نیلوفر سرخ شده لوتوس زنجبیل با برنج قرمز


این کرم دوست داشتنی بدون سبزی (گیاهی) بدون گلوتن زنجبیل لوتوس سرخ شده با برنج قرمز یک غذای آسان است که می توانید به سرعت روی میز بیاورید ، هرچند که مطمئناً خیره کننده به نظر می رسد! بر اساس سنت های ساده غذایی چینی ، مواد اولیه این غذای سرخ شده شامل هویج ، زنجبیل ، سیر ، توفو ، قارچ ، نخود فرنگی ، برنج قرمز و ستاره نمایش است: ریشه نیلوفر آبی که به راحتی در اکثر بازارهای آسیایی یافت می شود. این وعده غذایی ترد ، خام و سرشار از طعم ، تمجید از سبزیجات ، زنجبیل ، سیر و آب سویا است. این وعده غذایی گیاهی که حاوی پروتئین ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، مواد شیمیایی گیاهی و فیبر است ، شما را برای یک رژیم غذایی سالم آماده می کند و غذاهای باقیمانده نیز خوب است. اگر برنج خود را زودهنگام بپزید ، می توانید این غذا را در 45 دقیقه روی میز بیاورید ، حتی کمتر.

من با دوست متخصص تغذیه ام ، ایلین گونگ کوبلا ، که از سنت های غذای چینی آگاه است ، خرید کردم و از مادر خود آموخته بودم. او دنیای آشپزی چینی گیاهی را برای من باز کرد. این دستور العمل الهام گرفته از اطلاعاتی است که او در این سالها به من داده است.

نیلوفر آبی در گلدان در چیانگ مای ، تایلند در حال رشد است.

ریشه نیلوفر آبی چیست؟؟

اگر تا به حال آن سبزیجات خسته ، برش خورده و کرم رنگ را در بشقاب یک رستوران دیده اید و فکر کرده اید که آنها چیست ، حالا می دانید! ریشه نیلوفر آبی ریزوم خوراکی گیاه نیلوفر آبی است – اساساً ساقه زیرزمینی این گیاه آبزی مسئول آن گلهای زیبا صورتی یا سفید است که ممکن است دیده باشید. این گیاهان که متعلق به آسیا و سایر نقاط جهان هستند ، در گل ، حوضچه و تالاب رشد می کنند. تقریباً هر قسمت از گیاه نیلوفر آبی قابل خوردن است! ریشه ها خود استوانه ای و قهوه ای هستند ، اما پس از پوست کندن و برش خوردن ، بافت لاک زده آشکار می شود! سپس آنها را به سادگی در آب بجوشانید تا در آشپزی استفاده شوند. همچنین می توانید ریشه نیلوفر آبی را که در کیسه ها پخته شده است در بخش محصولات تازه بازارهای آسیایی پیدا کنید (به زیر مراجعه کنید). فقط کیسه را باز کنید ، مایع را تخلیه کرده و با آنها بپزید!

ریشه نیلوفر آب پز و برش خورده در بسیاری از بازارهای آسیایی موجود است.
فقط کیسه را باز کنید ، مایع را تخلیه کرده و به دستور غذا اضافه کنید.
ریشه نیلوفر تازه برای فروش در بازار آسیایی در سیاتل. فقط پوست کنده ، بریده و در آب بپزید.

پرسی

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمفهرست راهنما نماد پوشهاینستاگرام نماد اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکپرسی آیکون چاپ شدهمربع نماد مربعقلب نماد قلبقلب محکم نماد محکم قلب

شرح

این مرغ سرخ شده با زنجبیل زنجبیلی بدون برنج و گلوتن سرخ شده با برنج قرمز سرشار از طعم و تغذیه خوب است – به علاوه شما می توانید این وعده غذایی دلپذیر را بعد از 45 دقیقه روی میز میل کنید.


برنج سرخ:

  • 1 فنجان برنج سرخ
  • 2 فنجان اب

زنجبیل لوتوس فرای:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 2 هویج متوسط ​​، ورقه شده
  • 3 ادویه سیر ، خرد شده
  • 1 1/2-یک تکه ریشه زنجبیل تازه ، پوست کنده ، ریز خرد شده بنوشید
  • 1 فلفل دلمه ای ، برش خورده
  • 1 (15 اونس) بسته نرم افزاری بسیار محکم ، تخلیه شده ، مکعبی
  • 8 اونس قارچ ، خرد شده
  • 1 پوند ریشه نیلوفر آبی ، آب پز ، برش خورده (برای یافتن ریشه نیلوفر آبی در بالا مراجعه کنید)
  • 1 فنجان نخود فرنگی ، ذوب شده

سس:

پوشش ها:

  • 1 فلفل چیلی ، ورقه شده (اختیاری)
  • 4 پیاز سبز ، خرد شده


  1. برنج قرمز و آب را در یک پلوپز یا قابلمه کوچک به مدت حدود 45 دقیقه بپزید تا نرم شود.
  2. در همین حال ، روغن کنجد را در یک واک یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  3. هویج ، سیر و زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 6 دقیقه سرخ کنید ، اغلب هم بزنید.
  4. فلفل دلمه ای ، توفو ، قارچ ، نخود فرنگی و ریشه نیلوفر آبی را اضافه کنید و 4 دقیقه دیگر را به آرامی سرخ کنید و مرتب هم بزنید.
  5. سس را در یک کاسه کوچک با ترکیبی از آب سبزیجات ، سس سویا ، شکر نخل نارگیل (یا شکر قهوه ای) و نشاسته ذرت با همزن مخلوط کنید. با سوفریتو داخل تابه بریزید و به آرامی مخلوط کنید. حدود 8 دقیقه دیگر سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند و سس غلیظ شود.
  6. روی آن فلفل دلمه ای تازه و پیاز سبز بریزید.
  7. با برنج قرمز سرو کنید.
  8. 6 وعده می دهد.

  • دسته بندی: ورود
  • غذا: آسیا ، ایالات متحده

کلید واژه ها: ریشه نیلوفر آبی ، دستور تهیه نیلوفر آبی گیاهی ، سرخ شده ، وگان سرخ شده

برای دستور العمل های بیشتر سرخ شده با سبزیجات ، برخی از موارد مورد علاقه من را بررسی کنید:

کاسه سورفوم توفو تایلندی سرخ شده
خربزه تلخ-توفو هم بزنید
سبزیجات را با برنج ممنوع سرخ کنید

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید