کاسه نخود سرخ شده فلافل – امی لونگارد



نخود بو داده فلافل

4 تا 6 وعده مصرف می کند

عناصر:

اجزای نمک:
نخود بو داده فلافل (دستور زیر را ببینید)
1 – 2 فنجان ذرت به میزان دلخواه ، پخته شده
4-6 فنجان سبزی برگ مخلوط
1 خیار ، خرد شده
گوجه فرنگی انگور 1 تا ، نصف شده
چغندر ترشی ، ترشی یا سایر سبزیجات ترشی یا تخمیر شده ، برای تزئین
نعناع یا جعفری خرد شده ، برای تزئین
کنجد یا قلب کنفی ، برای تزئین

پانسمان تاهینی:
1/3 فنجان تاهینی
نصف آب لیمو
1-2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/4 قاشق غذاخوری نمک
یک عدد کایین

جهت ها:

برای تهیه سس تاهینی: یا همه مواد را در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود یا همه مواد را به طور قوی در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری مخلوط کنید. آب بیشتری اضافه کنید تا پانسمان شل شود. طعم آن را گرفته و در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید. به یک ظرف بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شود.

برای جمع آوری سالاد: ابتدا با اضافه کردن 1/4 فنجان نشاسته ذرت به میزان دلخواه و 1/4 فنجان نخود بو داده فلافل به یک کاسه سوپ بزرگ (این مواد را می توان گرم یا سرد مصرف کرد) اضافه کنید. سپس حدود 1 فنجان سبزیجات برگ دار و یک مشت خیار و گوجه فرنگی اضافه کنید. قسمت بزرگی از سس را روی آن بریزید و کاسه خود را با هر تعداد چغندر ترشی و جعفری که مناسب می دانید تزئین کنید. روی آن را با کمی دانه کنجد بپاشید.

****

نخود بو داده فلافل

عناصر:

2 قوطی نخود (14 اونس / 400 میلی لیتر) یا 3 فنجان نخود پخته شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف آب لیمو
1/2 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
1 1/2 قاشق چایخوری زیره
گشنیز 1 قاشق چایخوری
1 قاشق غذاخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک عدد کایین

جهت ها:

فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید و روی تابه را با کاغذ روغنی یا روکش سیلیکون بپوشانید. در صورت استفاده از کنسرو نخود ، نخودها را بشویید و آبکش کنید.

نخود ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پیاز ، سیر ، زیره ، گشنیز ، نمک ، فلفل و فلفل دلمه ای را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید و هم بزنید تا همه نخودها به طور یکنواخت بپوشند.

نخودها را به ظرف پخت آماده منتقل کرده و در یک لایه صاف پهن کنید.

به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید ، یک بار تا نیمه هم بزنید. بسته به نوع خشک و پوسته ای که دارید ، ممکن است لازم باشد نخودها را حتی بیشتر بپزید. این بستگی به ترجیحات شخصی و همچنین گرمای فر شما دارد. به طور کلی 40 دقیقه کافی است ، اما من آنها را حتی بیشتر تفت دادم تا یک ترک خوب ایجاد شود!

این نخودها را به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا به تنهایی به عنوان میان وعده میل کنید. آنها را در ظرف دربسته تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

اگر از دستورالعملی که در بالا به اشتراک گذاشتم لذت بردید ، حتماً برنامه دستیابی به موفقیتهای گیاهی من را مطالعه کنید ، که یک دوره سریع در زمینه سلامتی ، تغذیه و برنامه ریزی غذای گیاهی است. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدبه شما همچنین می توانید به انجمن دستیابی به موفقیت در کارخانه در فیس بوک جایی که من دستورالعمل ها ، الهام و اطلاعات مربوط به تغذیه گیاهی را به اشتراک می گذارم.



دیدگاهتان را بنویسید