ماهی قزل آلا سیاه با 50/50 برنج آهک کیلانت


دستور العمل از داون جکسون بلاتنر ، RDN ، CSSD | سبک از لیندسی گاسکوت
عکاسی توسط پل گربه

بیایید بگوییم: ماهی قزل آلا و برنج در چرخش هفتگی غذای اصلی شما تبدیل شده اند ، و اگرچه سریع و آسان است ، اما کمی کسل کننده است. به همین دلیل ما می دانیم که شما در همه جا در این نسخه بازسازی شده حضور خواهید داشت.

تعویض برنج معمولی خود با این نسخه 50/50 یک تغییر جدی در بازی است. این برنج قهوه ای را با برنج گل کلم ترکیب می کند و در قسمت طعم دهنده با آهک و گشنیز خوب می پیچد. این شام ساده روزانه با چربی های امگا 3 موجود در ماهی نه تنها خوشمزه نیست ، بلکه نمره مهمی برای سلامتی شما است.

ماهی قزل آلا سیاه با برنج آهک کیلان 50/50

زمان آماده سازی: 5 دقیقه کل زمان: 45 دقیقه باعث می شود: 4 وعده

برنج 50/50:
¾ فنجان برنج قهوه ای پخته شده
1 فنجان آب
3 فنجان برنج گل سرد
½ فنجان گشنیز ، خرد شده
1 لیمو ، شور و شیره
½ قاشق غذاخوری نمک دریا
½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

ماهی:
16 اونس مزمور
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سیاه ادویه دار
تزئین: 1 عدد آووکادو ، ورقه شده

  1. برنج را در جهت بسته بندی بپزید. پس از پخت ، برنج گل کلم یخ زده را اضافه کنید ، دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. با چنگال پر کنید و گشنیز ، زنگ لیمو ، آب لیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  2. در حالی که برنج در حال پخت است ، فر را روی 375 گرم کنید. ماهی ها را در کنار هم روی یک ورقه پخت روغنی قرار دهید ، ماهی را با روغن مالش دهید و با ادویه سیاه رنگ بپاشید.
  3. به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا ماهی مات شود و به دمای داخلی 145 درجه برسد. با برنج لیمو ترش و آووکادو خرد شده سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید