واتس اپ سالهاست آرزوی کاربران خود را برآورده کرده است!


واتس اپ در خبری اعلام کرد که کاربران از این پس می توانند پیام های گذشته خود را حتی پس از دو روز حذف کنند.

به گزارش صبح تایم، اگر پس از دو روز متوجه شدید که نباید برای دوستان یا همکاران خود پیامی ارسال می‌کردید، واتس‌اپ اکنون به شما اجازه می‌دهد آن را حذف کنید.

این پیام رسان قبلا فقط به شما اجازه می داد پیام ها را یک ساعت پس از ارسال آنها حذف کنید، اما اکنون این پنجره زمانی به بیش از دو روز افزایش یافته است.

اکانت توییتر واتس اپ در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که کاربران اکنون حداکثر تا دو روز فرصت دارند تا پیام های خود را از چت ها یا گروه های خصوصی حذف کنند. این زمان دقیقاً دو روز و ۱۲ ساعت در نظر گرفته می شود در حالی که قبلاً یک ساعت و هشت دقیقه و ۱۶ ثانیه بود.

چگونه پیام های واتس اپ را حذف می کنید؟

برای استفاده از این قابلیت جدید کافی است آخرین نسخه واتس اپ را باز کنید، به یکی از مکالمات خود بروید و انگشت خود را روی پیام مورد نظر قرار دهید.

حال از بین گزینه های ظاهر شده بر روی “Delete” کلیک کنید و یکی از دو گزینه “Delete for every” و “Delete for me” را انتخاب کنید تا WhatsApp بداند که آیا می خواهید پیام را برای همه حذف کنید یا فقط برای خودتان.

با این حال، یک چیز را در نظر داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت، مخاطبان شما باید از آخرین آپدیت واتس اپ استفاده کنند.

اگرچه تلگرام مدت‌هاست که امکان حذف پیام‌های قدیمی را ارائه کرده است، اما پیام‌رسان iMessage اپل به تازگی این قابلیت را برای اولین بار در iOS 16 معرفی کرده است.