پاستا بالسام عسل با مرغ و سبزیجات – پیشگیری RD


امروز صبح باران زیادی بارید. و هوا سرد بود. و من روی عرشه بودم تا دختران را به ایستگاه اتوبوس برسانم … به این معنی که ما به ایستگاه اتوبوس رفتیم. تمام روز برف بده باران باریده ام همه این را درباره من می دانند. اما ، امروز من را رها نکرد!

امروز اولین روز در بود 7 هفته، بخش من کاملاً شاغل بود. تیم با مشکلات روبرو بود و تعداد زیادی PTO برنامه ریزی شده برای دیگران وجود داشت. یعنی کسانی که آنجا بودند (من و چند نفر دیگر!) مثل دیوانه ها کار می کردند تا کشتی را سرپا نگه دارند. بنابراین ، بله … روز برای تغییر شنا کرد!

من اعتراف می کنم که من ناخوشایند بودم و خوب نمی خوابیدم و احساس کوتاهی برای خودم ، برای خانواده ام ، برای دوستانم و برای همه چیز دیگر – وبلاگ ، پادکست ، خواندن ، همه چیز. اما این آخر هفته کمی وقفه در هرج و مرج ایجاد می کند ، به خصوص پس از آخر هفته گذشته ، و ما تولد مارک را جشن خواهیم گرفت! 41!

سال گذشته من یک جشن غافلگیر کننده برای او برگزار کردم … و این مورد مورد علاقه او نبود. او واقعاً دوست ندارد در مرکز توجه قرار گیرد و به عنوان یک فرد درون گرا ، فقط موضوع او نبود. بنابراین امسال من چیزی جز پرستار بچه در شب برنامه ریزی نکرده بودم تا بتوانیم کمی بدون بچه بیرون برویم. امیدوارم ناامید نشه!

امروز کمی زود کارم را رها کردم ، برای شروع صبح جمعه به تمرینات کشنده آمدم و به شام ​​آمدم. شام به دلیل همه هک ها کمی بیشتر از آنچه انتظار می رفت طول کشید ، بنابراین دفعه بعد من برنامه ریزی می کنم و موادم را یک روز قبل یا آخر هفته آماده می کنم ، زمانی که زمان بیشتری اجازه می دهد. در هفته هایی که من این کار را انجام می دهم ، انسان دنیا را با شام روی میز متفاوت می کند قبل از اینکه سیاه شود.

این دستور کمی شبیه بود. من چند هفته پیش این کار را کردم و سبزیجات را از قبل آماده کردم. این با حداقل تلاش جمع شد و من لیست مواد اولیه ساده را دوست دارم ، دوست دارم ، دوست دارم. دستور اصلی از نظر مواد اولیه و دستورالعمل کمی آرامش داشت ، بنابراین من فقط با این ایده دویدم و عالی شد. همه ما آن را دوست داشتیم و از بقیه هفته لذت بردیم!

عناصر

  • 1 پوند. خمیر پاپیون خشک

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده

  • 1 1/2 پوند سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به مکعب های 1 اینچی برش دهید

  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک

  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

  • 3 فلفل دلمه ای ، خرد شده

  • 1 پیاز قرمز ، نازک ورقه شده

  • مارچوبه 12 اونس ، رویه های چوبی بریده شده و به قطعات 3 اینچی بریده شده است

  • کدو تنبل ، به صورت هلالی خرد شده است

  • 2 قارچ پورتوبلو ، تمیز و برش خورده

  • 1/2 فنجان عسل

  • 1/2 فنجان سرکه بالزامیک

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد گرم کنید. پس از جوش آمدن ، خمیر را اضافه کرده و به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمان دندانه بپزید. آبکش کنید ، بشویید و کنار بگذارید.
  2. در حین پخت ماکارونی ، آب بزرگ را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. پس از داغ شدن ، مرغ خرد شده را اضافه کرده و نمک و فلفل بپاشید. به مدت 5-6 دقیقه ، یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود و بپزد ، بپزید. آن را روی بشقاب بگذارید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
  3. دوباره در قابلمه بریزید تا داغ شود و روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. وقتی داغ شد فلفل و پیاز را اضافه کنید. 2-3 دقیقه بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید.
  4. مارچوبه و کدو سبز را اضافه کنید ؛ تحریک کردن 4-5 دقیقه بپزید ، هر 1-2 دقیقه هم بزنید.
  5. برش های قارچ پورتوبلا را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. به مدت 3-4 دقیقه بپزید.
  6. در یک کاسه کوچک ، عسل و سرکه بالزامیک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. وقتی سبزیجات نرم شدند مرغ و ماکارونی پخته را به قابلمه برگردانید. مخلوط بالزامیک را روی آن بریزید و آن را به یک لایه بریزید. قبل از سرو به مدت 1-2 دقیقه بپزید تا داغ شود.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 8
حجم سرو: 2 فنجان بزرگ

مبلغ برای خدمات:
کالری: 420چربی کل: 6.9 گرمکلسترول: 41 میلی گرمسدیم: 325 میلی گرمکربوهیدرات ها: 70.5 گرمفیبر: 3.3 گرمقند: 21.8 گرمپروتئین: 22.4 گرم

از کدو سبز باغی قبل از ترک استفاده کنید!

احساس خوبی داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید