ماهی قزل آلا با آووکادو اسلوا – پیشگیری از RD


من فقط 2 کتاب را پس از خواندن 10-20 of از هر کتاب کنار گذاشتم. این واقعاً با من متفاوت است – احساس می کنم تقریباً هر چیزی را می خوانم و دست از کتاب بر نمی دارم. اما پشت سر هم انجام دادم. بیش از حد معمول ، احساس می کنم زمان با ارزش است. هیچ وقت زمان کافی وجود ندارد ، و بنابراین مطمئناً زمانی برای هدر دادن وقت در کتابهایی که مربا من نیستند وجود ندارد.

در محل کار ، قصد دارم برای ناهار قدم بزنم. هنگام ناهار کارم را تمام می کنم.

من قصد دارم در زمان معینی کار را ترک کنم تا به تمریناتم بپردازم و دیر کار می کنم ، یا در نهایت کودکی را که در مدرسه دچار حریصانه شده بود می برم ، یا به محض رسیدن به خانه وارد کار می شوم. از کار

شام ما بیشتر و بیشتر می خزید. ما حدود ساعت 7 بعد از ظهر یا دقیقاً بعد از اکثر عصرها کار خود را به پایان می رسانیم و اخیراً تصمیم گرفتیم خواندن عصر خود را به پایان برسانیم … زمان کمی برای استراحت باقی می ماند!

اولین جلسه من فردا 6:45 است ، بنابراین به موقع خوابیدن ضروری است! و با این حال ، من داشتن کمی وقت بگذارید و کمی بخوانید (من به سراغ خواندن کلاه رفته ام و از این بابت ناراحت نیستم!).

ما در حال حاضر در حال بازی Under Deck هستیم – در واقع یک نمایش yta در Bravo ، جایی که افراد ثروتمند Uber قایق های تفریحی خصوصی را برای چند روز در یک زمان اجاره می کنند و مانند ثروتمندترین افراد ثروتمند زندگی می کنند. البته این درام زیادی است که تماشای آن بسیار سرگرم کننده است. تماشای آن به دلیل غذا بسیار سرگرم کننده است – من می خواهم همه چیز را بخورم.

در اینجا چیزی است که من نیاز دارم – یک گردباد بی فکر و زمان غذا! اما مطمئناً غذای روزهای هفته نیست. طاقچه فعلی من “بوگی هفته ای” است – غذای فست فودی که از نظر غذا تأیید می شود. این تاکوها کاملاً با آن توصیف مطابقت دارند. آنها با اسلووی آووکادو تند هستند تا کام کاملاً خنک شوند و با مقداری پنیر شور تازه خاتمه دهید! بنابراین ، بسیار خوب!

عناصر

بسته های ماهی قزل آلا:

  • 1 پوند. از فیله ماهی قزل آلا

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • 1 1/2 قاشق چایخوری پودر چیپوتل چیلی

  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر

  • 1 آهک ، پوست و آب میوه (آب کنار)

  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک

  • 20 عدد مینی تورتیلا ذرت

  • 1/3 فنجان پنیر تازه خرد شده ، برای سرو

اسلاو:

  • 1 عدد آووکادو بالغ

  • 1/4 فنجان شیر کامل ماست یونانی ساده

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک

  • 1 آهک ، خرد شده و خیس شده است

  • ½ قاشق سريراچا

  • 3 فنجان مخلوط سالاد کلم بروکلی

  • 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی قزل آلا را در مرکز قرار دهید و خشک کنید. بالای آن را با روغن بمالید
  2. در یک کاسه کوچک ، پودر چیپوتل ، پودر سیر ، پوست لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی ماهی قزل آلا بپاشید و سطح آن را بپوشانید.
  3. ماهی قزل آلا را به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید ، تا ماهی قزل آلا تازه پخته شود.
  4. در همین حین ، آووکادو را در کنار یک کاسه متوسط ​​با پشت چنگال له کنید تا چند گلوله باقی بماند. ماست ، روغن زیتون ، نمک ، آهک و آب میوه و سریراچا را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود. اسفناج و گشنیز را مخلوط کنید ؛ کنار گذاشتن
  5. یک قطره آب لیمو روی ماهی قزل آلا ذخیره کنید. ماهی قزل آلا داغ را در تورتیلا های دو لایه ، که با نقاشی دیواری و کوسو پوشانده شده است ، سرو کنید.

اطلاعات تغذیه:

بازده: 10
حجم سرو: 1 تاکو تهیه شده

مبلغ برای خدمات:
کالری: 200چربی کل: 9.7 گرمکلسترول: 31 میلی گرمسدیم: 328 میلی گرمکربوهیدرات ها: 16.8 گرمفیبر: 3.1 گرمقند: 2.4 گرمپروتئین: 13.5 گرم

آیا شما عاشق یک تاکو خوب هستید؟ کی نیست!؟ در اینجا برخی از ترجیحات ذکر شده است.

احساس خوبی داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید