کلم بروکلی مرغ تکیلا کبابی


مرغ tekila kalka

چه چیزی می تواند تابستانی تر از این باشد؟ مرغ بریان کنید ، بررسی کنید. تکیلا و آهک ، بررسی کنید. سیخ مرغ ، بررسی کنید! همه موارد فوق نشانه های فوق العاده ای هستند که نشان می دهد ما در یک رژیم تابستانی خالص هستیم و من در درجه اول نمی توانم خوشحال تر باشم. تابستان همیشه به سرعت می گذرد و من سعی می کنم وقتی اینجا است از آن نهایت استفاده را ببرم. یکی از راه های انجام این کار ، راه اندازی کباب پز و تهیه این ران های تکیلا بو داده از مرغ است. اینها دارای طعم و مزه و طرز تهیه بسیار ساده ای هستند. زیرا آخرین کاری که می خواهم در تابستان انجام دهم ، گذراندن وقت در خانه برای تهیه غذا است. و خوشبختانه با این دستور ، نیازی به آن ندارید.

نکته جالب در مورد تکیلا این است که تا چند سال پیش فکر می کردم از آن متنفرم. در گذشته فقط تکیلا تهیه کرده بودم (و خیلی هم خوشمزه نبود) ، طعم بدی در دهان من باقی گذاشت (به معنای واقعی کلمه). اما سپس به Sayulita ، مکزیک رفتم و دوباره شروع به نوشیدن آن کردم ، البته در حاشیه. و اکنون یکی از نوشیدنی ها و الکل مورد علاقه من است.

مرغ tekila kalka

عناصر

فقط با چند ادویه ، پوست لیمو ، ران مرغ و البته تکیلا ، می توانید این غذا را نسبتاً سریع تر کنید. در اینجا چیزی است که برای انجام این کار نیاز دارید.

ران مرغ: ران مرغ بدون استخوان و پوست ، چیزی است که برای این سنجاق مرغ بو داده نیاز دارید. در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کنید.

روغن آووکادو: من دوست دارم از روغن با درجه حرارت بالا و خنثی به عنوان آووکادو برای اینها استفاده کنم ، زیرا آنها روی حرارت زیاد کباب می شوند.

ادویه جات خشک: مخلوطی از پودر فلفل دلمه ای ، فلفل دودی ، پونه کوهی و زیره سبز.

عسل: برای مقابله با ادویه جات ترشی جات و کمک به کارامل شدن بیشتر مرغ خود.

شور و شوق آهک: به جای استفاده از آب لیمو ، شما فقط به اشتیاق یک آهک احتیاج دارید. این طعم زیادی می بخشد و بافت را تغییر نمی دهد ، زیرا اسید می تواند گوشت هایی مانند مرغ را در صورت ترشی بیش از حد سخت کند. البته می توانید از بقیه آهک برای تزئین و پاشیدن مرغ پس از اتمام پخت استفاده کنید.

تکیلا: این ماده مخفی که طعم و سیگار را اضافه می کند.

مرغ tekila kalka

چطور انجام دادن

گذشته از اجازه دادن به مرغ برای ترشی ، زمان بیشتری برای آماده سازی این مرغ آهکی تکیلا وجود ندارد. این برای یک شام ساده تابستانی عالی است. به آن برسیم!

ابتدا ران های مرغ خود را به قطعات گاز گرفته شده برش دهید که با سیخ های شما مطابقت داشته باشد.

سپس یک کاسه بزرگ ، ظرف پخت یا کیسه زیپلوک برای ماریناد بردارید. شما می خواهید این مرغ را حداقل چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید یک شبه حتی بهتر است.

روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و آهک را بریزید و مخلوط کنید.

مرغ را اضافه کرده و دور آن بریزید تا خوب پوشانده شود. بگذارید این کار را انجام دهد و به هدف خود برسد.

ترشی مرغ در یک کیسه

هنگامی که آماده پخت هستید ، گریل خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر ابتدا از چوب بامبو / چوب استفاده می کنید سیخ های خود را خیس کنید. سپس اگر می خواهید پیاز قرمز خرد شده را روی چوب مرغ بگذارید (من شخصاً پیاز سرخ شده را با این کار دوست دارم).

سیخ مرغ در ماریناد

وقتی کباب پز خوب و داغ شد ، مقداری روغن آووکادو بپاشید تا نچسبد. چوب مرغ را روی گریل قرار دهید و حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا پخته و پخته شود ، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

جیرجیرک مرغ روی کوره

چند دقیقه قبل از سرو از گریل برداشته و بگذارید بماند. من دوست دارم با آهک اضافی و نمک پوسته تزیین کنم.

