پودینگ نان وگان با گلابی


این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو تقویت می شود. این دسر گیاهی فاقد لبنیات است ، در عین حال یک غذای کاملاً راحت با افزودن نان غلات جوانه زده ، که دارای مقدار زیادی فیبر و پروتئین گیاهی است. این یک دسر فوق العاده یا حتی یک ناهار مجلل است!

شما ادعا می کنید یک غذای واقعی است … این پودینگ نان گیاهی در حال پوسیدگی یک دسر دلپذیر و آرامش بخش است که هنگام پخت آشپزخانه شما را با بیشترین بوی مست کننده پر خواهد کرد. صادقانه بگویم ، احتمالاً باید پیشاپیش عذرخواهی کنم زیرا بوی آن بسیار خوب است و صبر کردن تا زمان غذا خوردن واقعا سخت است!

من دوست دارم که این رژیم نه تنها خوشمزه است ، بلکه در واقع فیبر زیادی دارد تا شکم شما را نیز شاد کند ، به خاطر نان تست و گلابی جوانه زده. من معتقدم که غذاهای سالم و خوشمزه متقابل نیستند … به همین دلیل من ابتدا دستور العمل های گیاهی را ایجاد کردم!

قبلاً یک پودینگ نان خوشمزه یکی از تورهای مخصوص من بود ، اما من در واقع آنقدر پودینگ نان شیرین نمی پزم – بنابراین فکر کردم همکاری مجدد با دوستانم در نانوایی Silver Hills برای ایجاد این غذای غلیظ بسیار مفرح خواهد بود. و دسر آرامش بخش پودینگ نان به همان اندازه کلاسیک است: قدمت آن در واقع به یازدهم برمی گرددث قرن اروپا ، جایی که از آن به عنوان راهی برای استفاده از آرد سوخاری قدیمی استفاده شد. این یکی از دستور العمل های دسر گیاهی است که بسیار متنوع است ، و این باعث می شود که از آن برای تهیه انواع میوه ها ، آجیل یا ادویه جات استفاده کنید.

آنچه برای این دستور پودینگ پاندا وگان سالم لازم دارید

گاهی اوقات ، من فقط یک غذای کلاسیک می خواهم … و گاهی اوقات ، من می خواهم چیزی به اندازه غلیظ مغذی و خوشمزه باشد. گیاهان بیشتری بخورید یک کتاب آشپزی غذاهای غلیظ و کم قند را پر می کند. و این پودینگ پیرپان – که تقریباً بافت نان تست فرانسوی پخته شده را دارد – با منقار هم متناسب است!

انجام این کار فقط با 9 ماده روزانه و 20 دقیقه دست به موقع بسیار ساده است:

  • 6 تکه نان تست جوانه زده
  • شیر جو دوسر یا شیر سویا (آن را خامه ای کنید!)
  • یک گلابی
  • شربت افرا
  • گردو
  • آرد ذرت
  • هل
  • وانیل
  • سالو

طرز تهیه سس پودینگ نان گیاهی

پودینگ نان واقعا ساده است: مقداری نان ، مقداری افزودنی و کاسترد. هنگامی که فاقد اصول اولیه هستید ، تغییرات به معنای واقعی کلمه بی پایان است! البته ، کاسترد از نظر گیاهخواری مشکل است … زیرا کاسترد معمولاً از نظر تراکم و بافت به تخم مرغ بستگی دارد. شما نمی توانید فقط کمی کتانی اضافه کنید و به بهترین ها امیدوار باشید. برای این پودینگ نان گیاهی ، من از شیر گیاهی خامه ای مانند جو دوسر یا سویا شروع می کنم و سپس با جوشاندن ذرت آن را بیشتر غلیظ می کنم. این یک راه حل بسیار ساده است – نیازی به جایگزین تخم مرغ نیست!

سالم ترین نان کدام است؟

وقتی صحبت از غذای راحت می شود ، متوجه می شوم که استفاده از مواد پر کننده واقعاً عامل راحتی را افزایش می دهد. این دستور حاوی نان Silver Hills Bakery + پروتئین غنی از فیبر نان دانه جو دوسر و دوست داشتنی برای ایجاد یک غذای پر طعم و غلیظ است. نان های جوانه زده بدون آرد تهیه می شوند و جوانه زدن به بهبود قابلیت هضم مواد معدنی گیاهی موجود در گندم سبوس دار کمک می کند.

Oat So Lovely انرژی زیادی از ویتامین های گروه B و سلنیوم ، منگنز و مس دارد. دو برش حتی حاوی 9 of از میزان مصرف روزانه روی شما است که یک ماده معدنی مهم برای سلامت روده و ایمنی بدن است. در حال حاضر می توانید Oat So Lovely را در مکانهای Costco در NW کانادا پیدا کنید ، اما بیشتر شما قادر خواهید بود آن را در ژانویه 2020 امتحان کنید! اگر به مبادله نیاز دارید ، The Big 16s نیز به خوبی کار می کند … مانند برخی از نان های دیگر آنها.

نکات و ترفندهایی درباره پودینگ نان وگان

  • نان ذرت جوانه دار دارای بافت متراکمی است که سس را به خوبی نگه می دارد. اگر از نان غلات جوانه زده استفاده نمی کنید ، استفاده کنید ماکارونی قدیمی و قدیمی بنابراین گند نمی شود
  • من در مورد ایجاد این دستور غذا در مورد شکر دقت کردم ، بنابراین شما ، اگر پودینگ نان خود را کمی شیرین تر دوست دارید ، fمارماهی را آزاد کنید تا شربت افرا را دو برابر کنید
  • لطفاً از آجیل هایی که در دست دارید استفاده کنید. فاقد آجیل؟ دانه کدو تنبل را امتحان کنید!
  • هل نداری؟ دارچین را امتحان کنید!

دستور العمل های غذایی سالم وگان راحت

پودینگ نان گیاهی در ظرف پخت با گلابی

دستور غذا بگیرید
دستور پین

پودینگ نان وگان با گلابی

این پودینگ نان کلاسیک با گلابی نرم ، هل و گردو تقویت می شود. این دسر گیاهی فاقد لبنیات است ، در عین حال یک غذای کاملاً راحت با افزودن نان غلات جوانه زده ، که دارای مقدار زیادی فیبر و پروتئین گیاهی است. این یک دسر گیاهی شگفت انگیز است ، یا حتی یک صبحانه فانتزی!

آماده سازی زمان20 دقیقه

زمان پخت50 دقیقه

کل زمان1 ساعت 10 دقیقه

دوره: صبحانه ، دسر

غذا: آمریکایی

رژیم غذایی: گیاهخوار ، گیاهخوار

کلمه کلیدی: پودینگ نان ، هل ، گلابی ، غلات جوانه زده

رژیم غذایی که من ترجیح می دهم: بدون لبنیات ، بدون تخم مرغ ، گیاهخوار ، گیاهخوار

بخش ها: 6 بخش ها

نویسنده: Desiree Nielsen، RD

عناصر

  • 6 برش ها سیلور هیل جو دوسر بسیار زیبا جوانه زده ذرت یا یک نوع دانه جوانه زده دیگر
  • 3 فنجان ها شیر جو دوسر یا شیر سویا اگر وانیل دارید در اینجا خوشحال می شوید
  • فنجان شربت افرا خالص
  • 2 قاشق آرد ذرت
  • 4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق چایخوری هل
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 1 سیب یا گلابی سفت پوست کنده ، خرد شده و خرد شده
  • ½ فنجان تکه های گوشت یا گردو

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه فویل آلومینیومی را روی قفسه قرار دهید تا قطره قطره شود ، زیرا پودینگ نان می پزد.

  • یک ورقه گرد 8 اینچی را چرب کرده و یک تکه کاغذ پوست برش بزنید تا با ته آن مطابقت داشته باشد.

  • هر تکه نان را به مکعب های 1 اینچی (2.5 سانتی متر) برش دهید. نیمی از نان ، نیمی از گلابی ، نیمی از گردو را در ظرف پخت بریزید ، با مواد باقی مانده این کار را تکرار کنید. کنار بگذارید.

  • شیر جو دوسر ، نشاسته ذرت ، وانیل ، نمک هل و شربت افرا را در یک تابه کوچک هم بزنید تا یکدست شود. روی حرارت متوسط ​​متورم شود. ده دقیقه به آرامی بجوشانید ، غالباً هم بزنید تا غلیظ شود و با شیر پر شود.

  • در صورت نیاز ، حرارت را کم کنید تا متورم یا نسوزد. وقتی کارتان تمام شد ، کاسترد به زیبایی پشت قاشق را می پوشاند.

  • کاسترد را به طور مساوی روی نان بریزید و نان را به آرامی در کاسترد فشار دهید تا هر تکه خیس شود.

  • کمی بیشتر هل روی آن بپاشید ، سپس با دقت در فر قرار دهید (داغ می شود!). به مدت 45-50 دقیقه بپزید تا خرده نان طلایی شود و کاستارد ضخیم و در لبه های آن حباب دار شود.

  • بگذارید 10 دقیقه خنک شود. در صورت تمایل با یک قاشق بستنی بادام هندی از دمای گرم یا اتاق لذت ببرید!

یادداشت

این یک دستور واقعاً قابل تنظیم است !! برخی از این تغییرات جالب را امتحان کنید:
زنجبیل: 1/3 فنجان زنجبیل بلور شده خرد شده را اضافه کنید ، 1 قاشق غذاخوری دارچین را با هل و آجیل ماکادامیا خرد شده را با هویج عوض کنید.
کیک دارچینی: دارچین را با هل عوض کنید ، ¼ فنجان کشمش را اضافه کنید
شکلات تلخ: در دو دقیقه آخر پختن ، نصف فنجان چیپس شکلات تلخ را داخل کاستارد بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید