چگونه می توان «آبجو» را با کره محلی تهیه کرد


هر پاییز تمایل داریم همه فیلم های هری پاتر را تماشا کنیم. کسی دیگه؟

در این فیلم ها فقط روحیه پاییزی زیادی وجود دارد و ما برای این کار اینجا هستیم! با توجه به اینکه ماه سپتامبر است و همه ، دقیقاً به همین دلیل است که این کتاب آشپزی توجه ما را به خود جلب کرد (طرفداران HP متحد شوید!):

پنجاه دستور ساده و جادویی ساده و جذاب برای جادوگران و جادوگران جوان؟ بله لطفا! از صبحانه گرفته تا دسر تا میان وعده تا غذاهای اصلی ، کتاب آشپزی غیر رسمی هاگوارتز برای کودکانs بسیار سرگرم کننده و آموزشی است. شما و بچه های خود اصطلاحات جدید آشپزی و مهارت های آشپزی را از طریق دستور العمل های بسیار پیچیده خواهید آموخت تا همه بچه ها آشپز کنند و معجون آنها (والدین AKA) از چیزی شگفت زده شوند.

یک دستور العمل ساده و سرگرم کننده که توجه ما را به خود جلب کرد این بود که “آبجو” باترسکوت – که از آنجا که برای بچه ها است – به هیچ وجه آبجو نیست. در عوض ، این یک فنجان پر از خوشمزه است که می توانید در حالی که تظاهر می کنید در Inn Three Broomsticks یا هر جادوگر خیالی دیگری که دوست دارید بنوشید.

آبجو خامه ای در یک فنجان

عکس از روزنامه اولیس پرس منتشر شده است

خوشمزه به نظر می رسد ، درست است؟! آنقدر کوبنده و سرگرم کننده. و ما می خواهیم شما آن را امتحان کنید!

خوشبختانه ، ما از ناشر اجازه گرفتیم تا این دستور خوشمزه “آبجو” باترسکوت را با شما به اشتراک بگذاریم. بنابراین بهترین جادوگر یا کلاه جادوگر ، روپوش و فنجان های بزرگ خود را بردارید و اجازه دهید از آبجو کره ای خوشحال شویم!

دستور پخت کره “آبجو”

این دستور العمل آبجو به شما اجازه می دهد تا هر زمان که می خواهید از یک فنجان پر از خوشمزه لذت ببرید ، حتی اگر در یک بار دلربا نباشید.

دوره: نوشیدنی

کلمه کلیدی: آبجو ، آبغوره

بخش ها: 4

  • 1/2 فنجان کره (1 چوب)
  • 1 فنجان شکر قهوهای
  • 1 قاشق نمک کوشر
  • 2 قاشق عصاره وانیل
  • 1 فنجان خامه زده شده سنگین
  • 20 اوز نوشیدنی گازدار لیمو
  • یخ
  • در یک قابلمه متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​تا کم ، کره را ذوب کنید.

  • وقتی کره ذوب شد ، شکر قهوه ای ، نمک و عصاره وانیل را اضافه کنید. بزنید تا ترکیب شود.

  • مخلوط را به مدت 5 دقیقه بپزید ، تا شکر قهوه ای کاملاً حل شود.

  • خامه زده شده را بریزید و به مدت 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

  • اجازه دهید این مخلوط تا 15 دقیقه در دمای اتاق خنک شود.

  • وقتی خنک شد بین 4 لیوان بزرگ که نصف آنها را با یخ پر کرده اید تقسیم کنید.

  • به آرامی با نوشابه بپوشانید ، اما مراقب باشید که بیش از حد پر نشود ، زیرا مخلوط می جوشد و کف می کند! رانندگی کنید تا مخلوط شوید و لذت ببرید.

از آلنا الحطلانی و Ulysses Press صمیمانه تشکر می کنم که به ما اجازه دادند این دستور “آبجو” باترسکتیک را به اشتراک بگذاریم. سایر دستور العمل های مورد علاقه خانواده شما چیست؟ این قطعاً یکی از ترجیحات جدید ما خواهد بود! –جن

خسته از کتاب آشپزی غیر رسمی هاگوارتز آلنا الحطلانی برای کودکانبه حق چاپ © 2021 Ulysses Press. با مجوز Ulysses Press تجدید چاپ شد. نیویورک، نیویورک. همه حقوق محفوظ است.

بیشتر دستور العمل های عالی پاییز



دیدگاهتان را بنویسید