کلروفیل: رگ قدرت – پرس رودخانه سلن


با مجوز مشاوره کیم اسپری تجدید چاپ شد.

“برنامه ریزی و کاشت برای دنیایی بهتر” شعار JC Raulston از یک باغبان بود که از “بشارت دهنده گیاه” خوشش می آمد. او میلیون ها قلمه و نهال را در درختکاری ها و باغ های گیاه شناسی 50 کشور جهان جمع آوری ، منتشر و آزادانه توزیع کرد! از او به عنوان فردی یاد می شود که “کلروفیل در رگ های خود” داشت.

من فکر می کنم ما همچنین باید کلروفیل را در رگهای خود داشته باشیم – یا حداقل مزایای آن از طریق جریان خون ما. در اینجا چیزی است که آن را بسیار قدرتمند می کند ، به ویژه هنگامی که در حالت طبیعی محلول در چربی است:

کلروپلاست ها با پروتئین های چاپرون مولکولی انرژی ایجاد می کنند. هنگامی که پروتئین ها قدرت خود را از دست می دهند ، “توسعه” یافته یا باز می شوند. هرچه بیشتر آنها از هم جدا شوند ، این پروتئین ها ناکارآمدتر و ضعیف تر می شوند. این یک چرخه رو به پایین را دور از بهبود و بازسازی آغاز می کند – حرکت به سمت پیری. کلرپلاست چپرولون فعالیت های تاشو و باز شدن و همچنین مونتاژ و جداسازی پروتئین های دیگر را تحریک می کند و به آنها اجازه می دهد تا در ساختار اصلی – و از نظر بیولوژیکی مطلوب – جمع شوند.

با افزایش سن و بار میکروبی ، میتوکندری های ما در تبدیل سوخت به انرژی م effectiveثرتر نیستند. بدن سعی می کند با انرژی بسیار کمتر از دوران جوانی کار کند. این امر منجر به اختلال در هضم ، متابولیسم ، کاهش ایمنی ، اختلال در عملکرد کلیه / کبد ، کندتر شدن حرکت و تضعیف قدرت می شود.

میتوکندری کلروپلاست ها به ATP ، “مولکول اصلی انرژی” تبدیل می شوند. با مصرف رنگدانه های کلروفیل گیاهی ، می توانیم مستقیماً از نور خورشید انرژی دریافت کنیم. گویی با خوردن سبزی فتوسنتز را برون سپاری می کنیم!

دی اکسید کربن بیش از حد نقش مهمی در “گرمایش جهانی” سیاره ما دارد. خفه کننده است – به این معنی که باعث از دست دادن هوشیاری یا مرگ در اثر خفگی می شود. در سطوح متوسط ​​، تأثیرات قابل مشاهده ای روی مغز شما مانند کاهش تمرکز و تمرکز وجود دارد. سطوح بالاتر منجر به آسیب سیستم عصبی مرکزی و آسیب تنفسی می شود. علائم دیگر شامل سردرد ، سرگیجه ، سوزن سوزن شدن ، مشکل در تنفس ، تعریق ، افزایش ضربان قلب ، فشار خون بالا و تشنج است.

گیاهان و درختان سبز به عنوان “غرق” کربن عمل می کنند و میزان دی اکسید کربن را در هوا به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. با رشد ، دی اکسید کربن را از اتمسفر خارج کرده و از طریق فتوسنتز به قند تبدیل می کنند. مقدار کمی دی اکسید کربن به ATP تبدیل می شود. چقدر باحاله؟

کلروفیل شباهت زیادی به پلاسمای انسان و مشابه هموگلوبین دارد – این اکسیژن را از ریه ها به دیگر قسمت های بدن شما منتقل می کند. کلروفیل به طور طبیعی سطح اکسیژن خون را افزایش می دهد – تقریباً بلافاصله انرژی را بهبود می بخشد.

بنابراین ….. سبزیجات سبز تیره بخورید و برای مجتمع مروارید کلروفیل – تنها کلروفیل محلول در چربی طبیعی ، تلاش کنید. در اینجا چیزی است که آن را متمایز می کند ، از اینجا بارگیری کنید.

مارک اندرسون از Standard Process West نیز مردی است که “کلروفیل در رگهایش” دارد. کاره گفت اگر مارک خونریزی کند ، خونش سبز می شود. او یکی از طرفداران بزرگ مجتمع مروارید کلروفیل است و سخاوتمندانه صدایی را به اشتراک گذاشته است که می توانید از یکی از سمینارهای قبلی او “بازگشت به مدرسه برای پزشکان” در اینجا بشنوید. به هر حال ، هنوز فرصت وجود دارد که امسال شخصاً در آنجا حضور داشته باشید!

تصاویر توسط iStock / Galeanu Mihai (اصلی) ، vencavolrab (پوستر).

منابع

کیم اسپری

کل حرفه من حول بالاترین سطح سلامتی و تناسب اندام بوده است. من در ابتدا با راهنمایی June Embury CN سن رافائل راهنمایی می کردم ، سپس یک شرکت گل “In the Pink Health Foods” در Cloverdale ، کالیفرنیا تأسیس و تأسیس کردم. دکتر که تأثیر زیادی در مسیر حرفه ای من داشت دیک ورسندال دی سی بود. من هنوز مفتخرم که یکی از شاگردان او هستم. پس از فروش دوره کارآموزی در Cloverdale ، به صورت تمام وقت به عنوان نماینده فروش بالینی استاندارد Standard-یکی از قدیمی ترین شرکت های تغذیه در ایالات متحده برای متخصصان پزشکی مجاز ، شروع به کار کردم.

من شرکت خود را در حدود 100 برابر سرمایه اولیه خود فروختم. من فکر می کنم من توانستم این کار را انجام دهم زیرا عاشق (و بسیار هوشمندانه) با جدیت به دیگران در جامعه خود کمک می کردم. من آن تخصص اولیه را به دست آوردم و طی 20 سال یادگیری از پزشکان مختلفی که با آنها کار می کنم ، یاد گرفتم. من با پزشکان ، پزشکان متخصص طب سوزنی ، متخصصان طب سوزنی کار می کنم و در موارد دشوار و قابل درک برای آنها به موفقیت کمک کرده ام.

من یک محقق مشتاق هستم و بهترین س myالات شما را به شما پاسخ خواهم داد. من شخصاً عاشق آشپزی و میزبانی “خوردن با اسناد” با برخی از پزشکانی هستم که با آنها کار می کنم.



دیدگاهتان را بنویسید