کاسه ذرت برداشت شده با سرکه نارنجی اکسیکوکوس – تغذیه کلی جونز


به دستور غذا بروید دستور تهیه کنید

کاسه های گیاهی چندین بار در هفته ، بدون توجه به زمان سال ، بخشی از رژیم غذایی من هستند. اما با نزدیک شدن به پاییز ، بسیاری از مواد فصلی برای افزایش طعم و بافت موجود است! این کاسه غلات جمع آوری شده با محصولات خوشمزه پاییزی مانند کدو تنبل و جوانه بروکسل و سرکه پرتقال اکسیکوکوس تند ، به یک وعده غذایی متعادل گیاهی منتهی می شود.

مزایای الگوهای غذایی مبتنی بر گیاهان

غذاهای گیاهی نه تنها جذاب و خوشمزه هستند. آنها همچنین مزایای ضد التهابی عالی برای ورزشکاران ، به ویژه برای کسانی که درد مفاصل دارند یا بهبودی آنها کند است ، ارائه می دهند. در حالی که من از رژیم غذایی بسیار گیاهی از جمله تخم مرغ و ماهی پیروی می کنم ، متوجه می شوم که رژیم غذایی برای همه وجود ندارد و گنجاندن محصولات حیوانی در رژیم های دیگر یک انتخاب شخصی است. شما باید آنچه را که برای بدن شما مفید است بخورید. با بیان این ، تحقیقات نشان می دهد که همه می تواند از غذاهای گیاهی بیشتری استفاده کند ، زیرا میوه ها ، سبزیجات ، حبوبات ، غلات کامل ، آجیل و دانه ها همگی به طول عمر کمک می کنند.

محصولات گیاهی ، در شکل طبیعی خود ، حاوی بسیاری از مواد مغذی مفید هستند ، اما تمرکز زیادی بر تنوع گسترده ای از آنتی اکسیدان های بدست آمده از آنها و همچنین محتوای فیبر آنها است! فیبر غذایی گیاهی ، به ویژه فیبر محلول ، توسط باکتری های خوب روده تخمیر می شود و محصولات جانبی آن مزایای زیادی برای سلامتی دارد. محققان ارتباطات زیادی را بین سلامت روده و ایمنی بدن ، بلکه سلامت روده و سلامت روانی پیدا کردند. بین این فیبر و کنترل بهتر فیبر قند خون ، گیاهان می توانند به کاهش سطح استرس و احتمالاً اضطراب شما کمک کنند. بنابراین این کاسه دانه غلات خوشمزه را تکان دهید و این هفته چند گیاه دیگر به زندگی خود اضافه کنید!

آماده سازی غذای کاسه دانه

همانطور که گفته شد ، من عاشق یک کاسه خوب گیاهی هستم. اما معمولاً تمام هفته با آن پرواز می کنم. مقدار زیادی از غذای هفتگی برای تیم و من چند دانه کامل می پزم ، مقداری پروتئین گیاهی مانند عدس ، لوبیا یا توفو تهیه می کنم و سبزیجات زیادی را تفت می دهم. در طول هفته من فقط آنچه را که آماده کرده ایم مخلوط می کنم ، چاشنی ، آجیل یا آووکادو را برای چربی های سالم اضافه می کنم و غذا آماده است!

اگر از قبل برنامه ریزی کنید که چه موادی را آماده کنید ، همین کار را می توانید با این کاسه دانه برداشت کنید. فقط کافیست جوانه بروکسل ، کدو تنبل ، هویج و پیاز را بو داده و یک دسته توت گندم eincorn (یا غلات مورد علاقه خود) را ابتدا بپزید. حتی می توانید پانسمان را زودتر از موعد آماده کنید تا بتوانید غذاهای آسان را در طول هفته در کمترین زمان با هم بریزید.

