نان موز کیک هویج (بدون گلوتن ، کم شکر)


هفته گذشته من یک نان موز خوشمزه از کیک هویج پختم ، اما مدت زیادی طول نکشید!

من همچنین یک پنیر لعابدار خوشمزه درست کردم و روی آن را با نارگیل برشته پوشاندم. به طور معمول من یک لعاب کاجون درست می کنم ، اما بادام زمینی با گیتان ، دوست پسر من مخالف است.

من از هیچ دستور لعاب فانتزی پیروی نمی کنم. با مخلوط کن دستی من حدود 1/4 فنجان پنیر خامه ای را با 1/4 فنجان کره و 3-4 قاشق غذاخوری شکر پودر مخلوط می کنم (من از شیرین کننده شکر یخ شکر استفاده کردم ، که از Natura Market سفارش دادم – این یک جایگزین شکر آیسینگ است) که حاوی 0 گرم شکر است!) مواد را به چشم می زنم و بر اساس سلیقه کمی بیشتر یا کمتر اضافه می کنم.

برای نارگیل بو داده ، تابه چدنی را روی حرارت متوسط ​​تا کم گرم می کنم ، مقداری نارگیل خرد شده می پاشم و حدود 1-2 دقیقه هم می زنم. وقتی می بینم قهوه ای است ، آن را از تابه بر می دارم.

PS اگر به دنبال دستور العمل های خوشمزه تر و آسان تر هستید ، در باشگاه دستور العمل های هورمون های سالم به من مراجعه کنید! آیا با تمام اطلاعاتی که در مورد چگونگی تعادل هورمون ها ، کاهش وزن + حفظ ایمنی بدن خود دارید گیج شده اید؟ نمی توانید تمام رژیم های مختلف را ادامه دهید ؛ پالئو ، کتو ، روزه داری متناوب ، یا حتی برای شما مناسب است دریافت یک برنامه غذایی ماهانه + لیست خرید + دستور العمل هایی که به شما در حفظ بدن ، تعادل هورمون ها ، سم زدایی و کاهش چند اینچی کمک می کند! هر ماه موضوع متفاوتی دارد (اینجا را کلیک کنید تا مطالبی را که در چند ماه آینده به اشتراک خواهم گذاشت بخوانید!) به به غذای خوشمزه و محرومیت صفر ، قول می دهم!

و اکنون برای رویداد اصلی -> این دستور العمل برای شما آمده است! لذت ببرید و من را با خلاقیت های خوشمزه تگ کنید …

  • 2.5 فنجان ها آرد بادام
  • 1/4 فنجان شیرین کننده میوه یا شکر نارگیل
  • 1 قاشق باکسودو
  • 1 قاشق پودر خمیرمایه
  • 2 قاشق دارچین
  • 1/4 قاشق زنجبیل
  • 1/4 قاشق جوز هندی
  • 1/2 قاشق نمک
  • 1/2 فنجان کشمش (اختیاری)
  • 1/2 فنجان نارگیل خرد شده (اختیاری)
  • 2 بالغ موز پیستیتا
  • 2 قاشق روغن نارگیل ذوب شده
  • 3 با تخم مرغ (اگر واقعاً بزرگ باشند ، 2 تخم مرغ کار می کنند)
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • 1/2 فنجان هندی یا گردو هاکیتا
  • فر را روی 350 درجه گرم کنید. نان را کمی چرب کرده و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، مواد خشک را مخلوط کنید: آرد بادام ، شکر ، سدیم ، بیکینگ پودر ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی ، نمک ، نارگیل خرد شده و کشمش.

  • در یک کاسه کوچکتر ، مواد مرطوب خود را مخلوط کنید: روغن نارگیل ، هویج ، موز له شده و تخم مرغ. حالا مواد مرطوب خود را داخل خشک کنید. خوب مخلوط کنید و آجیل ها را با هم ترکیب کنید.

  • خمیر را با قاشق داخل نان بریزید. سطح را به طور مساوی پخش کنید و در فر قرار دهید

  • به مدت 45-47 دقیقه ، یا تا زمانی که روی آن طلایی شود ، بپزید. یک خلال دندان را در وسط قرار دهید تا مطمئن شوید مرکز پخته شده است. قبل از خارج کردن از قالب ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید 10 دقیقه خنک شود



دیدگاهتان را بنویسید