لیموترش ادویه زنجبیل و زردچوبه


وقتی جوانتر بودید یا حتی اکنون ، آیا کسی به شما توصیه می کند که وقتی شکم دارید زنجبیل بخورید یا آبجو بخورید؟

به یاد دارم مادرم به من می گوید وقتی شکمم خیلی خوب نبود به من بگو آبجو زنجبیل بنوشم. آیا شما هم همین توصیه را داشتید؟

ما می دانیم که نوشابه برای ما مفید نیست ، اما خوردن زنجبیل یکی از بهترین چیزهایی است که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

زنجبیل هزاران سال است که برای درمان بیماری های مرتبط با التهاب ، از جمله معده درد استفاده می شود!

زردچوبه یک ضد التهاب قوی است و همراه با زنجبیل می تواند به تسکین علائم مرتبط با میگرن ، آرتروز و مفاصل دردناک کمک کند.

بهتر است آن را تازه بنوشید ، اما اگر می خواهید یک کوزه تهیه کنید تا در طول روز به اشتراک گذاشته یا بنوشید ، فقط دستور غذا را دو یا سه برابر کنید.

لیموترش ادویه زنجبیل و زردچوبه

زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
بخش ها: 1

عناصر:

اختیاری: ment

جهت ها:

  1. آب را بجوشانید و کمی سرد کنید تا گرم شود.

  2. در حالی که آب به جوش می آید ، نصف آهک را آب کرده و بقیه را به صورت حلقه خرد کنید.

  3. بعد از اینکه آب کمی سرد شد ، زردچوبه و زنجبیل را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  4. مایع را در یک لیوان یخ ریخته و آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید.

  5. با نعناع و گود آهک تزئین کنید

  6. لذت بردن!

نحوه درمان معده درد یا التهاب. با گذاشتن کامنت در ادامه به من اطلاع دهید.

به زندگی که داری عشق بورز،


آنیتا دوول

مربی تغذیه جامع
دارای مجوز Master مشاور خیریه در زمینه Master
پیری گروه FB با سرزندگی
مربی آنیتا دوول صفحه FB

PS اگر 45 سال یا بیشتر دارید ، از شما دعوت می کنم به جمع من بپیوندید افزایش سن با گروه FaceBook Vitalityبه این مکان برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و استراتژی های مربوط به کیفیت زندگی و سرزندگی است. اولین نفری باشید که به رایگان ، چالش ها و موارد دیگر دسترسی دارید. همچنین مکانی برای به اشتراک گذاشتن برخی از سرگرم کننده!


دیدگاهتان را بنویسید