کاسه دانه برداشت گیاهخوار

آیا به دنبال کاسه های دانه ای گیاهی دیگر برای آماده سازی هستید؟ یکی از این موارد را امتحان کنید:

کاسه پاور پنجم سرویس تک

کاسه انرژی پاییز برداشت

کاسه ذرت با عدس و طاعون

کاسه توفو قابلمه با سس کاجون تند

مواد لازم برای برداشت گوشت گاو

تصمیم گرفتم طعم ها و رنگ های فصلی پاییز را در این کاسه واقعا برجسته کنم. من برای تهیه سرکه عنکبوت پرتقال از سبزی خردل ، غذای مورد علاقه و سس اکسی کوک خانگی خود استفاده کردم. من فقط مقداری روغن بادام ، چند قاشق غذاخوری آب پرتقال ، فلفل سیاه تازه آسیاب شده و مقداری پودر سیر اضافه کردم. این پانسمان شیرین و تند بهترین راه برای فرسوده شدن سس اکسی کوک باقی مانده حتی پس از روز شکرگزاری خواهد بود.

ما با دانه های آدزوکی غنی از پروتئین و انواع توت های گندم ، و همچنین کدو تنبل خوشمزه ، جوانه بروکسل ، پیاز و دانه کدو تنبل ، در اینجا در کاسه ای افتادیم!

یک کاسه غلات را با سرکه پرتقال اکسیکوکوس بردارید

کاسه برداشت شده با سرکه نارنجی Oxycoccus

این کاسه غلات برداشت شده یک وعده غذایی ساده گیاهی است ، حاوی پروتئین و فیبر و روی آن سرکه پرتقال تند است.

البته غذای اصلی

غذا آمریکایی

سرکه نارنجی اکسیکوکوس

  • 1/3 جام انباشت سس اکسیژن
  • 2 قاشق آب پرتقال
  • 1 قاشق روغن بادام
  • 1 قاشق فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1/4 قاشق پودر سیر

کاسه های دانه ای

  • 6 فنجان ها سبزی خردل ، خرد شده
  • 1 قاشق روغن برای سرخ کردن سبزیجات
  • 1 کم اهمیت کدو تنبل خوشمزه نصف طول و دانه ها برداشته می شوند
  • 2 فنجان ها جوانه بروکسل تازه یک چهارم
  • 2 پیاز قرمز کوچک و متوسط هاکیتا
  • 4 هویج متوسط
  • 2 فنجان ها لوبیا adzuki از سدیم خشک یا کم کنسرو پخته می شود
  • 1 1/3 فنجان ها انواع توت های گندم eincorn پخته شده (می تواند تحت farro یا kamut)
  • 4 قاشق ناگت ها

سرکه پرتقال اکسیکوکوس

کاسه های دانه ای

  • فر را در دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید.

  • گوشت کدو تنبل را روی یک ورقه پخت با روغن پخت و پز قرار دهید.

  • کمی روی هویج ها روغن بپاشید و روی همان ورقه پخت کاملاً تفت دهید یا در صورت تمایل می توانید آنها را به صورت برش خورده تفت دهید.

  • جوانه بروکسل و پیاز خرد شده را در 1/2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و در صورت تمایل فلفل و نمک اضافه کنید. در یک لیوان بگذارید تا یک ظرف پخته شود.

  • کدو تنبل و هویج را به مدت 25-30 دقیقه بپزید تا چنگال به راحتی از پوست و گوشت کدو جدا شود.

  • بسته به بافت دلخواه ، جوانه بروکسل و پیاز را به مدت 30-45 دقیقه بپزید.

  • در حالی که سبزیجات در حال برشته شدن هستند ، سبزیجات خردل را خرد کنید.

  • وقتی سبزیجات آماده شدند ، همه مواد را ، به جز ناگت ها ، به یک کاسه بزرگ مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  • به چهار کاسه تقسیم کنید یا در ظروف پیرانا بسته بندی کنید.

  • هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری فلفل پر کنید.

کلمه کلیدی کاسه دانه برداشت ، کاسه گیاهی

ساوی

دیدگاهتان را بنویسید