نان نارگیل گیلاس – ترکیب جامع


نان نارگیل گیلاس

نان نارگیل گیلاس شیرین برای صبحانه؟ چرا لعنتی نه؟

این نان فاقد گلوتن ، لبنیات و گیاهخواری است و پر از خواص ناگت ، سیب و گیلاس چرب است. توصیه می کنم آن را بریده و با روغن نارگیل در بالا (yuuuum) برشته کنید.

توصیه های حرفه ای: دو نان بپزید ، یکی را فریز کنید و بعد از ظهرها که به یک عصرانه کمی شیرین نیاز دارید برش دهید. البته گرم دیگر را بخورید.

GF / DF / VEGAN
(10 برش ایجاد می کند)

عناصر:

1 فنجان آرد خود رشد GF
1 فنجان شیر بادام
3 قاشق غذاخوری شکر نارگیل
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل خالص
1 فنجان ناگت
1 سیب بزرگ ، رنده شده
¼ فنجان نارگیل (خشک شده)
½ فنجان گیلاس (یخ زده یا تازه ، خرد شده)

روش:

فر تا 180 *.

نان را با ابعاد 13 در 23 سانتی متر با کاغذ پخت بپوشانید.

در یک کاسه همه مواد را با هم مخلوط کنید (به جز گیلاس). خوب مخلوط کنید. گیلاس ها را داخل مخلوط کنید. خمیر را در قالب بریزید و 40 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود.

قبل از برش بگذارید کمی سرد شود. از گرم یا سرد لذت ببرید.

برای کمی چای بعد از ظهر ، این مربع نارنجی کنجد یا حتی این صبحانه های چیپس گیلاس را امتحان کنید. اما اگر ترجیح می دهید شیرین کننده عصرانه خود را بنوشید ، اسموتی موز در مورد کره بادام زمینی چطور؟



دیدگاهتان را بنویسید