غذاهایی که می گویند


یک بعدازظهر اواخر اوت ، با نسیمی سرد 60 درجه که از من زمزمه می کرد ، ساکت و تقریبا بی حرکت نشستم. من اون سقوط رو داشتم

پایان تابستان به سرعت نزدیک می شد و روزهای کوتاه تر ، غروب زودتر و برنامه های تنگ تر را به همراه داشت. اگرچه من نور بی پایان خورشید را دوست ندارم ، اما همچنان راحتی و آزادی روزهای طولانی تابستان را دوست دارم. اما پاییز فصل مورد علاقه من است و من دوست دارم در مورد برداشت و “abbondanza” (ایتالیایی به معنای فراوانی) بنویسم.

پاییز گذشته ، در هنگام تخلیه اجباری آتش سوزی جنگل ، در مورد سالسای برشته آتش (مطمئناً بدون کلمه بازی) نوشتم. من در طول این سالها سس های زیادی چشیده ام ، اما آن سس بو داده مخصوص آتش سوزی ، بهترین سسی بود که من تا به حال چشیده ام.

این پست در مورد فلفل است که یکی دیگر از محصولات فراوان و بسیار موفق باغهای ما ، بعد از گوجه فرنگی و خیار است. دلپذیرترین آنها فلفل دلمه ای ، فلفل بلند ایتالیایی و ژالاپین است. اگرچه انواع زیادی فلفل تند مانند کلاه اسکاتلندی و حبانرا وجود دارد ، اما شخصاً اینها برای من خیلی تند هستند.

اگرچه تجربه محدودی در باغبانی دارم ، اما می گویم اکثر فلفل ها به راحتی رشد می کنند. آنها برای افزودن طعم به سس گوجه فرنگی سریع (ارائه شده در زیر) و به طور کلی غذاهای بدون گوشت بی نظیر هستند.

فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف رشد می کند. موارد مورد علاقه من قرمز ، زرد و نارنجی هستند. فلفل دلمه ای سبز ، ریز خرد شده ، به دلیل تازه بودن در سالاد سیب زمینی تابستانی با سس مایونز بیشتر مناسب است ، اما به نظر من قرمز ، نارنجی و طلایی از نظر طعم شیرین تر و از نظر سس ها خوشمزه هستند.

(مادرم از کاربردهای عجیب و غریب فلفل بو داده قرمز که در یکی از آنها معروف شد ، اطلاعی نداشت رابطه جنسی در شهر فیلم ، اما من و این ، همانطور که دوست دارم بگویم ، ایجاد یک پوستر دیگر است.)

در اینجا یک سس گوجه فرنگی سریع (حدود 15 تا 20 دقیقه) برای وعده های غذایی روزانه پاییزی وجود دارد. این الهی است و من معتقدم که به یکی از سس های مورد علاقه شما تبدیل می شود.

یادداشت کوک: به نظر من ، این سس نیازی به گوشت ندارد ، اما اگر می خواهید ، می توانید گوشت پخته شده را اضافه کنید. فلفل قرمز به دلیل طعم شیرین تر انتخاب من است ، اما می توانید از هر فلفل رنگی که در دسترس دارید استفاده کنید.

برای سس شب آخر هفته ، این خوشمزه ، سریع و به طرز شگفت انگیزی آسان است. همچنین به خوبی یخ می زند.

عناصر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری کره
2 پیاز متوسط ​​، خرد شده
2-4 بسته سیر ، خرد شده خرد شده
3 فلفل دلمه ای قرمز بزرگ ، خرد شده
1 فلفل سبز سبز بلند ، خرد شده یا 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز خرد شده
1 (28 اوز) می تواند گوجه فرنگی سان مارزانو را خرد کند
⅓ فنجان غذای گوجه فرنگی
¼ فنجان خامه سنگین یا نیم و نیم (من از خامه استفاده کردم)
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
برگهای ریحان تازه

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون و کره را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی گرم کنید. پیاز ، سیر و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شوند و سیر بوی خوبی بدهد و مرتباً هم بزنید. مراقب باشید سیر نسوزد.
  2. گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. حرارت را کم کرده و حدود 10 دقیقه بپزید. خامه (یا نصف و نیم) و پنیر پارمزان را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بجوشانید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه دیگر استراحت کند.
  3. سس را روی پاستای مورد علاقه خود بریزید. (من از جملی استفاده کردم.) قبل از سرو ، برگ های ریحان را خرد کرده و به ظرف تمام شده اضافه کنید.

تابستان ممکن است به پایان رسیده باشد ، اما من شکرگزارم که باغ همچنان به ارمغان می آورد. از جایزه لذت ببرید!

تصویر توسط iStock / ARTindividual.

فیلیس کوئین

فیلیس کوین سرآشپز ، نویسنده غذا و بنیانگذار Udderly Cultured است ، کلاسی که طرز تهیه موزارلا تازه ، کره ، ماست ، پنیر غلات و سایر محصولات فرهنگی را آموزش می دهد. دروس خصوصی در دسترس است. برای رزرو ، با فیلیس با 5556-970-221 تماس بگیرید یا به او ایمیل بزنید [email protected] روشهای آشپزی تقریباً از دست رفته را دوباره کشف کنید و دستورهای منحصر به فرد خود را در کتابهای او بیابید The Slow Cook Delicious و بسیار با فرهنگ: هنر تخمیر شیربه

محصولات فیلیس کوین



دیدگاهتان را بنویسید