نارلی ، فندقی + نارگیلی Bursher Muesli – ترکیب جامع


نارنجی ، فندقی + نارگیلی Bursher Muesli

صبحانه یکی از ساده ترین اما پرطرفدارترین وعده های غذایی من است ، اگرچه سالهاست که اساساً آن را تکرار می کنم – موسلی کامل غذا با ماست نارگیل ، شیر بادام و انواع توت ها. (به استثنای یکشنبه ها که صحبت از شکارچیان و دیگران است). من واقعاً عاشق این ترکیب هستم. با این حال! در اوایل سال جاری من با دوست پسرم نقل مکان کردم و به نظر می رسد این باعث تغییراتی شده است. اندرو در ساعت 4.45 صبح چند هفته در هفته برای دوچرخه سواری از خواب بیدار می شود (او تمایل بسیار تحسین برانگیزی برای تمرینات سخت دارد) و صبحانه خود را شب قبل آماده می کند. این عادت در حال تمام شدن است … از این رو این دستور العمل شگفت انگیز توس را فرا می گیرد.

اخیراً زیباترین کتاب دستور العمل ، Everyday توسط اما گالووی را در دست گرفتم. اکنون من کاربر زیادی از دستور العمل ها نیستم. در واقع من 5 ماه پیش نقل مکان کردم و اکثر آنها را به دلیل اینکه فقط گرد و غبار جمع آوری کرده بودند ، واگذار کردم. با این حال ، چیزی در مورد این کتاب وجود دارد که مرا ترغیب می کند از صفحات خارج شوم و دستور العمل ها را تکرار کنم. رعایت دستور العمل های گیاهی و بدون گلوتن بسیار آسان است ، که احتمالاً با انتخاب نام کتاب “روزانه” مطابقت دارد.

خوشحالم که یکی از دستور العمل های اما را با جامعه خود به اشتراک می گذارم. اگر به دنبال الهام از آشپزخانه هستید ، من صادقانه نمی توانم این کتاب را به اندازه کافی توصیه کنم.

این ماهی توس بهترین وعده غذایی قبل از غذا است. این یک تکرار عالی از نسخه اصلی پزشک سوئیسی و متخصص تغذیه پیشرو ، ماکسیمیلیان بیرشر-بنر است. با خواص ماست نارگیل ، چیا سرشار از پروتئین ، فندق بو داده و پرتقال ، پر طعم است و بسیار سریع و آسان است. اگر لبنیات را خوب می خورید ، از ماست ساده غلیظ به جای نارگیل استفاده کنید.

سرويس 4

سنگراوا | گیاهخوار

عناصر

250 میلی لیتر (1 فنجان) ماست نارگیل ساده
250 میلی لیتر (1 فنجان) آب پرتقال (ایده آل تازه فشرده)
70 گرم (1 فنجان) نارگیل خرد شده
75 گرم (½ فنجان) بادام ، کمی بو داده (توجه کنید به توجه) + تقریبا خرد شده
75 گرم (½ فنجان) فندق ، کمی بو داده (توجه کنید به توجه) + تقریبا خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه چیا
1 قاشق چایخوری خمیر / عصاره لوبیا وانیل
روده ظریف رنده شده از ½ پرتقال
2 سیب ، ریز رنده شده
قطعات نارنجی ،
ماست نارگیل اضافی ،
سیب خرد شده + آجیل بو داده ، برای سرو

روش:

ماست نارگیل و آب پرتقال را در یک کاسه ترکیب کنید. نارگیل خرد شده ، بادام و فندق (در صورت تمایل چند عدد را برای بالا ذخیره کنید) ، دانه های خرد شده ، وانیل و پوست پرتقال را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت یا ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید. برای سرو ، یک سیب رنده شده را مخلوط کنید ، قاشق را داخل کاسه ها بریزید و قسمت های پرتقال ، ماست نارگیل اضافی ، سیب خرد شده و آجیل بو داده در صورت استفاده را بپوشانید.

بدون افزودن سیب ، موسلی توس تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود.

توجه: برای نان تست آجیل ، آنها را روی سینی پهن کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که کمی سرخ شود بپزید. قبل از خرد کردن پوست فندق ، آن را مالش دهید.

برشی برگرفته از آویشن لیمویی عزیز من: هر روز توسط اما گالووی ، توسط HarperCollins منتشر شده است. می توانید یک نسخه از اینجا بخرید.



دیدگاهتان را بنویسید