در یک کاسه ضرب کنید

مواد خشک را وارد کنید

سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا آرد تازه ترکیب شود.

مواد خشک اضافه و مخلوط می شوند

تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا حدود یک ساعت بماند.

تکه های شکلات به مخلوط کوکی اضافه می شود

اسکوپ و باکو

فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روی سینی فر را کاغذ روغنی بچینید (یا از قالب پخت سیلیکونی استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بگذارید و با دستان خود کمی صاف کنید.

خمیر بیسکویت را داخل توپ قرار دهید

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن آنها از فر ، نمک نمک بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت آنها در تابه ادامه می دهند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد نگهداری کنید و در صورت لزوم دیرتر در یخچال یا یخچال قرار دهید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

نکات

  • بگذارید کوکی ها خنک شوند: مهمترین چیز برای تهیه این کوکی ها این است که آنها را حداقل 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگه دارید. کره سرخ شده نیاز به زمان دارد تا خنک شود تا خمیر به درستی سفت شود. اگر آن را به مدت کافی در یخچال قرار ندهید ، کوکی ها بسیار پهن و پهن می شوند.
  • هر مجموعه را به تنهایی بپزید: مطمئن شوید که هر ست را روی کیک یا سینی مخصوص پخت خود می پزید ، سعی نکنید همزمان دو سینی درست کنید.
  • دستان کمی مرطوب برای شکل دادن: در صورت آماده شدن برای پخت اگر خمیر هنوز کمی چسبناک است از دستهای کمی مرطوب برای پهن کردن خمیر استفاده کنید.
شیرینی شکلاتی آرد بادام

جایگزین ها

بدون کره: توصیه می کنم در صورت نیاز از جایگزین کره گیاهی استفاده کنید. روغن نارگیل می تواند منجر به چربی بیش از حد کوکی ها شود. همچنین می توانید از ghee استفاده کنید.

آردها: من آردهای دیگر را امتحان نکرده ام بنابراین نمی توانم جایگزین آن را توصیه کنم.

بدون شکر سفید: حذف کنید و با شکر نارگیل / قهوه ای بیشتری جایگزین کنید.

شیرینی شکلاتی آرد بادام

سایر دستور العمل های پخت را امتحان کنید

اگر اینها را انجام می دهید شیرینی شکلاتی آرد بادام، من دوست دارم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام نشانک گذاری کنید و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی به صورت رایگان برای شما دریافت کنم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

من همچنین بسیار توصیه می کنم اینها را در مقداری شیر خیس کنید ، خوش آمدید!

شیرینی شکلاتی آرد بادام

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

این کوکی های شکلاتی با آرد بادام به راحتی قابل تهیه هستند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​کره را اضافه کنید. دائماً با یک کاردک هم بزنید ، کره را سرخ کنید تا عطر دلپذیر ایجاد کند ، در کل حدود 7 تا 8 دقیقه. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل ، شکر سفید ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید ، حدود 30 ثانیه هم بزنید.

  3. سپس آرد بادام ، آرد تاپیوکا ، نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا آرد تازه ترکیب شود. تکه های شکلات را به مخلوط اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا حدود یک ساعت بماند.

  4. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بیسکویت را روی تابه بگذارید و با دستان خود کمی صاف کنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از بیرون آوردن آنها از فر ، نمک نمک بپاشید. سپس بگذارید روی تابه خنک شوند (به پخت آنها در تابه ادامه می دهند). با کاردک برداشته و روی قفسه خنک کننده قرار دهید تا خنک شود.

    برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد نگهداری کنید و در صورت لزوم دیرتر در یخچال یا یخچال قرار دهید.



دیدگاهتان را بنویسید