مینی راهنمای خیساندن و جوانه زنی در خانه


نمی دانید منظور از خیساندن و تیراندازی چیست؟ در اینجا یک راهنمای کوچک در مورد دلیل و نحوه تهیه دانه ها ، غلات و حبوبات به این روش در راحتی کیچ خود آورده شده است.

اگر به فکر تیراندازی هستید ، اولین چیزی که به ذهن شما می رسد ممکن است مشتی از ساقه های کوچک سفید ، گیاهان برگ سبز باشد که اغلب در بسیاری از ساندویچ فروشی ها به عنوان یک گزینه عالی عمل کرده اند. و شما اشتباه نمی کنید!

میکروب ها سبزیجات مغذی هستند که می توان به طرق مختلف از آن لذت برد. می توانید آنها را در بسیاری از فروشگاه ها پیدا کنید ، اما می توانید آنها را خودتان در خانه ایجاد کنید.

در اینجا اصول اولیه خیساندن و شلیک برای کمک به شما در شروع کار آمده است!

چه چیزی بوجود می آید؟

میکروب ها بذرهای جوانه زده (یا گیاهان بچه) هستند ، بنابراین جوانه زنی فرایند رشد آنها است.

همه این بدان معنی است که دانه جوانه زده است. این شبیه به یک گیاه موجود است که از ساقه خود شاخه جدیدی می روید ، با این تفاوت که شما از بذر اولیه شروع می کنید. برخی از نمونه های تجاری رایج عبارتند از جوانه یونجه ، جوانه ماش و گندم.

دانه ها ، غلات و حبوبات برای جوانه زدن بهتر عمل می کنند. شما می توانید این کار را در خانه تنها در چند مرحله ساده انجام دهید ، که شامل یک فرآیند خیساندن برای تشویق بذر ، دانه یا حبوبات به جوانه زنی است.

اما در ابتدا ممکن است این سوال برای شما پیش آید که چرا ساقه برای شما خوب است.

مزایای خیساندن و شلیک

مزایای اصلی خیساندن و جوانه زدن این است که می تواند فراهمی زیستی و قابلیت هضم مواد مغذی را افزایش دهد.

حبوبات ، آجیل و دانه ها حاوی ترکیباتی هستند که می توانند با جذب سایر مواد مغذی موجود در گیاه به ویژه مواد معدنی مانند کلسیم ، مس ، آهن ، منیزیم و روی رقابت کنند. برخی از این مواد مغذی شامل فیتیک اسید (یا فیتات ها) ، اگزالیک اسید (یا اگزالات ها) و لکتین ها است.

نشان داده شده است که خیساندن باعث کاهش میزان مواد مغذی در برخی حبوبات و دانه ها می شود ، اما میزان آن بستگی به نوع آن دارد. به عنوان مثال ، یک مطالعه مقایسه ای در سال 2018 نشان داد که خیساندن دانه های سویا و سایر لوبیاهای معمولی در آب مقطر قبل از پخت آنها میزان اگزالات و لکتین را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد ، اما بر فیتاسید تأثیر نمی گذارد.

یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که نخود جوانه و نخود سبز در مقیاس صنعتی باعث کاهش فیتات ها می شود بدون این که بر کیفیت تغذیه آنها تأثیر بسزایی بگذارد. اما یک مطالعه دیگر نشان داد که عدس نه تنها مواد مغذی خود را از دست می دهد ، بلکه پس از بزرگ شدن محتوای اسید آمینه و آنتی اکسیدان نیز به دست می آورد. همچنین نشان داده می شود که آرد برنج کامل فیتاسید را از دست می دهد ، اما پس از جوانه زنی آنتی اکسیدان می یابد. فراهمی زیستی آهن برخی از آردهای غلات کامل نیز می تواند پس از جوانه زدن تسریع شود.

علاوه بر این ، برخی از دانه های جوانه زده حاوی پروتئین بیشتری نسبت به همتایان بدون فلوشان بودند. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که اسیدهای آمینه ضروری پس از جوانه زنی گندم ، برنج قهوه ای و دانه های گندم به میزان قابل توجهی افزایش یافت.

حتی محصولات تجاری ، مانند توهو و شیر سویا که از دانه های جوانه زده سویا تهیه می شوند ، حاوی پروتئین بیشتر و مواد مغذی کمتری نسبت به نمونه های شیرین نشده خود هستند.

از نظر قابلیت هضم ، دانه های جوانه زده همچنین می توانند در دسترس بودن فیبر را افزایش دهند. یک مطالعه قدیمی نشان داد که لوبیا جوانه زده به مدت 5 روز میزان فیبر آن را تا 133 درصد افزایش می دهد. رشد غلات همچنین می تواند محتوای گلوتن را کاهش دهد ، که می تواند هضم را برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند تسهیل کند.

به یاد داشته باشید که مواد مغذی بالا زمانی بیشتر است که حبوبات به شکل خام پخته نشده باشند … و من کسی را نمی شناسم که از یک کاسه بزرگ لوبیای پخته به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود لذت ببرد. با این حال ، خیساندن و جوانه زدن می تواند سوء تغذیه را کاهش داده و فراهمی زیستی سایر مواد مغذی در گیاه را بهبود بخشد.

نحوه رشد میکروب در خانه

آیا آماده پاشیدن در آشپزخانه خود هستید؟ در اینجا نحوه انجام این کار آمده است:

ابتدا تجهیزات مناسب جوانه زنی را تهیه کنید. این می تواند یک “شیشه جوانه زنی” رسمی باشد که دارای یک پوشش تهویه و شاید حتی یک پایه است. این همچنین می تواند به معنای یک شیشه بنایی با درب متورم ، یا درپاهی باشد که سوراخ های فن را در خود قرار داده اید ، یا یک تکه پارچه توری که با باند لاستیکی ثابت شده است اگر دانه های کوچکی پرورش دهید. همه آنها یک هدف را ارائه می دهند و هیچ راه اشتباهی برای انجام آن وجود ندارد (تا زمانی که شما ایمنی غذا را تمرین می کنید).

خیس کنید و شلیک کنید:

  1. با حبوبات خام مانند نخود یا لوبیا دریایی ، غلات یا دانه ها شروع کنید. هرچه آنها را تازه تر بیابید ، احتمالاً نتیجه بهتری خواهید داشت. معمولاً در اکثر مغازه های خواربار فروشی می توانید کیسه های لوبیا خشک شده (یا غلات یا دانه ها) را در بیشتر بخش ها یا ماکارونی و راهروهای کنسرو شده پیدا کنید.
  2. دانه های خود را کاملاً بشویید و آنها را در گلدان تمیز و بایر خود قرار دهید. آنها را با آب تصفیه شده که 2-3 سانتی متر از آنها بالا می رود بپوشانید. روی ظرف خود را با رویی که انتخاب کرده اید بپوشانید.
  3. حبوبات را روی پیشخوان بگذارید تا یک شب در حالت عمودی یا حدود 8 ساعت خیس بخورد.
  4. در صورت تمایل می توانید لوبیا یا غلات خیس شده را بپزید. اگر می خواهید آنها را رشد دهید ، سپس آبکش کنید ، بشویید و دوباره بریزید. سپس شیشه را در وضعیت معکوس تثبیت کنید تا رطوبت اضافی از آن خارج شود ، مانند داخل یک کاسه کوچک که مایع را به دام می اندازد. بعد از اینکه قطره قطره چکه کرد ، شیشه را دوباره قائم بچرخانید زیرا نمی خواهید دانه ها کاملاً خشک شوند. بهتر است آنها را از نور مستقیم خورشید دور نگه دارید.
  5. هر 8 تا 12 ساعت با آب تازه فیلتر شده آبکشی و تخلیه کنید. آنها باید در عرض چند روز جوانه بزنند. شستشو و تخلیه را مانند قبل ادامه دهید ، تا زمانی که طول آنها حدود 1 تا 2 اینچ شود.
  6. وقتی شاخه های شما آماده شدند ، آنها را برای آخرین بار بشویید و بریزید. سپس آنها را به یک ظرف سرپوشیده منتقل کنید و 5-7 روز در یخچال نگهداری کنید. هرچه زودتر از آنها استفاده کنید ، تازه تر می شوند!

میکروب ها را می توان به این ترتیب خورد ، به سالاد اضافه کرد ، به عنوان ساندویچ و بسته بندی استفاده کرد ، یا حتی به غذاهای داغ مانند سوپ و تورتیلا یا کیشی اضافه کرد.

اقدامات ایمنی مواد غذایی

در سال های اخیر ، میکروب ها توسط FDA برچسب خوراکی های پرخطر برچسب گذاری شده اند. این به این دلیل است که آنها سابقه شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا در ایالات متحده را شامل می شوند سالمونلا و اشرشیاکلی در واقع ، طبق CDC ، بین سالهای 2013-2017 12 انفجار رخ داده است که توسط مردم جوانه می خورند.

چرا این هست؟ فرصتهای زیادی برای آلوده شدن میکروبها در طی جوانه زدن وجود دارد. به عنوان مثال ، شاخه های تجاری رشد یافته در مزارع بزرگ می توانند توسط آب آبیاری ، کود ، حیات وحش یا کارگران مزرعه غیربهداشتی آلوده شوند. آنها همچنین می توانند در طول حمل و نقل در معرض میکروب ها قرار گیرند. در خانه رشد می کند ، خطرات مشابهی نیز اعمال می شود. میکروب ها ممکن است توسط سطوح و تجهیزات غیر استریل ، دست های کثیف یا حیوانات خانگی در خانه شما آلوده شوند.

علاوه بر این ، محیط رشد ایده آل برای جوانه زدن – دمای اتاق با رطوبت زیاد – همچنین محیط ایده آل برای رشد میکروارگانیسم ها است.

برای کاهش خطر آلودگی:

  • فقط شاخه های ذخیره شده در یخچال را خریداری کنید
  • اطمینان حاصل کنید که مغازه های خریداری شده در فروشگاه ها حاوی لجن ، کپک ، لنگ یا بوی عجیب نیستند
  • هنگام عکاسی در خانه ، دستان خود را کاملاً بشویید ، سطوح را ضد عفونی کنید و ابتدا همه وسایل آشپزخانه و گلدان های میکروبی را استریل کنید.
  • شاخه ها را در ظروف تمیز در دمای 40 درجه فارنهایت یا پایین تر در یخچال نگهداری کنید
  • قبل از خوردن جوانه ، آنها را مستقیماً زیر آب جاری و خنک بشویید

برای افراد معمولی سالم ، فواید خوردن ساقه از این خطرات بیشتر است. با این حال ، اگر شما باردار هستید یا در گروه های خطرناک تری قرار می گیرید ، مانند افراد مسن یا افراد دارای نقص ایمنی ، بهتر است از خوردن جوانه ها ، به ویژه خام ، خودداری کنید.

5 معمولاً غذاها و فعالیتهای سالم در دوران بارداری بیمار هستند >>

میانبرهای خیساندن و عکاسی

آیا زمان (یا میل) برای رشد شاخه های خود در خانه ندارید؟ متشکرم!

محصولات زیادی موجود است که از قبل جوانه زده یا از حبوبات و غلات متورم به عنوان ماده اصلی استفاده می کنند و مزایای تغذیه ای یکسانی را با راحتی ارائه می دهند.

برخی از مارک های مورد علاقه من که محصولات جوانه زده مانند نان ، ماکارونی ، پیراشکی و غلات تولید می کنند عبارتند از:

خواه بخواهید محصولات از قبل جوانه زده بخرید یا خودتان آنها را پرورش دهید ، امیدوارم این شروع خوبی را برای شما رقم بزند. با به یاد آوردن روش های ایمنی غذا ، می توانید به راحتی انواع شاخه ها را در کیچ خود پرورش دهید – و از بهبود مواد مغذی و قابلیت هضم آنها لذت ببرید!

پزومی: آیا قبلاً سبزیجات را خیس کرده و یا جوانه زده اید؟ هر نکته ای را که دارید در نظرات به اشتراک بگذارید!

برای راه های مفیدتر برای کمک ، برخی از این پست ها را بررسی کنید:

– ویتنی

اگر از این پوستر الهام گرفته اید ، لطفاً روی عکس کلیک کنید و #WITSKITCH را تگ کنید – دوست دارم ببینم!

دیدگاهتان را بنویسید