چه چیزی با مرغ لیموی تکیلا سرو کنید

شما واقعاً نمی توانید با همه چیز که می خواهید در کنار هم خدمت کنید اشتباه کنید.

انتخاب های اصلی من یکی از موارد زیر خواهد بود:

مرغ tekila kalka

جانشینان و انتخابات

بدون تکیلا ، مشکلی نیست! پاسخ من را در مورد عدم افزودن تکیلا به ماریناد آهک مرغ در زیر مشاهده کنید.

عرض کلاه: اگرچه من این ادویه را اغلب در دستورهای غذایی خود دوست دارم و از آن استفاده می کنم ، اما اگر آن را دارید می توانید آن را حذف کرده و از یک فلفل چیلی معمولی استفاده کنید.

عسل: اگر عسل ندارید می توانید از شیرین کننده دیگری استفاده کنید. شکر نارگیل یا شربت افرا نیز م workثر است.

ران مرغ: لطفا در اینجا از سینه مرغ استفاده کنید. همچنین می توانید مرغ کامل مرغ را ذخیره کرده و روی آن را با این ماریناد بپوشانید و رنده کنید. من ترجیح می دهم از ران مرغ استفاده کنم زیرا در صورت پخت بیش از حد آب میوه و طعم آن راحت تر است.

بدون جیرجیرک: آنها را کنار بگذارید و فقط کل ران خروس را مستقیماً روی توری رنده کنید.

بدون گریل: از چدن برای رنده کردن این مرغ آهکی تکیلا در داخل خانه استفاده کنید ، یا می توانید آنها را در فر خود نیز بپزید.

مرغ tekila kalka

آیا می توانم این جوجه های آهکی تکیلا را بدون تکیلا درست کنم؟

بله کاملا! فقط کافی است تکیلا را به طور کامل کنار بگذارید و بقیه موارد را یکسان نگه دارید. طعم یکسانی نخواهد داشت ، اما همچنان خوشمزه خواهد بود.

از کدام تکیلا تکیلا استفاده کنم؟

من به طور منظم از تکیلا آگاو 100٪ آبی استفاده می کنم ، مانند این تکیلا نقره ای 1800 برای این دستور غذا و همچنین برای نوشیدن. من این را ترجیح می دهم زیرا طعم عالی دارد و نمی تواند بانک را شکست دهد!

اگر قصد دارید این خوشه های مرغ فنجان تکیلا را درست کنید ، خوشحال می شوم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام نشانک گذاری کنید ، و / یا نظر ، رتبه یا نظر خود را در زیر بگذارید.

این پست حاوی پیوندهای وابسته است ، به این معنی که من ممکن است کمیسیون کمی رایگان برای شما بگیرم. من فقط محصولات و خدماتی را که شخصاً از آنها استفاده کرده ام و دوستشان دارم به اشتراک می گذارم. افشای اینجا.

براکت مرغ لیمویی تکیلا

این چوب های مرغ لیمویی تکیلا آسان و خوشمزه برای آماده شدن به 5 دقیقه زمان نیاز دارند و فقط 15 دقیقه روی گریل آماده می شوند و برای تابستان مناسب هستند. علاوه بر این ، آنها همچنین پر از طعم هستند!

دستورالعمل ها

  1. ران مرغ خود را به قطعات گاز گرفته برش دهید تا با سیخ های شما مطابقت داشته باشد.

  2. سپس یک کاسه بزرگ ، ظرف پخت یا کیسه زیپلوک برای ماریناد بردارید. شما می خواهید این مرغ را حداقل چهار ساعت ترشی کنید ، اگر وقت داشته باشید یک شبه حتی بهتر است.

  3. روغن ، تکیلا ، ادویه جات ترشی جات ، نمک ، عسل و پوست لیمو را بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  4. مرغ را اضافه کرده و دور آن بریزید تا خوب پوشانده شود. اجازه دهید این ماده حداقل چهار ساعت یا یک شب در یخچال بماند.

  5. گریل خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اگر ابتدا از چوب بامبو / چوب استفاده می کنید سیخ های خود را خیس کنید. سپس در صورت استفاده پیاز قرمز خرد شده را با چوب خردل مرغ بریزید.

  6. وقتی کباب پز خوب و داغ شد ، مقداری روغن آووکادو بپاشید تا مرغ نچسبد. چوب مرغ را روی گریل بگذارید و حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا پخته و پخته شود ، هر چند دقیقه یکبار بچرخانید.

  7. چند دقیقه قبل از سرو از گریل برداشته و بگذارید بماند. با آهک اضافی و نمک پوسته شده سرو کنید. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید