پنکیک گندم کامل | عشق و ذوق


پنکیک گندم کامل تهیه شده از دانه های کتان و آرد گندم کامل و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک گندم کامل با دانه کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

ما عاشق پنکیک های اطراف خانه خود هستیم. دیشب صبحانه را برای شام صرف کردیم ، من این دستور کلاسیک را که از سال 2011 در سایت وجود داشت ، دوباره انجام دادم. چه ، چه.

پنکیک گندم کامل با دانه کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

دفن شد ، بنابراین من باید آن را از بایگانی ها بیرون آورم و به آن جان تازه ای بدهم. این یک دستور العمل بود که من بعد از دویدن با اریک ، مدتها قبل از بچه دار شدن آماده می کردم.

مخلوط کامل کرپ گندم

اوه ، مطمئناً دلم برای آن روزهای شیرین دویدن و دویدن تنگ شده است. در اینجا یک متخصص کوچک در مورد پوستر اصلی در مورد خاطرات …

“امروز صبح خیلی خوب تمرین کرد. ساعت زنگ دار ساعت 5:15 به صدا درآمد و من واقعاً فکر نمی کردم امروز کار کنم. از مایل های آخر هفته کمی درد داشتم ، بنابراین قصد داشتم خودم را بترسانم و یوگا را “برای کشش” انجام دهم در حالی که اریک در پیست دوید. خوب ، بعد از گرم کردن پاهایم آرام شد و من توانستم تمرین را با او به پایان برسانم. و سپس او درخواست پنکیک کرد “…

پنکیک گندم کامل با موز و تمشک

در حالی که من بسیاری از دستور العمل های پنکیک بدون گلوتن را در وب سایت خود دارم ، اما این یک دستور العمل کلاسیک سالم است ، آرد کامل گندم مخصوص کودکان تغذیه می کند ، بنابراین این دستور تهیه شده با 100 flour آرد کامل گندم و کتان مفید است.

آنها نمی توانند راحت تر درست شوند و کاملاً در تابه جاری شوند.

نکاتی برای پخت با آرد گندم کامل

  • اگر پنکیک نرم و کرکی می خواهید ، مطمئن شوید که از آرد گندم تازه نرم و نرم استفاده می کنید. مورد علاقه من آرد گندم کامل 100٪ سفید است.
  • نیم و نیم برو. اگر می خواهید غذای خود را از آرد گندم آسان کنید ، می توانید به راحتی 1/2 آرد گندم کامل و 1/2 آرد گندم کامل استفاده کنید.
  • لطفاً سایر غلات سبوس دار را در این دستور غذا مخلوط کنید. به راحتی سازگار است.

امیدوارم این پنکیک های گندم کامل شادی را در زندگی شما به ارمغان بیاورد همانطور که برای ما ایجاد می کند!

پرسی

پنکیک گندم کامل با دانه کتان و آرد گندم کامل تهیه شده و دارای فیبر ، پروتئین و چربی های سالم است.

پنکیک گندم کامل


  • نویسنده: کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی:
    5 دقیقه

  • زمان پخت:
    5 دقیقه

  • کل زمان:
    10 دقیقه

  • بازده:
    9 پنکیک 1ایکس

مقیاس

عناصر

  • 1 فنجان آرد گندم کامل 100٪
  • 1/4 فنجان دانه کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شکر نارگیل
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریروغن آووکادو
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها

  1. در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک – آرد گندم کامل ، دانه کتان آسیاب شده ، بیکینگ پودر ، نمک و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، روغن و شیر را بزنید ؛ به آرامی مخلوط شیر را با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر شود. خمیر کمی توده ای خواهد بود. اجازه دهید خمیر حدود 3-5 دقیقه غلیظ شود در حالی که رنده یا تابه را از قبل گرم کنید.
  3. لایه گریل را با کره و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. 1/4 فنجان خمیر را روی یک تابه بریزید ؛ یک پنکیک را درست قبل از روشن شدن و طلایی شدن بچرخانید. لذت بردن!

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: فر
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • حجم سرو: 1/9 دستور غذا (1 عدد پنکیک)
  • کالری: 109
  • قند: 2 گرم
  • سدیم: 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1 گرم
  • چربی غیر اشباع: 4 گرم
  • چربی ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها: 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلید واژه ها: پنکیک ، گندم کامل ، دانه کتان

اشتراک گذاری اهمیت دارد!

دیدگاهتان را بنویسید