وانیل فرووی خانگی! – تعادل لورا لیا


  • 1 فنجان بادام زمینی
  • 1 فنجان FAGE BestSelf بدون ماست یونانی شیر
  • 1 فنجان شیر بادام تلخ
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3/4 فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • خرج کردن نمک دریا

دستورالعمل های بستنی:

  1. حداقل 24 ساعت زمان دهید تا شیشه بستنی شما منجمد شود. بادام زمینی را در کاسه ای در منطقه ای سایه دار روی پیشخوان خود قرار دهید. روی آن را با آب فیلتر شده و دمای اتاق بپوشانید و 8 ساعت یا یک شب بخیسانید.
  2. یک تابه استاندارد (تقریباً 8x4x3) را با کاغذ روغنی غیر ساینده بپوشانید. توصیه می کنم طرفین را با کراوات پایین نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که در فریزر شما فضایی برای تابه وجود دارد.
  3. بادام زمینی ها را آبکش کرده و بشویید. در یک مخلوط کن ، تمام مواد ماست یخ زده را مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. داخل بستنی بریزید و در جهت بسته بندی بزنید. این کار برای من حدود 25 دقیقه طول می کشد. مخلوط باید شبیه ماست نرم یخ زده باشد. ماست یخ زده را در یک ورقه پخت قرار دهید ، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و قبل از لذت بردن به مدت 8 ساعت فریز کنید. پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب بستنی را حدود 15 دقیقه برجسته نگه دارید. ضایعات غذا به مدت 1 ماه محکم در فریزر باقی می ماند.

بدون دستورالعمل های چرن:

  1. یک سینی فر 11x8x2 (یا اندازه مشابه) را با کاغذ روغنی چسبانده بپوشانید و آن را حداقل به مدت 8 ساعت و یک شب در فریزر قرار دهید. من از پیوندها برای پایین نگه داشتن طرفین استفاده می کنم.
  2. بادام زمینی را در کاسه ای در منطقه ای سایه دار روی پیشخوان خود قرار دهید. روی آن را با آب فیلتر شده و دمای اتاق بپوشانید و 8 ساعت یا یک شب بخیسانید.
  3. بادام زمینی ها را آبکش کرده و آبکشی کنید. تمام مواد ماست یخ زده را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود. داخل ظرف پخت سرد بریزید و 30 دقیقه بدون سرپوش فریز کنید.
  4. از مخلوط کن دستی استفاده کنید تا مخلوط را با دقت 5 دقیقه ضرب کنید. این فرآیند را فریز کرده و هر 30 دقیقه ، 6 بار دیگر (بله ، بیش از سه ساعت!) تکرار کنید.
  5. روی آن را کاملاً بپوشانید و قبل از لذت بردن ، 8 ساعت دیگر فریز کنید. پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب بستنی را حدود 15 دقیقه برجسته نگه دارید. ضایعات غذا به مدت 1 ماه محکم در فریزر باقی می ماند.



دیدگاهتان را بنویسید