هویج پلو، پلو با طعمی خاص


هویج پلو را با مرغ یا گوشت چرخ کرده ساده درست می کنیم که این غذا را با هر کدام طعمی خاص می دهد.

به گزارش صبحگاهی هویج پلو غذایی بسیار خوشمزه و بی نظیر است که طعمی خاص و عجیب دارد که می توانید در مهمانی ها از آن لذت ببرید.

مواد هویج پلو

هویج متوسط: ۵ عدد

برنج ایرانی: ۵ پیمانه

شکر: یک پیمانه

زعفران آب شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

خلال بادام و پسته: برای تزیین

سرو مرغ با هویج پلو: به تعداد نفرات

طرز تهیه هویج پلو

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید. هویج را نگینی خرد کرده و شکر را در آب حل کرده و روی آتش بگذارید تا بجوشد.

هویج ها را داخل شربت بریزید و حرارت را کم کنید تا نرم شوند. بعد از اینکه هویج ها نرم شدند آن ها را در آبکش ریخته و از شربت جدا کرده و برنج خیس خورده را آبکش کرده و کاسه مورد نظر را لایه به لایه با هویج پر کنید.

سپس روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بخار آن بالا بیاید، سپس حرارت را کم کنید و یک کتری روی قابلمه بگذارید تا برنج حدود یک ساعت بپزد.

خلال پسته و بادام را کمی تفت دهید و بعد از آماده شدن برنج روی آن را تزئین کنید و با مرغ پخته شده با زعفران سرو کنید و برای شیرین شدن غذا می توانید مقداری شربت آماده به برنج اضافه کنید.