مالک ۵۱ پارک برنامه‌های آبجوسازی را به Lenox Commons تغییر می‌دهد | کسب و کار








خارج از رستوران سابق بابی مک

ساختمانی که زمانی رستوران بابی مک در لنوکس را در خود جای داده بود، در صورتی که این پروژه توسط هیئت استیناف تایید شود، می‌تواند در پاییز امسال خانه آبجوسازی آنتیمونی باشد.



LENOX – بازگشته است، اما در یک مکان جدید و راحت تر.

دیدگاه رابرت تراسک، رستوران‌دار لی، از آبجوسازی لنوکس به نام آنتیمونی، که در ابتدا برای راندن زمین‌های بوته‌ای در نزدیکی جاده پیتسفیلد (مسیر ۷/۲۰) پیشنهاد شده بود، اکنون در ساختمان رستوران که مدت‌ها خالی است در ورودی لنوکس کامانز متمرکز شده است.

مالک احتمالی Lenox Brewpub درخواست خود را پس گرفت. معلوم نیست چرا

تراسک از طریق شرکت املاک و مستغلات خود، Brewha LLC، به دنبال تأییدیه از هیئت تجدید نظر بخش برای مکان پروژه خود در ساختمان متعلق به کارآفرین هتل برکشایر، نوین شاه است. این سایت دارای پارکینگ کافی و چراغ راهنمایی است که دسترسی به پروژه را کنترل می کند. شاه اکنون با تراسک قرارداد خرید و فروش دارد و منتظر مجوز ZBA است.

این سایت از سال ۱۹۶۴ تا ۲۰۰۲ میزبان لنوکس هاوس بود و پس از آن رستوران های کوتاه مدت با بابی مک به پایان رسید و چهار سال قبل تعطیل شد. این ساختمان از آن زمان تاکنون خالی بوده است، با پیشنهاداتی برای کسب و کار تفریحی ماری جوانا و اخیراً یک سرویس دامپزشکی در کنار جاده افتاده است.







اسکرین شات از راب تراسک

رستوران راب تراسک، مالک ۵۱ پارک در لی، امیدوار است که یک فروشگاه مشروب در Lenox Commons در محل رستوران سابق بابی مک باز کند. او گفت: «یک آبجوفروشی در برکشایر و شهر لنوکس بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت.




در ژانویه، تراسک، که به مدت ۱۸ سال مالک رستوران و میخانه معروف ۵۱ پارک در مرکز شهر لی بود، سفارش خود را برای ساختن یک میخانه آبجو در جنگل روبروی جاده کوره لایم پس گرفت.

تراسک روز سه شنبه به The Eagle گفت: «آبجوسازی در برکشایر و شهر لنوکس بسیار مورد استقبال قرار خواهد گرفت. با بازدید مردم از آبجوفروشی‌ها، در سراسر کشور بسیار رشد می‌کند، اما Berkshires این رشد را در صنعت مشاهده نکرده است.

او تصدیق کرد که چشم انداز اولیه شامل “محوطه سازی زیباتر در محوطه بیرونی” است، اما سایت Lenox Commons “نوسازی بسیار آسان تری است و ما می توانیم خیلی زودتر به آن دست یابیم. بیرون کشیدن چیزی شبیه به آن برای آسیب رساندن به شهر و مردم یک کار است. فرصت مناسب.”

تراسک، ۴۸ ساله، که در لی بزرگ شده و در وست استاکبریج زندگی می کند، انتظار دارد در صورت تایید هیئت منطقه، در پاییز یا زمستان آینده افتتاح شود. او از حدس و گمان در مورد هزینه به دست آوردن ساختمان و بازسازی داخلی خودداری کرد. او گفت: «ما در مرحله اولیه هستیم و کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.

اما تراسک گفت که با انجمن صاحبان خانه لنوکس وودز ملاقات کرده است که نماینده مالکان آپارتمان در پشت مجتمع است. وی گفت: «واکنش های بسیار مثبتی وجود داشته است.

هیئت منطقه بندی در جلسه ساعت ۷ بعدازظهر خود در ۶ آوریل در تاون هال درباره این پروژه بحث خواهد کرد. بازخورد را می توان از طریق ایمیل به [email protected] ارسال کرد. دادخواست کامل در روزهای هفته از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۶ بعد از ظهر در دفترخانه شهر در دسترس است و در سایت شهر قرار می گیرد.

تراسک به این باور غلط اشاره کرد که با رستوران بسیار متفاوت است. این در واقع فقط یک رستوران با تجهیزاتی برای تولید چیزی است – درست مانند آشپزخانه که غذا تولید می کند و نوشیدنی تولید می کند. به دنبال داشتن امکانات نزدیک.”

Antimony هفت روز در هفته در طول سال کار می‌کند و نهار و شام را سرو می‌کند و سرگرمی‌های زنده، نه تنها موسیقی، بلکه نمایش‌های گفتاری و گروه‌های تئاتر کوچک را نیز ارائه می‌کند. تراسک گفت: “من فکر می کنم در برکشایر به گزینه های سرگرمی بیشتری نیاز است.”

او گفت که این نام برای رستوران او ۵۱ پارک است، زیرا آنتیموان عنصر ۵۱ در جدول تناوبی عناصر شیمیایی است که نشان دهنده پیشینه او در مهندسی شیمی است.

تراسک ابراز خوش‌بینی کرد که هیئت منطقه‌بندی پیشنهاد او را بپذیرد، زیرا این سایت جایی است که “بسیاری دوست دارند تازه‌سازی شده باشند.” او گفت که اداره این دو رستوران به “پیدا کردن تیم مناسب و مدیریت مناسب بستگی دارد، چیزی که به راحتی می توان با آن مقابله کرد”. پیش بینی می شود این شرکت ۲۰ نفر به صورت تمام وقت و ۱۰ نفر به صورت پاره وقت استخدام کند.

نکات اصلی برنامه عبارتند از:

• Antimony شامل ۱۵۰ صندلی داخلی و ۸۰ صندلی فصلی در فضای باز است که یک منوی غذاخوری معمولی و یک بار کامل ارائه می دهد.

• برنامه بیان می کند که “تولید آبجو در محل ایده اصلی تجربه مشتری را ارائه می دهد”.

• این پروژه از آشپزخانه موجود استفاده خواهد کرد، اما فضای ناهار خوری داخلی را برای تغییر طرح و ترکیب تجهیزات آبجو بازسازی می کند. دو قسمت ناهار خوری پاسیو در فضای باز بازسازی می شود تا صندلی های فصلی اضافی را فراهم کند.

• آبجوسازی همچنین به رستوران پارک ۵۱ آبجو ارائه خواهد کرد.

• هیچ برنامه ای برای توزیع آبجو در سایر رستوران ها یا فروشگاه های بسته بندی وجود ندارد، زیرا این مرکز ظرفیت یا قصد ندارد یک مرکز تولید عمده فروشی بزرگ باشد.