پای موس کره کره بادام زمینی شکلات


مجموع زمان:* خیساندن مورد نیاز است

  • مواد تشکیل دهنده معتقد:
  • 18 تاجر Joes شکلات Jo Jos بدون گلوتن (تحت Newman’s Own Newman O یا Oreos)
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده ، ذوب شده و در دمای اتاق سرد می شود
  • پر کردن مواد اولیه:
  • 1 فنجان بادام زمینی
  • 19 اونس مزا توهو (این معمولاً فقط می گوید “توهو” ؛ بافت بین ابریشمی و سفت است)
  • 6 قاشق پودر کره بادام زمینی (من از PB2 Pure استفاده می کنم ، در زیر پیوند خورده است)
  • 3/4 فنجان کره بادام زمینی شیرین شده بدون نمک جاری است
  • 1/2 فنجان شیرین کننده میوه گرانوله
  • 1 فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • اختیاری: عسل بادام زمینی بو داده تا کامل شود * نه گیاهی *
  • تجهیزات خاص قالب کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. بادام زمینی را به کاسه مخلوط کن اضافه کرده و با آب دمای اتاق بپوشانید. روی پیشخوان در مکانی سایه دار قرار دهید تا 4-6 ساعت خیس بخورد. بشویید و خالی کنید.
  3. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب کیک خود را چرب کنید (در صورت استفاده از سیلیکون لازم نیست. روی ورقه پخت قرار دهید.
  4. کوکی ها را به یک زیپ گالن اضافه کنید ، آب بندی کنید و از چکش گوشت یا سایر اجسام سنگین استفاده کنید تا قوام خرد شود (فقط مطمئن شوید چیزی شکستنی نیست!). در یک کاسه مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. رانندگی کنید تا ترکیب شود. باید شبیه ماسه مرطوب باشد. توجه: همچنین می توانید این فرآیند را در غذاساز انجام دهید.
  5. پوست را محکم روی قالب کیک خود با یک لایه صاف فشار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. اجازه دهید تا 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود ، سپس هنگام پر کردن در یخچال قرار دهید.
  6. در مخلوط کن قوی ، بادام زمینی خیس خورده و تمام مواد باقی مانده کف دار را مخلوط کنید. مخلوط کنید ، با استفاده از یک دستکاری کننده و / یا خراش دادن هر چه جلوتر بروید ، تا کاملا صاف و ابریشمی شود. وقت بگذارید – ما موس غلیظ نمی خواهیم!
  7. یک پوسته بردارید و یک پر را روی آن بریزید. در صورت استفاده ، یک لایه سخاوتمندانه بادام زمینی بو داده عسل اضافه کنید.
  8. روی کیک را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب آن را فریز کنید. صبح: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کرده اید ، می توانید قالب را فوراً بردارید و پای را به یک بشقاب بزرگ / ظرف سرو اضافه کنید. اگر از قالب معمولی استفاده کرده اید ، می توانید آن را به مدت یک ساعت مرتب کنید ، سپس قالب را برش بزنید تا برداشته شود.
  9. باقی مانده تا یك هفته در یخچال یا 4 ماه یخ زده باقی می ماند.



دیدگاهتان را بنویسید