مافین کدو تنبل بادام – تغذیه کلی جونز


هوا سرد شده یعنی … فصل کدو تنبل است! این کلوچه های کدو تنبل بادام شکلاتی برای تمرین قبل از غذا یا برای صبحانه و قهوه خوشمزه هستند. در حالی که من مال خودم را دوست دارم مافین کدو حلوایی عسلی من همچنین دوست دارم انواع مختلفی از دستور العمل ها را امتحان کنم ، و اینها خیلی خوب بودند که نمی توان آنها را به اشتراک گذاشت. به علاوه آنها فاقد گلوتن و گیاهخوار هستند!

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

مواد افزودنی مافین کدو تنبل از آرد بادام

چیزی که بیشتر دوستش دارم مافین همه کاره آنها در مورد پر کردن و کلاه است. در صورت انتخاب غذا در این چند روز متوالی ، حتی می توانید آن را در مجموعه ترکیب کنید تا تنوع داشته باشید. برخی از افزودنی های مورد علاقه من برای مافین کدو تنبل شکل بادام ، ته کاکائو ، چیپس شکلات تلخ ، نارگیل و دانه های شاهدانه است. با تعدادی از آنها ، من سعی کردم کدو تنبل را حتی بیشتر پوره کرده و به عنوان پوره اضافه کنم و این موفقیت بزرگی بود. خیلی گزینه ها!

من نیز کلوچه های خود را با کره آجیل بسیار دوست دارم – این راهی عالی برای اضافه کردن مقداری پروتئین ، فیبر و چربی سالم برای یک میان وعده کمی سیر کننده است. جفت کلوچه هایتان با شیر یا ماست (جایگزین های لبنی یا غیر لبنی) راه دیگری برای افزودن پروتئین و چربی به یک میان وعده سریع است. غذای کوچکبه

مافین کدو تنبل گیاهی

مافین کدو تنبل گیاهی و بدون گلوتن

این کلوچه های کدو تنبل شکلاتی بادام بدون لبنی ، گیاهی و بدون گلوتن هستند-نیازی به هیچ گونه تغییری نیست. پیدا کردن یک دستور العمل که برای هر دو رژیم غذایی مفید باشد ، اما هنوز هم طعم و بافتی را ارائه می دهد ، دشوار است ، اما اینها کاملاً مرطوب ، کرکی و خوشمزه هستند. آنها برای رویدادها و مجالس پاییزی مناسب هستند زیرا برای چندین نیاز غذایی مناسب هستند (هر چند مطمئن باشید که آنها را با افرادی که به آجیل حساسیت دارند در میان نگذارید!)

دستور تهیه کدو تنبل آسان
دستور تهیه کدو تنبل آسان

مافین کدو تنبل بادام

این کلوچه های کدو تنبل بادام شکل در عرض چند دقیقه آماده می شوند و روشی گیاهی و بدون گلوتن برای جشن گرفتن فصل با طعم های پاییزی هستند!

آماده سازی زمان 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

البته صبحانه ، دسر ، غذای جانبی

غذا آمریکایی

  • 1 1/2 فنجان ها آرد یا آرد بادام
  • 1 قاشق پودر خمیرمایه
  • 1 قاشق باکسودو
  • 2 قاشق ادویه کدو تنبل (من از ترکیب Trader Joe استفاده می کنم)
  • 2 قاشق دارچین
  • 3 تخم مرغ کتان (نیاز به 3 قاشق غذاخوری کتان متوسط)
  • 3/4 فنجان کدو تنبل ارگانیک (در خانه پخته یا کنسرو شده)
  • 1 قاشق عصاره وانیل
  • 3 قاشق شربت افرا خالص ارگانیک (یا 4 قاشق غذاخوری خمیر خرما)
  • کلاه های اختیاری مانند کاکائو و نارگیل خرد شده
  • در یک رامکین یا یک کاسه کوچک ، 3 قاشق غذاخوری کتان را با 8-9 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و بگذارید بماند.

  • فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنیدبه

  • قالب مافین را کمی با روغن زیتون یا روغن نارگیل چرب کنید.

  • تمام مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر ، تمام مواد مرطوب ، از جمله تخم مرغ کتان را مخلوط کنید.

  • به خشک کن اضافه کنید و هم بزنید تا یک قوام نرم اما مرطوب حاصل شود.

  • قاشق را حتی داخل قالب مافین بریزید-باید 12 مافین یا 20-24 مینی مافین بدهد.

  • اختیاری: مرکز مافین ها را با یک کاردک لاستیکی فشار دهید و 1 قاشق غذاخوری پوره کدو اضافه کنید.

  • کلاه دلخواه خود را اضافه کنید.

  • داخل فر بگذارید و 22-25 دقیقه برای مافین معمولی و 15 دقیقه برای مینی مافین بپزید.

  • از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه قبل از برداشتن قالب های مافین بگذارید بماند.

کلمه کلیدی مافین کدو تنبل بادام شکل ، بدون گلوتن ، وگان

مافین کدو تنبل بدون گلوتن

دستور العمل های پاییز بیشتر!

در اینجا چند دستور العمل پاییزی دیگر وجود دارد که من دوست دارم بعد از خنک بودن هوا در آنها تهیه کنم!

و برخی از دستور العمل های پاییزی خودم:

دیدگاهتان را بنویسید