قابلمه فوری ران مرغ خردل هلو و خردل با بریو آب پز


  • 6 قاشق خردل دیژون
  • 1/4 فنجان کارولو
  • 2 قاشق سس گوجه
  • 1 قاشق سدیم کم سدیم یا سس سویا
  • 3 سیر، پیکیتا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 فنجان آب مرغ کم سدیم
  • 2 پوند ران مرغ بدون استخوان و پوست
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3 بالغ سنجد ، به صورت هلال ضخامت 1/2 اینچ برش خورده است
  • 4 اونس پنیر بری
  • اختیاری: ریحان تازه برای تزئین

  1. در یک کاسه مخلوط خردل ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، تاماری ، سیر خرد شده ، فلفل و پودر پیاز را مخلوط کنید.
  2. ماشه را روشن کنید. IP خود را روی “saute” قرار دهید و مطمئن شوید که روی تنظیمات “وسط” و روغن باشد. وقتی روغن “می ترکد” ، نیمی از ران مرغ و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که بتوانید آنها را با یک کاردک فلزی یا دسته های فلزی از ظرف جدا کنید (پروتئین هنگام آزاد شدن آزاد می شود) “آزاد می شود”. ما یک رنگ قهوه ای طلایی زیبا می خواهیم.
  3. ران ها را روی یک بشقاب قرار دهید. با رانهای باقیمانده این کار را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و با یک کاردک چند تکه قهوه ای را خرد کنید. ران ها را به IP اضافه کنید و با مخلوط خردل و هلو اضافه کنید. هم بزنید تا همه چیز به طور مساوی مخلوط شود ، سپس درب را ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه روی “دستی” تنظیم کنید. بپزید ، سپس بگذارید به طور طبیعی پرس شود (با دست رها نکنید).
  6. “لغو” را فشار دهید و IP را به “saute” بازگردانید. اجازه دهید سس را کاهش دهید ، مرتباً آن را 10-12 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. اگر مرغ را قبلاً خرد نکرده اید ، آن را با چنگال خرد کنید.
  7. مخلوط را به یک ظرف مخصوص پخت یا قابلمه مناسب فر اضافه کنید و با بری برش خورده (هر ضخامت که ترجیح می دهید) بپوشانید. تفت دهید تا پنیر قهوه ای طلایی و حباب دار شود. با ریحان تازه سرو کنید.
  8. رانهای باقی مانده تا 4 روز در یخچال محکم بسته می شوند یا 3 ماه منجمد می شوند. لذت بردن!



دیدگاهتان را بنویسید