کاری مرغ و سیب زمینی غذای بسیار لذیذ و لذیذی است که حتی افراد تندرو هم آن را دوست خواهند داشت.
به گزارش صبح تایم، کاری مرغ و سیب زمینی غذایی خوشمزه و لذیذ است که می توانید در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
عناصر
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری به اضافه ۱ قاشق چایخوری سرکه قرمز
۱ قاشق غذاخوری آرد ساده
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق چایخوری ادویه گرم ماسالا (در همه سوپرمارکت ها و آتاری ها یافت می شود)
یک تکه زنجبیل حدود ۳ سانتی متر، پوست کنده و تکه تکه کنید
۲ حبه سیر، نصف شده
نمک و پودر فلفل سیاه
۴۵۰ گرم سیب زمینی سرخ شده، تکه های ۱.۵ سانتی متری
۱ کیلوگرم ران مرغ بدون پوست
۱۵۰ گرم اسفناج بچه (برگ بچه اسفناج)
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده به اضافه مقداری برای تزئین
طرز تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی
سیب زمینی ها را با عصاره آنها، ۲ قاشق غذاخوری سرکه، آرد، رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری ماسالای گرم، زنجبیل، سیر، ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل در مخلوط کن بریزید. آن را له کن بنشین کنار.
سیب زمینی ها را در کف یک آرام پز ۷-۸ لیتری قرار دهید. ۱ قاشق چایخوری ماسالای تند، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل را روی مرغ بریزید و روی سیب زمینی ها قرار دهید. سس را روی مرغ بریزید. با حرارت زیاد به مدت ۳ و نیم تا ۴ ساعت یا روی حرارت کم به مدت ۶ تا ۷ ساعت بپزید.
درب آرام پز را بردارید، اسفناج بچه را اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید تا نرم شود. اجازه دهید کاری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بدون پوشش بماند تا سس غلیظ شود. قاشق چایخوری سرکه و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. با گشنیز، نان، سس و ماست یونانی سرو می شود.